پيشبيني فروش $200 ميليون halo3 در روز اول !

Gartall

کاربر سایت
بنابه يك جلسه با بخش حقوق Microsoft Xbox تحليل گري (Colin Sebastian ) براورد كردند كه بازي halo3 به سرعت ميتونه فروش كنه در زمان لانچ بازي بتونه $200m فروش كنه .
حتي فراتر از پيشبيني هاي قبلي كه 155 ميليون دلار بود .

Lazard: Halo 3 To Quickly Push $200m In Sales

Lazard: Halo 3 To Quickly Push $200m In Sales Following a meeting with Microsoft Xbox execs, Lazard analyst Colin Sebastian has estimated Halo 3 sales could quickly reach $200 million in "one of the largest and most successful product launches in digital entertainment."

مايكروسافت براي فروش بين 135 و 155 ميليون دلار خيلي مطمئن هست . ولي 200 ميليون دلار يه پيشبيني ديگه هست كه اگه اين فروش را كنه بايد منتظر يك شب رويايي و تاريخي در عرضه دنياي سرگرمي در اولين روز بود .
اينطوري كه من حدس ميزنم بايد بالاي 3 ميليون در اولين روز halo3 فروش كنه.

http://www.gamasutra.com/php-bin/news_index.php?story=15488

لطفا پیش فروشهای بازی رو هم حساب کنید این بازی خیلی فراتر از اینها فروش خواهد داشت حتی فروش این بازی فراتر از افتتاحیه مهم ترین و معروفترین فیلمهای هالیوودی خواهد بود من که امیدوارم .

البته يه چيزيم هستا!اصلا مگه 4 ميليون نفر از نظر زماني ميشه که تو يه روز برن تو مغازه ها؟
فکر کنم هيلو2 روي Xbox که حدود 22 ميليون فروخت حدود 7 ميليون نسخه فروخته بود(تازه احتمالا بعد اينکه يکم ازش گذشته و قيمتش يکم پايين تر هم اومده)،حالا انکه روي کنسولي که حدودا 12 ميليون يونيت ازش فروش رفته فقط قرار باشه که 3.5 ميليون نسخه روز اول ازش فروخته شه خيلي خفنه!

البته يه چيزيم هستا!اصلا مگه 4 ميليون نفر از نظر زماني ميشه که تو يه روز برن تو مغازه ها؟
فکر کنم هيلو2 روي Xbox که حدود 22 ميليون فروخت حدود 7 ميليون نسخه فروخته بود(تازه احتمالا بعد اينکه يکم ازش گذشته و قيمتش يکم پايين تر هم اومده)،حالا انکه روي کنسولي که حدودا 12 ميليون يونيت ازش فروش رفته فقط قرار باشه که 3.5 ميليون نسخه روز اول ازش فروخته شه خيلي خفنه!

xbox360 حدود 8/9 میلیون تا فروخته و sold شده پس فروش 3/5 میلیون halo3 خیلی خفنتر خواهد بود .
البته اینطور که پیشبینی میکنند باید انتظار فروخته شدن بیش از 4 میلیون تا را هم داشت .

فکر کنم هيلو2 روي Xbox که حدود 22 ميليون فروخت حدود 7 ميليون نسخه فروخته بود

Halo 2 در اولین روز فروشش 2.4 میلیون نسخه فروش کرد و فروشش در روز اول معادل 125 میلیون دلار بود

3 مليون هم تو روز عرضه بفروشه ميشه 180 مليون
هالو 60 دلار هست ديگه ؟

البته قرار نیست تمام نسخه ی فروخته شده Halo3 در روز اول مربوط به نسخه ی Standard Edition بازی باشه ...

چون Halo 3 در دو نسخه ی دیگر هم با نام های Legendary Edition و Limited Edition به ترتیب با قیمت های 129.99 و 69.99 دلار فروخته میشه ...

پس با یک حساب سرانگشتی میشه نتیجه گرفت اگر Halo 3 در روز اول بتونه همون 3 میلیون نسخه را هم بفروشه میتونه فروشش از مرز 200 میلیون دلار فراتر بره ...

اینم یاد آوری کنم که اون 200 میلیون دلاری که Colin Sebastian پیش بینی کرده فقط مربوط به فروش ابتدایی Halo 3 در فروشگاه ها و خرده فروشی ها نیست و نسخه های پیش فروش شده را هم در بر میگیره ....

آخرین ویرایش:
Halo 2 در اولین روز فروشش 2.4 میلیون نسخه فروش کرد و فروشش در روز اول معادل 125 میلیون دلار بود
منظورم فروش کل بود!!اگه هیلو 2 روی کنسول قبلی کلا به اندازه یک سوم فروش کنسول فروخته شده باشه،اینکه بیاد روی 360 فقط در روز اول حدود یک سوم تعداد کنسولها بفروشه تقریبا محاله!
پ.ن:البته این کارا خودش یه جور تبلیغه!

به نظر من هم این ها بیشتر جنبه تبلیغاتی داره تا پیشبینی!!!
مثلا طرف تو امریکا تو خونش نشته بعد داره وب گردی می کنه می بینه یکی گفته فلان بازی ممکنه 200 میلیون بفروشه.بعد طرف جو گیر می شه و می خواد توی این اتفاق تاریخی شرکت کنه. برای همین می ره امازون و اون را پیش فروش می کنه. به همین راحتی.:-"
بعد که بازی را خرید از بازی خوشش میاد و نسخه بعدشم می ره می خره.
اما ایا هالو واقعا مستحق چنین عنوانی هست؟؟؟؟؟؟
اما یه چیز دیگه هم بگم.(البته به شوخی):biggrin1:
طریقه درست شدن هیلو فن در ایران:
هیچی طرف تو خونش نشته میره توپ خونه . یه دونه 360 می خره(احتمالا هم دلیلش کنتر بد موس و کیبورد توی بازی های اول شخص هستش.:biggrin1:)
بعدش میره توی این سایت عضو می شه و می بینه یه چیزی نوشتن به نام halo3 دو ساعت با خودش کلنجار می ره تا این را بخونه.اخر سر هم می گه هلو:biggrin1:.
بعد که داره متنش را می خوه می بینه نوشته انحصاری برای 360.(پس باید ازش دفاع کنم)
بعد می ره و می بینه گرافیک این نسخه خوب در نیومده. بعدش بدون توجه به نسخه های قبل میاد و میگه که هلو:biggrin1: یعنی گیم پلی.
بعدش اگه بگی شخصیت اولش کیه احتمالا نمیدونه.:-"
این پست بیشتر جنبه شوخی داشت. اما واقعا یه سری افراد چند وقته به شدت دارن درباره گیم پلی هیلو حرف می زنند.

مثلا طرف تو امریکا تو خونش نشته بعد داره وب گردی می کنه می بینه یکی گفته فلان بازی ممکنه 200 میلیون بفروشه.بعد طرف جو گیر می شه و می خواد توی این اتفاق تاریخی شرکت کنه. برای همین می ره امازون و اون را پیش فروش می کنه. به همین راحتی.:-"
هیچی طرف تو خونش نشته میره توپ خونه . یه دونه 360 می خره(احتمالا هم دلیلش کنتر بد موس و کیبورد توی بازی های اول شخص هستش.:biggrin1:)
بعدش میره توی این سایت عضو می شه و می بینه یه چیزی نوشتن به نام halo3 دو ساعت با خودش کلنجار می ره تا این را بخونه.اخر سر هم می گه هلو:biggrin1:.
بعد که داره متنش را می خوه می بینه نوشته انحصاری برای 360.(پس باید ازش دفاع کنم)
بعد می ره و می بینه گرافیک این نسخه خوب در نیومده. بعدش بدون توجه به نسخه های قبل میاد و میگه که هلو:biggrin1: یعنی گیم پلی.
این پست بیشتر جنبه شوخی داشت. اما واقعا یه سری افراد چند وقته به شدت دارن درباره گیم پلی هیلو حرف می زنند.

نه هيچم اين حرفا ها نيست .
چندين چند بار از طرف خود مايكرو فروش 135 الي 155 ميليون دلار گفته شده حتما مطمئن هست كه چند بار تعلام ميكنه .

سري halo1 و halo2 سرجمع موفق به 15 ميليون نسخه فروش شدند . مردم اگه نسخه 1 بازي را انجام دادند باشند و ببينند كه بازي زياد خوب نيست ديگه نميرن طرف نسخه دوم خوب حتما خوب بوده كه رفتن نسخه 2 را هم گرفتن كه بالاي 7 ميليون فروش كرده و بعد مردم به قدري خنگ و كودن تشريف ندارند كه با اينكه ببينند halo همش تبليغ بوده و بعد دوباره برن طرف نسخه 3 بازي كه فقط در پيش فروش بتونه بالاي 1 ميليون فروش كنه !
به نظرت اينطور بوده .
ديگه سري halo از رده ي تبليغ بودن گذشته و همه چشم بسته قبول دارن كه halo بهترين گيم پلي شخص اول را در بازي هاي كنسولي داره و حتي فنبوي هاي بزرگ ps3 هم اين را قبول دارن ! چه برسه به بقيه .

پس بجاي اينكه بياي فنبوي بازي در بياري و بگي اينها جنبه ي تبليغاتي داره و مردم بدون اطلاع جوگير ميشن ميرين بازي را بخرن اين حرفها نيست چون كسي كه بايد ميدونست از 2 نسخه قبل اين بازي فهميدن بازي چيه و نيازي به تبليغ شماره 3 نيست حتي از تريلر ها نسخه سوم هم كاملا مشخصه كه چه سوپرايزي در راه هست .

اينجا در خود ايران كاملا مطمئن هستم حتي طرفدارهاي xbox360 ايراني با اينكه بازي كپي خور هم نشه حتي پيراهن و شلوار خودشون را ميفروشن تا اين بازي را بخرن چون به نظر خيلي ها xbox= halo
همين .

50$پول کمی نیست که هر کی الکی یه چیزی رو ببینه و بخره. بعدم اون کسی که داره این بازی رو میخره حتما X360 داره و یا هدف داره بخره که میره این بازی رو پول میده میگیره. اینجوری نیست که چون اتفاق تاریخی! داره میفته یارو الکی بره Halo 3 رو بگیره بعدم قاب کنه بزنه به دیوار.
سعی نکنین حالا که یک بازی داره خیلی خوب فروش میکنه بخواین اهمیتشو کم کنین. من موندم اگه به جای Halo 3 ن یک بازی برای PS3 بود بازم این حرفو میزدی؟

منظورم فروش کل بود!!اگه هیلو 2 روی کنسول قبلی کلا به اندازه یک سوم فروش کنسول فروخته شده باشه،اینکه بیاد روی 360 فقط در روز اول حدود یک سوم تعداد کنسولها بفروشه تقریبا محاله!

البته اینم توجه کن که اگر قرار باشه که پیش بینی مایکروسافت درست از آب در بیاد (155 میلیون دلار در روز اول) حتما نیازی نیست که Halo 3 در روز اول 3 میلیون نسخه فروش کنه و مایکروسافت با فروش کمتر از 2.5 میلیون نسخه هم میتونه به این رقم دست پیدا کنه ....

اما در بازار داغ پیش بینی کارشناسان و تحلیلگرای مختلف Pachter هم پیش بینی کرده فروش halo 3 در 12 روز اول از مرز 3 میلیون نسخه فراتر خواهد رفت ...

جالب تر اینکه Pachter پیش بینی کرده که فروش Xbox 360 در ماه سپتامبر تا 400 هزار واحد هم میتونه برسه ..(که اگر اینطور بشه یک ماه رویایی برای مایکروسافت خواهد بود)

در هر صورت اینا همش پیش بینیه و ممکنه درست از آب در نیاد (همانطور که خیلی هاش درست از آب در نیومده) ...
اما چیزی که به روشنی مشخصه اینه که تقریبا بیشتر تحلیلگرا به اینکه Halo 3 قادره رکورد ها را جابه جا کنه خوشبینند ...
با وجود Hype این بازی هیچ چیزی بعید نیست

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or