شایعه پورت Uncharted Collection توسط Bluepoint Games

Mr. Worldwide

کاربر سایت
47cu7g501ooztmpb1a9s.jpg


آیا شما به Master Thief Collection فکر می کنید؟ در ادامه با بازی‌سنتر همراه باشید.


PlayStation 4 در حال حاضر شاهد عرضه چندین بازی هست که قبلا، برای کنسول های پیشین سونی منتشر شده بودند. ولی به نظر می رسد باید منتظر Uncharted کالکشن که برروی پلتفرم قبلی سونی منتشر شده بود باشیم. ما می توانیم شاهد نسخه ارتقا یافته Nathan Drake در کریسمس باشیم، چرا که Uncharted 4: A Thief's End تا سال 2016 تاخیر خوره است.

با تمام این صحبت ها طبق آگهی های Bluepoint Games که کار پورت: God of War Collection و ICO & Shadow of the Colossus Collection را برعهده داشته، هست این استدیو مشغول استخدام نیرو برای ساخت یک :" بازی پرطرفدارو تحسین شده توسط منتقدان برای کنسول نسل جدید" هست.

در این آگهی به پیشینه کار برروی PlayStation 4 و Xbox One نیز اشاره شده است. ولی با این حال این استدیو رابطه خوبی با Sony دارد. در این آگهی به استخدام VFX Artist:"متخصصی که تلسط کافی برروی افکت های انجین" را داشته باشد اشاره شده هست، با این تفاسیر باید دور Unreal Engine و بازی های Mass Effect, BioShock را خط کشید، چرا که به نظر این استدیو نیاز به کسی دارد که کار با موتور گرافیکی داخلی استدیو ND را مسلط باشد. Bluepoint در اواخر سال 2014 در آگهی خود اشاره به نیاز داشتن یک طراح کاراکتر داشته هست که در آن " remaster یک محصول AAA کنسول دستی تحسین شده برای کنسول نسل جدید" درج شده بود. سال گذشته شایعه شده بود، Uncharted: Golden Abyss که انحصاری PS Vita بوده، ممکن است در Master Thief Collection موجود باشد.

تیم داخلی ND وظیفه پورت The Last of Us Remastered را برعهده داشته و با پورت، 4 عنوان برای PS4 و توسعه Uncharted 4 استدیو بیش از حد دچار فشار می شود. به نظر Bluepoint Games استحقاق این را دارد که برروی این کالکشن کار کند آن هم بعد از انجام پورت چندین کالکشن.

هیچ کس چیزی را تایید نکرده است ولی به نظر همه شواهد برای این پورت منطقی هستند. ما می توانیم شاهد، Uncharted Collection در PS4 به همراه کد دسترسی به نسخه Beta بازی Uncharted 4 باشیم، همه این ها می توانند کریسمس خوبی را رقم بزنند.

منبع
 
قیمت بازی منظورم نبود
خیلی وقت ها خیلی از پورت های کنسول های دستی به کنسول خانگی خوب نشده
گیم پلی بازی برای کسانی که نسخه دستی رو بازی کرده اند آزار اور شده و گرافیکش هم که ...
اینو راست میگی. سخته خیلی که بشه بازی ای که برای نمیدونم 6 اینچ صفحه (اندازه ضفحه ویتا رو نمیدونم) رو جوری گذاشت که تو تلوزیون های عادی و 40-50 اینچ خوب در بیاد
-----------------

چرا دو دیسکه نشه؟ اتفاقا بهترین حرکته. بهتره از یک آپدیت 50 گیگی! خیلی خیلی بهتره
 
اگر قرار باشه توی Uncharted Collection باشه، که فرقی نداره! یعنی به نظرت میان 3تا بازی رو میدن 40 دلار، با اومدن 4ـمی میکننش 70 دلار؟ همون 60 دلار میگیرن در هر صورت! (گرچه این کالکشن ها نسل قبل همه 40 دلاری بودن:| )
اگرم فقط قراره بیاد، خوب چرا دست به بازی نزنند؟ یک فن که بازی نکرده،و میخواد بازی کنه، اینو میگیره و بازی میکنه! یکی مثل شما که با بازی حال نکردی،نمیگیری و بازی نمیکنی!
GOWـهای PSP رو که خیلی خوب روی PS3 پورت کرده بودن! اینم مثل اونا پورت بشه،مشکلی ندارم!
دیدی منظورمو نگرفتی
من میگم برای منی که روی ویتا حال کردم ، خراب میشه ... کلا اشتباه متوجه شدی
قیمتش هم اصلا اشاره نکردم و مهم نیست
چه بشه 1 دلار چه 1000 دلار ، طرفدارش خصوصا ایرانی جماعت میخره حتی اگه بگه گرونه و نمیخرم !!!
 
دیدی منظورمو نگرفتی
من میگم برای منی که روی ویتا حال کردم ، خراب میشه ... کلا اشتباه متوجه شدی
قیمتش هم اصلا اشاره نکردم و مهم نیست
چه بشه 1 دلار چه 1000 دلار ، طرفدارش خصوصا ایرانی جماعت میخره حتی اگه بگه گرونه و نمیخرم !!!
دقیقا چجوری خراب میشه یعنی؟ :دی
 
دقیقا چجوری خراب میشه یعنی؟ :دی
اگه اشتباه نكنم منظور اين دوستمون اينه كه بازي اي كه براي كنترلر ويتا، صفحه نمايش ويتا ساخته شده موفقيتش روي يك كنترلر عادي كنسولي و صفحه نمايش هاي بزرگ تضمين نيست و خيلي ممكنه بد پورت شه ( يكجورايي پورتش غير ممكنه)
 
قیمت بازی منظورم نبود
خیلی وقت ها خیلی از پورت های کنسول های دستی به کنسول خانگی خوب نشده
گیم پلی بازی برای کسانی که نسخه دستی رو بازی کرده اند آزار اور شده و گرافیکش هم که ...
بابا وقتی لبرایشن رو یوبی سافت با اقتدار پورت میکنه میفروشه (بخونید میکنه یه جایی) اینا چرا نکنن ؟ :)) تازه اینا با اختلاف بهتر از یوبی سافتن
 
دقیقا چجوری خراب میشه یعنی؟ :دی

اگه اشتباه نكنم منظور اين دوستمون اينه كه بازي اي كه براي كنترلر ويتا، صفحه نمايش ويتا ساخته شده موفقيتش روي يك كنترلر عادي كنسولي و صفحه نمايش هاي بزرگ تضمين نيست و خيلي ممكنه بد پورت شه ( يكجورايي پورتش غير ممكنه)
بله
البته توضیحات کاملتر رو امشب میدم خدمت دوست همنامم امیرحسین جان
 
واسه کسایی که تجربه نکردن فوق العادس این کالکشن ها و همین طور اشنایی بیشتر با دنباله هایی که قراره بیاد.
اگه قیمت همون حدوده 40 دلار باشه بنظرم معقول و با ارزش میشه واسه کسایی که بازی کردن قبلن.
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

Top
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or