پوشش خبری زنده مراسم مایکروسافت 2013

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

HosseinBrusli

کاربر سایت
49065197735637404068.jpg

[TABLE="class: outer_border, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD] توجه : در صورت ریلز تریلر در همین صفحه میتوانید مراسم را دانلود کنید
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

مشخصات سخت افزاری واقعی مشخص شده بین XBOX ONE و PS4 !

59941613227124919608.jpg

[TABLE="class: outer_border, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD="align: left"]PlayStation 4
[/TD]
[TD="align: left"]Xbox One
[/TD]
[TD="align: left"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]TBA[/TD]
[TD="align: left"]TBA[/TD]
[TD="align: left"]Price
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]Holiday 2013[/TD]
[TD="align: left"]2013[/TD]
[TD="align: left"]Availability[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]YES[/TD]
[TD="align: left"]Blu-ray[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]Built-in - "Very large"[/TD]
[TD="align: left"]Built-in - 500GB[/TD]
[TD="align: left"]Hard drive[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]Move controller[/TD]
[TD="align: left"]New Kinect[/TD]
[TD="align: left"]Motion control[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]8-core x86 AMD Jaguar[/TD]
[TD="align: left"]8-core[/TD]
[TD="align: left"]CPU[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]8GB GDDR5[/TD]
[TD="align: left"]8GB[/TD]
[TD="align: left"]RAM[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]USB 3.0[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]Yes - 802.11n[/TD]
[TD="align: left"]Yes - 802.11n w/Wi-Fi Direct[/TD]
[TD="align: left"]Wireless[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]HDMI[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]1080p and 4K supported[/TD]
[TD="align: left"]1080p[/TD]
[TD="align: left"]1080p and 4K supported[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]7.1 surround sound
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]Kinect bundled with 250,000-pixel infrared depth sensor and 720p web cam[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

دانلود کنفرانس از منبع گیم اسپات

HD | 2.24 GB

High res | 1.33 GB

Last edited by a moderator:
الان بابک "دردلرد" و سامی-19 و فرخ و علی امینی کجان؟ چی شد پس؟ نه کامنتی نه چیزی!
در حال بوک‌مارک کردن پستا و رو کردنشون بعد از نمایش اون 13 تا انحصاری باقی مونده تو E3 هستیم. یک ساعت کنفرانس هم کنسول رو نشون دادن، هم دسته رو، هم امکانات جدید لایو رو، هم خبر بزرگی مثل انحصاری بودن Ultimate Team رو دادن، هم از سریال هیلو به کارگردانی اسپیلبرگ پرده برداشتن، دو تا سورپرایز داشتن واسه بازیای انحصاری و از همه مهم‌تر قول کلی انحصاری جدید رو واسه E3 دادن.

تنها مشکل کنفرانس شکل ظاهری کنسول هست که به نظرم خیلی سادست و با سلیقه‌ی من جور نیستف اما خب اشکالی نداره، نمی‌خوام کنسول رو بگیرم دستم باهاش برم دانشگاه بیام.

مایکرو تو چطور تونستی منو نا امید کنی؟ فردا دانشگاه یه امتحان سخت دارم و هیچی نخوندم همش حواسم به کنفرانس شب بود الانم خیلی نا امیدم دارم فکر میکنم چجوری برگه رو لا اقل سیاه کنم که میخوام برگمو بدم بیام بیرون لا اقل یه چیزی توش نوشته باشم.

راستی یه سوال کال اف جدید انحصار زمانیه ؟

نه فقط DLC هاش وقتی که میاد انحصاری One هست.

بیا صادقانه برخورد ماکان. کلاٌ هیچ سرویس آنلاینی بدرد مایی که تو ایران زندگی میکنیم نمیخوره و در این مورد هیچ فرقی بین Sony و Microsoft نیست، پولی و مجانی هم نداره، Cool و Fun یا خشک و غیره هم ملاک نمیشه.

دقیقا بعد از کنفرانس سونی و زمانی که ملت خودشون رو داشتم با امکانات PSN پاره میکردن منم همینو میگفتم. وقتی شخص بنده با یه اینترنت مثلا خفن یه کنفرانس دیدنم تو بهترین شکل ممکن مثل عاقبت یزیده PlayGo و این خزعبلات سونی رو میخوام واسه کجام؟ مایکرو هم همینطور! تو کامنتم هم گفتم، اینا بدرد آمریکایی ها میخوره و موفقیت One رو تو آمریکا تضمین میکنه. اما بدرد من و تو نمیخوره!

ولی من جدا انتظار نمایش محکم تری داشتم! مثلا سونی که متخصص در زمینه دادن اطلاعات حوصله سر ببر تو کنفرانس هاش هست امد برای هرچیزی که درباری کنسول هاش میگفت یه تریلر خوب ساخت و جذابش کرد. بعد ساختار نمایشش طوری بود که هر لحظه منتظر بودی کف کنی. (البته من از بازی های کنفرانس سونی هم بدم امدم که قبلا هم گفتم) من با چیزی که رو کردن کار ندارم، ساختار کنفرانس خیلی ضعیف بود. حالا الان ملت تو جون، یه ذره که بگزره و ملت از این هایپ بیفتن بیشتر متوجه ضعف ها میشن. امیدوارم تو E3 متحول بشن!

ولی من کماکان سر ان حرف قبلیم هستم!‌ مایکرو نمایشش رو عقب انداخت تا اول از همه یه چیزی برای نمایش داشته باشه و بتونه حداقل دو سه تا تریلر آماده کنه و دوم اینکه به گیمرها وقت نده در مورد کنسول ها قضاوت کنن! این منفرانس یه ماه پیش بود تا الان One رو منفجر کرده بودن!

نمیدونم چرا بعضیا میان میگن نا امیدانه بود و اینجور چیزا!!
مگه قرار بود E3 باشه؟! دقیقا عین کنفرانس sony بود!! اقلا برعکس اون کنسولش و نشون داد.... و کلا هم هدق این کنفرانس همین بوده.. بس کنین این فن بازیاتون و..
اگه الان میخواست چیزی رو کنه پس واسه E3 یا TGS چی واسه رو نمایی داشت؟! همه چیو که نباید از اول نشون داد...
همین که 15 انحصاری در جریانه و 8تاش جدیده خودش خیلی حرفا داره.....
ممنون دوستان

واقعا ناامید کننده بود. یه Epic Fail بود به نظرم. سخت افزار چی بود؟!!! هیچی معلوم نشد. قیافه هم که رسما قوطی بود :دی

رم کنسول همونطور که شایعه ش بود از نوع ddr3 هست و بنظر 3 گیگش هم مختص OS ـه !

bq3u334mqqetreours.png

یکی نیس بگه ملت کنسول میخرن واسه بازی
اگه قرار باشه باهاش TV ببینیم دستگاه خیلی بهتر با رابط کاربری ساده تر وجود داره !

عکس کنسول و دسته ! با کیفیت فوق العاده بالا .

xbox-product2.jpg

عکس بازی جدید رمدی :

quantum-break-reveal1.jpg
quantum-break-reveal3.jpg

quantum-break-reveal2.jpg

تنها مشکل کنفرانس شکل ظاهری کنسول هست که به نظرم خیلی سادست و با سلیقه‌ی من جور نیستف اما خب اشکالی نداره، نمی‌خوام کنسول رو بگیرم دستم باهاش برم دانشگاه بیام.
چطور نمایش ندادن کیس PS4 اینقدر اهمیت داره اما شکل ظاهری X1 اصلا مهم نیست

آخ جون یه نفس راحت , Xbox One در خانه و ما گرده کنفرانس میگردیم , این بابا راست میگه توش همهی
مسابقات از کشتی کج گرفته تا حریم سلطانم نشون میده..
15558440186439839321.jpg

دوستان یکی از تاپیک ها رو ببندین که حداقل همه بیان تو یک تاپیک الان 3 تا تاپیک برای one به طور همزمان داره پست میخوره

این مراسم هایپ العظیم بود :d اکثراً ملت ناراجتن استیون اسپیلبرگ چقدر افسرده میرسید اونجا آخه مرد مومن نه بازی باید تبدیل به فیلم بشه و نه فیلم باید تبدیل به بازی بشه هر دو نهایتاً گند میزنن هر کدوم باید راه خودشو بره مایکرو سافت هم خیلی خوشحاله و با چه اعتماد به نفسی این کنسولو نشون داد من موندم !!! خیلی گندس ایکس باکس وان !!! قبلاً یادمه به ps3 میگفتیم بابیکیو حالا باید تقاص پس بدیم و این لقب شدیداً به این ایکس باکس وان توصیه میشه !!!
یک نسخه ی اسلیم برای این نسل جدید توصیه می کنم نسخه ی فت کنسولو میبینم یاد درد ها و بد بختی هام می افتم !!!

کنفرانس معرفی کنسول بود که کاملا اون رو تشریح کردن و امکاناتش رو گفتن..کنفرانس معرفی بازی که نبود..؟
به نظر من شما ها مشکلتون این هست که فقط خودتون رو میبینین و بازی کردن هاردکور خودتون و هیچی دیگه براتون مهم نیست..

البته کم هم بازی معرفی نکردن فکر کنم 6 - 7 تا شد یکی بگه سونی چندتا بازی نشون داد..؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or