وقتی یک عده از مردم بازی ای رو بازی میکنن صرفا فقط برای بازی کردن انجامش میدن بازی میکنن تا بازی کرده باشن ولی یه عده هم هستن بازی هایی رو با جون دل بازی میکنن و براشون خیلی مهمه.
وقتی بازی ای رو بازی میکنین در اون غرق میشین و با دوستاتون در مورد اون ساعتها شاید بحث کنین.من زمانی رو به بازی موتال کمبات گذروندم و واقعا هم لذت بردم.
وقتی که بازی مورتال کمبات رو بازی میکنین آتش و شوق نجات زمین از دست شائوکان رو در شما شعله ور میشه و به سرعت با Mileena و Kano و Quan Chi میجنگین و کمی استراحت کنین تا الان خیلی هارو زدین، استراحت، و آخرش به شایو کان Shao Kahn میرسیم اون در اوجه و خیلی قوی و توانا و اصلا حریفش نیستم اگه بخوام جوان مردانه باهاش مبارزه کنم پس نامردی میزنمش.
اون خنده هاش روی اعصابم میره و هر دقیقه در ذهنم بلند تر میشه و در زیر پوستم نفوذ میکنه و میگم ازتمتنفرم شائوکان.
من اینجا 5 تا از غولها یا همون ریئس های بازی هارو معرفی میکنم که خیلی سخت میشه بزنیشون.
General Ramm (Gears of War)
اون واقعا دردسر بود مگه به راحتی میشه زدش؟ نه اصلا ممکن نیست.
Ramm غول آخر بازی Gears of War سری یک بود! یادتون میآد؟ دردسر بود.
William Birkin (Resident Evil 2 - Leon A)
با اون زمان سنج چه میکنین و غولی که از سگ هم سریع تر میدوه؟ معلومه خیلی راحت نمیشه زدش این هم کلی دردسر بود؛ نه؟!
Shao Kahn (Mortal Kombat)
این یکی رو خدا لعنتش کنه خود دردسر بود.
Silver Sonic (Sonic the Hedgehog 2)
این رو من هرگز نتونستم بزنم هرکی زده بگه که آرزو به دل نمونیم.
Atoq Navarro (Uncharted: Drake’s Fortune)
یکی از بازی های مورد علاقم، اما این موضوع رو عوض نمیکنه هنوز هم ازش متنفرم.
جنگ آخر توی کشتی با اون همه بادی که میاد.این چیه ولقعا ساختین خجالت نمیکشین حداقل راحت ترش میکردین که ما ناشی ها هم بتونیم ردش کنیم.
وقتی بازی ای رو بازی میکنین در اون غرق میشین و با دوستاتون در مورد اون ساعتها شاید بحث کنین.من زمانی رو به بازی موتال کمبات گذروندم و واقعا هم لذت بردم.
وقتی که بازی مورتال کمبات رو بازی میکنین آتش و شوق نجات زمین از دست شائوکان رو در شما شعله ور میشه و به سرعت با Mileena و Kano و Quan Chi میجنگین و کمی استراحت کنین تا الان خیلی هارو زدین، استراحت، و آخرش به شایو کان Shao Kahn میرسیم اون در اوجه و خیلی قوی و توانا و اصلا حریفش نیستم اگه بخوام جوان مردانه باهاش مبارزه کنم پس نامردی میزنمش.
اون خنده هاش روی اعصابم میره و هر دقیقه در ذهنم بلند تر میشه و در زیر پوستم نفوذ میکنه و میگم ازتمتنفرم شائوکان.
من اینجا 5 تا از غولها یا همون ریئس های بازی هارو معرفی میکنم که خیلی سخت میشه بزنیشون.
General Ramm (Gears of War)
اون واقعا دردسر بود مگه به راحتی میشه زدش؟ نه اصلا ممکن نیست.
Ramm غول آخر بازی Gears of War سری یک بود! یادتون میآد؟ دردسر بود.
William Birkin (Resident Evil 2 - Leon A)
با اون زمان سنج چه میکنین و غولی که از سگ هم سریع تر میدوه؟ معلومه خیلی راحت نمیشه زدش این هم کلی دردسر بود؛ نه؟!
Shao Kahn (Mortal Kombat)
این یکی رو خدا لعنتش کنه خود دردسر بود.
Silver Sonic (Sonic the Hedgehog 2)
این رو من هرگز نتونستم بزنم هرکی زده بگه که آرزو به دل نمونیم.
Atoq Navarro (Uncharted: Drake’s Fortune)
یکی از بازی های مورد علاقم، اما این موضوع رو عوض نمیکنه هنوز هم ازش متنفرم.
جنگ آخر توی کشتی با اون همه بادی که میاد.این چیه ولقعا ساختین خجالت نمیکشین حداقل راحت ترش میکردین که ما ناشی ها هم بتونیم ردش کنیم.