پنج کاراکتر جدید برای Street Fighter IV که یکی از آن ها را قبلا ندیده اید

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
49439510845119367763.jpg

طبق خبری که از EVO 2013 بگوش رسیده، آپدیت بعدی Street Fighter IV شامل چهار کاراکتر جدید و یک کاراکتر که قبلا به هیچ وجه او را ندیده اید، خواهد بود.

Rolento, Elena, Hugo و Poison چهار کاراکتری خواهند بود که لیست بلند بالای کاراکتر های استریت فایتر افزوده خواهند شد. در این میان کاراکتر جدیدی نیز به جمع این کاراکتر ها اضافه خواهد شد که طبق گفته ها، کاملا جدید است و تا کنون در سری استریت فایتر او را ندیده ایم. این کاراکتر ها به همراه 6 مکان جدید و آپدیت های همیشگی برای بالانس بهتر کاراکتر ها و بازی، برای پلتفرم های X360 و PS3 و PC، به قیمت 15$ در دسترس قرار خواهد کرد. این بسته حداقل تا سال آینده منتشر نخواهد شد.

Rod Breslau از سایت گیم اسپات برای اولین بار این خبر را از طریق تویتر اعلام کرده بود و در ادامه اذعان داشت که کاراکتر جدید روز بعد از اتمام مسابقات EVO بصورت یک تریلر معرفی خواهد شد.

منبع

فردین بی زحمت اینا رو به پست اول اضافه کن :

نسخه فیزیکی بازی نیز تایید شده و قرار است اوایل سال 2014 عرضه شود. در این نسخه تمامی DLC Costume های قبلی به صورت رایگان وجود خواهند داشت(به گفته کپکام ارزش این Costumeها حدود 40$ میباشد). همچنین اگر این نسخه را پیش خرید کنید 5 Costume رایگان برای شخصیت های جدید به شما داده خواهد شد.

لوگو، نام و تریلر این نسخه قبل از فینال مسابقات EVO منتشر میشوند.

قیمت نسخه فیزیکی این عنوان 40$ خواهد بود.

منبع

آخرین ویرایش:
کاراکتر قحطی بود مگه؟ توی اینا فقط Rolento مورد انتظار بود. بقیه-شون توی SFxT بودن حال آدمو به هم میزدن. مخصوصا این Hugo:|
کاش بر میداشتن شخصیت Mika از SF Alpha 3 رو میذاشتن. به عنوان یه کاراکتر مهمان هم Kazuya از Tekken خوب میشد:-"

احد دقیقا نفهمیدم منظورت چیه ؟!:-/ الان ساختار کلی SF IV که همونه و با این DLC ها فقط یه سری شخصیت و استیج جدید دارن به بازی اضافه میشن (در کنار بالانس شخصیت ها و اضافه شدن یه سری Mod های جدید).

در واقع این DLC و Edition های جدید یه جورای حمایت از هوادارای حرفه ایی SF ـه.
پست قبلییم اشتباه تایپی داشت :دی دوباره توضیح میدم ...
ببین از دیدگاه من وقتی قراره مثلا در سال 2014 شماره بعدی MK ریلیز بشه، دیگه تو سال 2016 نسخه بعدی ریلیز نشه و طی DLC، همون نسخه اولیه تکمیل بشه. مثلا بازی‌هایی نظیر Soulcalibur و Dead Or Alive جزو دسته بازی‌هایی بودند که متاسفانه 2 نسخه ازشون شاهد بودیم. کلا نباید ساختار بازی فایتینگ در طول نسل، 2 بار عوض بشه، چون اگر عوض بشه باعث میشه به تجربه‌ای که از بازی به مخاطب برسه، لطمه وارد کنه.

حرف احد تایید میشه. نسلی یه بار فرنچایزی یه بار :دی چون اصولا فایتینگ چیزی نیست که قدیمی بشه از هیچ نظری هنوزم MvC2 تورنومنت داره. تکن 2 تا نسخه این نسل داشت ( منهای دانلودیه ) که به نظرم خوب بود با توجه به پیشرفت 6 به تگ2. برعکس سول کالیبر حتی خوبی های شماره چهارم رو هم نداشت و یه اشتباه بزرگ بود عرضه اش.

Street Fighter در حال حاضر از نظرم تنها فرانچایزی هست که کپکام مثل دیگه فرانچایز های بزرگش به سمت نابودی نکشوندش . حالا فایتینگ هست و بقیه عناوینش سبکاشون فرق داره , شاید دلیلش این باشه .
کلا Street Fighter واقعا فایتینگ باز های خیلی حرفه ای رو سمت خودش می کشونه خیلی باید حرفه ای تو بازی عمل کرد و واقعا تا حدودی سخته . MK هم از نظرم فایتینگ خیلی خیلی خوبی هست خودم ساعت ها باهاش وقت گذروندم ولی سختی Street Figher رو نداره و زمان زیادی نمیبره که سبک مبارزاتش بیاد توی دستت .

آها :دی

خب احد متوجه ام چی میگی ولی اینکاری که کپکام داره میکنه با اتفاقی که برای عناوینی مثل Soul Calibur افتاد فرق داره. خودت هم توی پست اولت اشاره کردی که بازی های فایتینگ رو باید از طریق DLC ساپورت و آپدیت کرد، الان کپکام داره همینکار رو هم انجام میده ولی در کنارش برای جذب هوادارای جدیدتر هر یکی دو سالی یه نسخه کاملتر شده از بازی رو به صورت Retail عرضه میکنه(در واقع همون آپدیت های و DLC های SF IV به صورت یه پکیج فیزیکی دارن عرضه میشن) تا هم این Option رو به اون دسته از هواداراش که به دلایلی نمیتونند DLC ها رو دانلود کنند بده و هم اگه تونست هوادارای جدیدی برای سری جذب کنه.

اگه کپکام میومد یکی دو سال بعد از IV نسخه جدید SF رو معرفی میکرد(مثل SF V) یا مثلا نسخه های اولیه رو ساپورت نمیکرد و فقط re-release انجام میداد حرفت درست بود ولی الان تمام امکانات این نسخه جدید رو میتونی توی همون نسخه اولیه SF IV هم داشته باشی و نسخه های فیزیکی صرفا یه چیز اختیاری هستن.

من زیاد اهل فایتینگ نیستم ولی تا اونجایی که دیدم خود Fighting Community و گیمرهای این سبک (خصوصا SF فن ها) هم از این حمایت های کپکام راضی هستن. دقیقا نقطه مقابلشون هوادارای UMvC3 اند که متاسفانه حتی یه بالانس آپدیت ساده هم براشون منتشر نشده و به طرز فوق العاده ایی از بی توجه ی Marvel/Capcom شاکی هستند.

در واقع این نسخه های SF IV مثل Arcade Edition یا Super Street Fighter IV اصلا نباید نسخه های بعدی حساب بشن چون در واقع چیز جدیدی نیستن و فقط یه سری Content اضافی هستن که به صورت پکیج فیزیکی در اومدن تا به راحتی توسط همه قابل تهیه باشند. اینا همون DLC های SF IV ـند که اون بخش DL ازشون حذف شده، همین :دی

آخرین ویرایش:
علی در واقع من از این کار کپکام حمایت کردم دیگه :دی گفتم درست نیست واسه بازی‌های فایتسنگ، شماره جدیدی بیرون داده بشه و بهتره با DLC ساپورت کنه :دی
همه کپکام رو به پول پرستی متهم میکنن که البته درسته :دی منتها سر این بازی این DLCهایی که بیرون داده رو نمیشه با این سیاستش یکی دونست :دی منم واسه همین گفتم که ...
درسته که کپکام پول پرسته، ولی توی بازیهای فایتینگ درستش اینه که یک بازی از هر عنوان توی نسل منتشر بشه و بعدش توسط DLC تکمیل بشه.
در واقع من نگفتم که قراره شماره جدید منتشر بشه و از این حرفها :دی

علی در واقع من از این کار کپکام حمایت کردم دیگه :دی گفتم درست نیست واسه بازی‌های فایتسنگ، شماره جدیدی بیرون داده بشه و بهتره با DLC ساپورت کنه :دی
همه کپکام رو به پول پرستی متهم میکنن که البته درسته :دی منتها سر این بازی این DLCهایی که بیرون داده رو نمیشه با این سیاستش یکی دونست :دی منم واسه همین گفتم که ...

در واقع من نگفتم که قراره شماره جدید منتشر بشه و از این حرفها :دی
:blink::دی
احد پستت به شدت رونالدینهو ایی بود :دی من فکر کردم داری انتقاد میکنی :دی

آخه مرد حسابی این چه وضع حمایت کردنه؟ :دی تو خودت این رو بخون :
درسته که کپکام پول پرسته، ولی توی بازیهای فایتینگ درستش اینه که یک بازی از هر عنوان توی نسل منتشر بشه و بعدش توسط DLC تکمیل بشه.
وقتی توی تاپیک معرفی یه Edition جدید از بازی فایتینگ کپکام یه همچین پستی میدی، خب بعضی ها ( :-" ) ممکنه اشتباه برداشت کنند دیگه. :-" :دی

:blink::دی
احد پستت به شدت رونالدینهو ایی بود :دی من فکر کردم داری انتقاد میکنی :دی

آخه مرد حسابی این چه وضع حمایت کردنه؟ :دی تو خودت این رو بخون :

وقتی توی تاپیک معرفی یه Edition جدید از بازی فایتینگ کپکام یه همچین پستی میدی، خب بعضی ها ( :-" ) ممکنه اشتباه برداشت کنند دیگه. :-" :دی
فکر کردم همون قدر بسنده میکنه :دی
وقتی عبارتی با "درسته" شروع میشه و در اواسطش "اما و ولی" میاد، جمله اولش با هر لحنی باشه، جمله دوم سعی میکنه اون دهنیتی که به واسطه جمله اول بوجود اومده رو از بین ببره با کمرنگ کنه :دی
مثال ...
درسته از برف خوشم نمیاد، اما باعث شد مدرسه‌ها تعطیل بشن :دی
درسته غذای چرب حال میده، ولی دستگاه گوارش رو دچار مشکل میکنه :دی
درسته که کپکام پول پرسته، ولی توی بازیهای فایتینگ درستش اینه که یک بازی از هر عنوان توی نسل منتشر بشه و بعدش توسط DLC تکمیل بشه :دی

Ultra Street Fighter IV. از این به بعد باید بگم PB USF4 :دی
با توجه به اسم بازی می تونن سه تا اولترا برای هر کاراکتر استفاده کنن. خیلی عالی میشه.

14_ultrasf4img02.jpg

از طرح Box Art و Logo خیلی خوشم اومد!
اگه دقت کنین اون پایین لوگو Steam رو می بینین. احتمالا GFWL به طور کامل حذف شده و بازی از Steamworks استفاده می کنه!
Day 1 Purchase :دی

من هیچ وقت متوجه نشدم چرا این بازی بهترین فایتینگ نسل هست ؟ :d
خیلی Combo های مسخره ای داره و خیلی چه گانه هست ضرباتشون !
حتی توی یو ـتیوب بهترین Combo هاش رو هم دیدم اما اصلا جالب نبودن #:-s

من هیچ وقت متوجه نشدم چرا این بازی بهترین فایتینگ نسل هست ؟
:d
خیلی Combo های مسخره ای داره و خیلی چه گانه هست ضرباتشون !

به نظر من مربوط میشه به قدمت SF تو آرکید و جایگاهی که SF تو تورنمنت ها داره. SF از همون ابتدا بازی مناسبی برای تورنمت ها بود و نسخه های قدیمی تر این سری تا همین چند وقت پیش هم استفاده می شدن تا اینکه با Injustice یا Persona 4 جایگزین شدن. تو EVO 2013 که همین امروز مسابقاتش به اتمام رسید، SF با 1600 نفر بالاترین میزان شرکت کننده رو داشت. از اون طرف بازی های جدیدتر مثل Injustice فقط 500 نفر شرکت کننده داشت. MK هم چیزی حول و حوش 200 نفر. علتش بر می گرده به آپدیت های به موقع کپکام و بالانس بسیار خوب بین کاراکتر های SF
Netherrealm هنوز به اون تجربه ی کپکام تو ساختن بازی فایتینگ حتی نزدیک هم نشده و با آپدیت های مکرر و بد موقع ارزش رقابتی بازیاشو به جای اینکه بالا ببره، پایین آورده و بازیکناشو از بازی زده کرده.
Combo های SF ممکنه به لحاظ ظاهری بچه گانه به نظر برسه ولی قطعا اجرا کردنشون تمرین و تکرار زیادی می خواد. چیزی که به نظر می رسه گیمرهای ایرانی فاقدش هستن.
به قول یکی از کاربرا:
خزعبلات و فانتزی های ژاپنی ها به درد ما نمی خوره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or