پنج غولی که میخاین بکشینش اما نمیتونین

Boss چیه؟ من شما رو دعوت می کنم به دو قدم راه رفتن در بازی QWOP :دی ببینم چند نفرتون می تونید برید؟ :دی
http://www.foddy.net/Athletics.html

بعضی Boss های Contra هم خیلی روی اعصاب بودن.

بعضی باس های Lost Odyssey و Ninja Gaiden Series (از NG انحصاراً میشه به Alma اشاره کرد)

یه باس هم که در دوران کودکی اذیت میکرد Nemesis بود که هربار فریاد زیبای STARS! رو میشنیدی باید Rocket Launcher رو در میوردی دو-سه بار روش خالی کنی. (RL هم نداشتی دیگه اذیت می کرد)

Boss چیه؟ من شما رو دعوت می کنم به دو قدم راه رفتن در بازی QWOP :دی ببینم چند نفرتون می تونید برید؟ :دی

بعضی باس های Lost Odyssey و Ninja Gaiden Series (از NG انحصاراً میشه به Alma اشاره کرد)

یه باس هم که در دوران کودکی اذیت میکرد Nemesis بود که هربار فریاد زیبای STARS! رو میشنیدی باید Rocket Launcher رو در میوردی دو-سه بار روش خالی کنی. (RL هم نداشتی دیگه اذیت می کرد)
بزرگترین اشغالی بود که تا حالا دیده بودم ! :)) طرف چرا اینجریه , مگه معلوله ؟! :)) واقعا سختترین بود ...

بزرگترین اشغالی بود که تا حالا دیده بودم ! :)) طرف چرا اینجریه , مگه معلوله ؟! :)) واقعا سختترین بود ...

همونطور که قبلا گفتم این چیزا قلق داره و کافیه طرف رو پاش رو باز کنی بعد بصورت معکوس دکمه های p o w q رو بزنی تا بدون زمین خوردن ولی به ارومی بره جلو:d
اینم عکس که این بنده خدا را تا 17 متر بردمش و دیگه حوصلم رو سر برد زدمش زمین تا بترکه:d

5nf0tgx30d1anlnya6rc.jpg

اینم دو تا بازی فلش از این نوع البته یه خورده اسونتر که باید هلکوپتر رو نذارید سقوط کنه.

http://games.cellbiol.com/copter.swf

http://www.mili-tary.de/games/copter.swf

Boss

من که اصلا یادش میفتم تمام موهای تنم سیخ میشه!:d وقتی که درو باز میکرد میدوئید طرفمون نعره میکشید میگفت استارز میپریدم سیخ مینشستم سر جام!! وحشتناک ترینش همون Nemesis بود!
تو این دوره هم Boss های زیبای Ninja Gaiden در درجات سختیMaster Ninja منو روانی میکنه!

خیلی وقت بود انقدر از احمق بازی خودم خندم نگرقته بود چه قدر خنده دار بود همه رو بیدار کردم اونقدر خندیدم.
یارو در جا ملق می زنه
از غول اخر نینجا گایدن سخت تره.

اینا زیاد مشکل نبودن اما راستش من هنوز نتونستم اون Boss به نام وزیر توی POP 3 رو بزنم ! اینکه هنوز نتونستم در حقیقت یک ماهی سعی کردم اعصابم خورد شدم زدم بازی رو آنیستال کردم و دیگه هم نصبش نکردم :d

اینا زیاد مشکل نبودن اما راستش من هنوز نتونستم اون Boss به نام وزیر توی POP 3 رو بزنم ! اینکه هنوز نتونستم در حقیقت یک ماهی سعی کردم اعصابم خورد شدم زدم بازی رو آنیستال کردم و دیگه هم نصبش نکردم :d
آخ آخ آخ، اون موقعی که بازیش میکردم چقده اعصابمو داغون کرد و نزدیک بود کیبورد و ماوسو با هم بزنم تو مانیتور و همه چیو خرد خاک شیر کنم:d ولی کمی استراحت کردمو وقتی اعصابم کامل آروم شد دوباره برگشتم سروقتش و نمیدونم معجزه ای چیزی شد که دیدم یهویی ضربه آخرو بهش وارد کردم و بازی تموم شد#:-s#:-s#:-s لامصب خیلی اعصاب خرد کن و بدقلق بود، مخصوصا با ماوس و کیبورد، یعنی بی مزه ترین، چرت ترین، مزخرفترین و احمقانه ترین غولی بود که تو عمرم کشتم و باعث شد که POP3 رو همیشه لعن و نفرین کنم(دقیقا برعکس POP2 که همه چیزش عالی بود).

یکی غول آخر ninja gaiden 2 سخت بود یکی هم boss آخر ninja blade . کلا هرچی نینجا و عنوان ژاپنی هست بد قلقه. یه غول آخرم تو bayonetta بود اونم دسته کمی از اونا نداشت. ولی همه اینها رو با نهایت 5/6 بار مردن میشد رد کرد.تنها بازی که تو این 2/3 ساله یادمه اذیت کرد همون باس آخر Ninja gaiden 2 بود که یه چیزی تو چشمش بود باید با تیرکمون میزدیش. آنالوگ دسته ی منم هرز شده بود مگه میشد زوم کرد روش و زدش. ;)

تنها باس دنیا که خیلیا می خوان بکشنش ولی حتی نمی تونن نزدیکش شن چه برسه به کشتنش آرتاس و دت وینگ توی WOW هستش :d

ولی باس آخر DOOM 3 خیلی نامردی بود هزار بار می خواستم بکشمش نشد :d آخر قلقش دستم اومد :دی
یه باسی هم بود توی یه بازی که اسمشو یادم رفته توی قبرستون بودی اندازه یه برجای دوقلو بود :دی باید می زدیش :دی
یه باس هم بود توی بازی شمشیر شکسته فکر کنم ( اسمشو نمی دونم ) باس که نه کلا اولش تا آخرش اعصاب خورد کنی بود :d

ولی باس آخر DOOM 3 خیلی نامردی بود هزار بار می خواستم بکشمش نشد :d آخر قلقش دستم اومد :biggrin1:
واقعا راحت ترین باس دنیای بازیها بود. من همون بار اول کشتمش.

من عاااااااشق کشتن باسهام:d مخصوصا باس های demon soul که پر از استرس میشدی که نکنه در حین مبارزه باهاش بمیرم و از اول مرحله لود بشم؟ البته باس هاش به نظرم سخت نبودن.

باس هایی که اینجا معرفی شدن واقعا سخت نبودن. مثلا pop3 و raam و...باس که میگین فقط باس های ninja gaiden 2 روی آخرین درجه سختی . ..... فقط عامل اعصاب بودن خدائیش... باسه کافی بود بگیرتت اونوقت اونقدر اینور اونور میکوبیتت که تمام خونت تموم میشد. سر رد کردن این بازی روی آخرین درجه سختی مصیبتی کشیدیم واقعا.... آخرشم نصفه نیمه رهاش کردم.

این بازیهای فلشی هم همشون قلق دارن. قبلا یه بازی تنیس بود که رکوردش 17 تا ضربه بود ولی با یه قلق 72 تا ضربه زدم. همه کف کرده بودن:d اما من فقط کلیک اول رو روش کردم بعدش دیگه موس رو تکون ندادم. پاشدم رفتم گشتم اومدم دیدم تا 72 رفته خودم از بازی انصراف دادم.(اصل بازی ناجوانمردانه:d)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or