T THE TRUTH کاربر سایت Dec 4, 2023 #1 سلام به همه اقا من میخواستم بدونم میشه توی opl همزمان از روی دوتا فلش بازی هارو اجرا کرد؟ Reactions: Sega_genesis
vendor کاربر سایت Dec 5, 2023 #2 نوشته شده توسط THE TRUTH: سلام به همه اقا من میخواستم بدونم میشه توی opl همزمان از روی دوتا فلش بازی هارو اجرا کرد؟ بیشتر... سلام. خیر نمیشه Reactions: THE TRUTH and Sega_genesis
نوشته شده توسط THE TRUTH: سلام به همه اقا من میخواستم بدونم میشه توی opl همزمان از روی دوتا فلش بازی هارو اجرا کرد؟ بیشتر... سلام. خیر نمیشه
Aghahadi کاربر سایت Dec 12, 2023 #3 نوشته شده توسط THE TRUTH: سلام به همه اقا من میخواستم بدونم میشه توی opl همزمان از روی دوتا فلش بازی هارو اجرا کرد؟ بیشتر... سلام..متاسفانه. ps2 این کشش رو نداره و حتی تشخیصش هم نمیده.. چرا؟؟ چون اصلا اون پورت usb برای لود بازی تعبیه نشده بود.. Reactions: THE TRUTH, vendor and Sega_genesis
نوشته شده توسط THE TRUTH: سلام به همه اقا من میخواستم بدونم میشه توی opl همزمان از روی دوتا فلش بازی هارو اجرا کرد؟ بیشتر... سلام..متاسفانه. ps2 این کشش رو نداره و حتی تشخیصش هم نمیده.. چرا؟؟ چون اصلا اون پورت usb برای لود بازی تعبیه نشده بود..