پيام پسر Peter Molyneux به Valve !

• Thread starter Thread starter MANIX
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

MANIX

کاربر سایت
Episode-Two.jpg

پسر Peter Molyneux خالق Fable پيامي ويدئويي براي Valve ضبط كرده كه در آن از اين تيم خواسته كه Half-Life 3 را بسازند.

او اشاره مي كند كه مي دانم فعلا سرتان در حين ساخت Portal 2 شلوغ است ولي خيلي وقت است كه منتظر Half-Life 3 هستم، پدر من همينطور است.

در حين ضبط ويدئو خود پيتر مولينيو جلوي دوربين مي آيد و مي گويد" Fable III را بخريد نه Half-Life 3."

مشاهده ويدئو.

مسلما منم اگر جاي پيتر مولونيو بودم روم نمي شد مستقيم بيام بگم Half-Life 3 رو بسازيد و به بچه ام كه سنش حتي به نسخه دوم بازي قد نميده مي گفتم چنين حرفي بزنه.:d گذشته از اين مسائل چطور رئيس بخش اروپاي Microsoft به بچه اش كه 18 ساله نشده اجازه بازي كردن Half-Life را مي دهد ؟:d

• Like
Reactions: Police _ 110
فقط تو دنیای گیم تا حدودی از شر چرندیات اخبار زرد و صورتی و ...... راحت بودیم که ظاهرا پاش داره به اینجا هم باز میشه.
حالا کم کم باید شاهد پستهای قشنگ هم باشیم از جمله؛ این اقا زنش چند سالشه؟... کی ازدواج کردن؟... بچشون دیگه به چه چیزایی علاقه دارن..............

این عاشق Half Life خودش پسرش رو مجبور میکنه بیاد بگه نسخه ی سوم رو بسازین :d
از فردا مد میشه بقیه سازنده ها هم یکی از دوستا یا فامیل ها رو میارن جلوی دوربین میگن فلان بازی رو بسازین :d

LOL. بابا چرا بزرگش میکنین یه ویدیو خانوادگی بوده حالا پدر خواسته یا پسر فرقی داره مگه پیتر مولینکس مگه چشه که نمیتونه مثل خیلی های دیگه دوست داشته باشه یه بازی ساخته بشه چون خودش بازی ساز هستش این حرکتش به نظر شما جلف امده اما اگه یه طرفدار بود الان همتون میگفتین خدا ای میشه بازی رو معرفی کنن دمش گرم حرف دل ما رو زد .

اما بچه پیتر مولینکس اون حالت خونسردی پدرش رو اصلا نداره بیشتر مثل بچه های تند خو میمونه حتی سر پدرش هم داد زد آخه خجالت نمیکشه LOL . این پیام اخلاقیش بود .

خداوکیلی دنیا به دنبال Half Life ه ! چه بازیی ساخته این Gabe جان !

من هم شدیدا Fable رو هم دوست دارم و این حرکت نشون از روشنفکری مولینیو داره ، احسنت و باریکلّا :d

ویدئوش خیلی باحاله حتما بیبینین :d
بای فیبل3 نو هالف لایف3 - گو اوی :))
تا اینا بیان 3 رو بدن 2012 میشه هممون منفجر میشیم میریم :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or