پيشبيني فروش $200 ميليون halo3 در روز اول !

Gartall

کاربر سایت
بنابه يك جلسه با بخش حقوق Microsoft Xbox تحليل گري (Colin Sebastian ) براورد كردند كه بازي halo3 به سرعت ميتونه فروش كنه در زمان لانچ بازي بتونه $200m فروش كنه .
حتي فراتر از پيشبيني هاي قبلي كه 155 ميليون دلار بود .

Lazard: Halo 3 To Quickly Push $200m In Sales

Lazard: Halo 3 To Quickly Push $200m In Sales Following a meeting with Microsoft Xbox execs, Lazard analyst Colin Sebastian has estimated Halo 3 sales could quickly reach $200 million in "one of the largest and most successful product launches in digital entertainment."

مايكروسافت براي فروش بين 135 و 155 ميليون دلار خيلي مطمئن هست . ولي 200 ميليون دلار يه پيشبيني ديگه هست كه اگه اين فروش را كنه بايد منتظر يك شب رويايي و تاريخي در عرضه دنياي سرگرمي در اولين روز بود .
اينطوري كه من حدس ميزنم بايد بالاي 3 ميليون در اولين روز halo3 فروش كنه.

http://www.gamasutra.com/php-bin/news_index.php?story=15488

با همه این دعوا ها و جارو جنجال ها سر سونی و ماکروسافت من هم آرزو می کنم به این رکورد دست پیدا کنه تا در کل صنعت گیم پیشرفت کنه.

به امید فروش 200$ میلیون بازی HALO 3
:love:

3 مليون :eek: هم تو روز عرضه بفروشه ميشه 180 مليون
هالو 60 دلار هست ديگه ؟

GOOD LUCK

من يه حدس بود كه گفتم مثل اينكه يواش يواش فروش 7 ميليون در روز اول كه شايعه بود درست از اب در مياد .
واقعا عدد بزرگي و مبارزه با halo3 را غير ممكن ميكنه !

من هم امیدوارم که یک چنین اتفاقی بیوفته . لااقل این ملت میفهمن که همین بچه بازی 200 میلیون دلار در روز اول برای یه شرکت درآمد داشت و انقدر به ما نگن شما بزرگ شدید , این بچه بازیهارو بزارید کنار .

بابا Video Game یه صنعت میلیارد دلاریه بخدا !!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or