پيش فروش فوق العاده ي halo3 (امار گيري)

• Thread starter Thread starter SLASH1
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

SLASH1

کاربر سایت
ماكروسافت اعلام كرد در امريكاي شمالي halo 3 بيش از 1 مليون پيش فروش شده است و به احتمال زياد روز رليز بازي بيش از 7 مليون نسخه فروش خواهد رفت :-"
اين در حالي است كه دو سايت بسيار معتبر EB Games و Gamestop امار پيش فروش خود را تا اين لحظه اعلام كردند كه در مجموع به بيش از 4 مليون رسيد:eek::eek:
تا اين لحظه 7 سايت پيش فروش اين بازي را بر عهده دارند كه بقيه هنوز امار خود را اعلام نكرده اند
اينم متن انگيليسي:
Gamestop is reporting that between Funcoland, EB Games, and Gamestop, over four million people have pre-ordered Halo 3 for the Xbox 360. This doesn’t even include any other private game stores that are taking pre-orders

بیل گیتس در سال 2000 از سمت CEO کنار رفت و اونو داد به استیو بالمر
بعد از اون هم chairman و chief software architect مایکروسافت بود که سال قبل گفت تا سال 2008 به تدریج سمت chief software architect رو میده به Ray Ozzie و خودش part time میشه در مایکروسافت و میخواد بیشتر به شرکت خیریش برسه. ولی همچنان در مایکروسافت chairman باقی میمونه.

گیتس با اینکه خرج زیادی برای خیریه کرده ولی هر کی گفته 90% ثروتش رو داده رفته حالش خوب نبوده یه چیزی گفته. در ضمن بیشتر پول گیتس نقد نیست بلکه سهام مایکروسافت هست. دوم یا اول شدنش توی لیست ثروتمندان هم ربطی به سمتش نداره توی مایکروسافت بلکه به قیمت سهام مایکروسافت ربط داره.

ممنون از راهنماييتون منم خودم هرچي بهش گفتم توهم زدي قبول نكرد به هر حال خيلي لطف كردين من در به در دنبال اطلاعات درست بودم

يادمه يه بار خيلي وقتها پيش شايعه شده بود كه مايكرو 4 ميليون بازيhalo3 را پيش فروش كرده ولي الان پيش فروش 7 ميليون يك عدد افسانه اي هست يه بازي روز اول بتونه اينهمه فروش كنه .

پس خيلي هم عجيب نيست كه خيلي از بازي هاي بزرگي كه قرار بود دوربر ماه سپتامبر عرضه بشن از ترس halo3 جاي خالي دادند و فرار كردند :laughing:

يادمه يه بار خيلي وقتها پيش شايعه شده بود كه مايكرو 4 ميليون بازيhalo3 را پيش فروش كرده ولي الان پيش فروش 7 ميليون يك عدد افسانه اي هست يه بازي روز اول بتونه اينهمه فروش كنه .

پس خيلي هم عجيب نيست كه خيلي از بازي هاي بزرگي كه قرار بود دوربر ماه سپتامبر عرضه بشن از ترس halo3 جاي خالي دادند و فرار كردند
دوست عزیز کجای خبر نوشته 7 میلیون پیش فروش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نوشته حدودا 4 میلیون پیش فروش و 7 میلیون پیش بینی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

مرد مومن 4 میلیون کمه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بازیهای زور میزنن برسن به 1 میلیون حالا این پیش فروش 4 میلیونه خود بازی بیاد چقدر میفروشه
دوست عزیز مجبوری الکی پست بدی
ولي الان پيش فروش 7 ميليون يك عدد افسانه اي هست
من جواب این رو گفتم

سلام
خدمت دوستان عرض شود كه wiliam Gates يا همون بيل گيتس خودمون ثروتمندترين فرد جهان با ثروت بالغ بر 56 ميليارد دلار ميباشد البته اينها به جز پولهايي هست كه در حسابهاي بانك هاي مختلف دارن چون بانك ها اجازه ندارن اطلاعات مشتري هاشون رو به ديگران بدن.
لينك:http://www.forbes.com/lists/2007/10/07billionaires_The-Worlds-Billionaires_Rank.html?boxes=custom

Halo 3: Fastest-Selling Pre-Ordered Video Game in History

ديگه نيازي به ترجمه نداره يه بار ماكروسافت با ويندوز تحول ايجاد كرد اين بارم مي خواد با halo
موندم اگه اين بازي روي يه دستگاهي مثل ps2 مي يومد كه بالاي 100 مليون فروش داشته چه اتفاقي مي افتاد:-"

آقای nojx360 من نمیدونم شما 4 میلیون پیش فروش رو از کجا اوردی ولی تو ماه May شایعه شده بود که Halo 3 پیش فروشش 4 میلیون بوده مایکروسافت هم رسما چیزی اعلام نکرد
امروز مایکروسافت به طور رسمی اعلام کرد که Halo 3 بیش از یک میلیون پیش فروش داشته و همون طور که بالا گفتی همین تعداد کافی بوده که Halo 3 سریعترین بازیی بوده که پیش فروش شده بعد پیش بینی کردن موقعی که Halo 3 ریلیز میشه فروشش بیشتر از Halo 2 میشه که 2.38 میلیون نسخه همون روز اول فروخت
البته این پیش فروش مربوط به North America میشه و بقیه مناطق هنوز اعلام نشده

http://au.gamespot.com/news/6176418.html?om_act=convert&om_clk=newstop&tag=newstop;title;1

Halo 3: Fastest-Selling Pre-Ordered Video Game in History

ديگه نيازي به ترجمه نداره يه بار ماكروسافت با ويندوز تحول ايجاد كرد اين بارم مي خواد با halo
موندم اگه اين بازي روي يه دستگاهي مثل ps2 مي يومد كه بالاي 100 مليون فروش داشته چه اتفاقي مي افتاد:-"
2 تا ps2 رو همم نمیتونن halo1 رو اجرا کنن. ولی شاید چهارتاش بتونن:cheesygri
اینم حتمیه که با اومدن halo3 در روز عرضه 2تا 3 میلیون هم 360 فروخته میشه فقط برای این بازی
این اتفاق برای xbox هم در روز عرضه halo2 افتاد 2.5 میلیون نسخه از این بازی در روز اول و 900000 xbox در اون روز فقط در امریکای شمالی sold شد;)

آقای nojx360 من نمیدونم شما 4 میلیون پیش فروش رو از کجا اوردی ولی تو ماه May شایعه شده بود که Halo 3 پیش فروشش 4 میلیون بوده مایکروسافت هم رسما چیزی اعلام نکرد
امروز مایکروسافت به طور رسمی اعلام کرد که Halo 3 بیش از یک میلیون پیش فروش داشته و همون طور که بالا گفتی همین تعداد کافی بوده که Halo 3 سریعترین بازیی بوده که پیش فروش شده بعد پیش بینی کردن موقعی که Halo 3 ریلیز میشه فروشش بیشتر از Halo 2 میشه که 2.38 میلیون نسخه همون روز اول فروخت
البته این پیش فروش مربوط به North America میشه و بقیه مناطق هنوز اعلام نشده

http://au.gamespot.com/news/6176418.html?om_act=convert&om_clk=newstop&tag=newstop;title;1

من كه متن انگيليسي شو از خودم در نياوردم توي يكي از سايت ها ديدم اما بازم چشم مي گردم منبع رو مي ذارم اون يك مليون رو كه ماكروسافتم تاييد كرد اون امار 4 مليونم ماله همون دوتا سايتي بود كه گفتم اما چون بقيه ي سايتها امار ندادن هنوز همه جا پخش نشده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or