پنج غولی که میخاین بکشینش اما نمیتونین

Boss Hunter

کاربر سایت
وقتی یک عده از مردم بازی ای رو بازی میکنن صرفا فقط برای بازی کردن انجامش میدن بازی میکنن تا بازی کرده باشن ولی یه عده هم هستن بازی هایی رو با جون دل بازی میکنن و براشون خیلی مهمه.
وقتی بازی ای رو بازی میکنین در اون غرق میشین و با دوستاتون در مورد اون ساعتها شاید بحث کنین.من زمانی رو به بازی موتال کمبات گذروندم و واقعا هم لذت بردم.
وقتی که بازی مورتال کمبات رو بازی میکنین آتش و شوق نجات زمین از دست شائوکان رو در شما شعله ور میشه و به سرعت با Mileena و Kano و Quan Chi میجنگین و کمی استراحت کنین تا الان خیلی هارو زدین، استراحت، و آخرش به شایو کان Shao Kahn میرسیم اون در اوجه و خیلی قوی و توانا و اصلا حریفش نیستم اگه بخوام جوان مردانه باهاش مبارزه کنم پس نامردی میزنمش.
اون خنده هاش روی اعصابم میره و هر دقیقه در ذهنم بلند تر میشه و در زیر پوستم نفوذ میکنه و میگم ازتمتنفرم شائوکان.
من اینجا 5 تا از غولها یا همون ریئس های بازی هارو معرفی میکنم که خیلی سخت میشه بزنیشون.
General Ramm (Gears of War)

gears-of-war-2-20080828051842698.jpg

اون واقعا دردسر بود مگه به راحتی میشه زدش؟ نه اصلا ممکن نیست.
Ramm غول آخر بازی Gears of War سری یک بود! یادتون میآد؟ دردسر بود.

William Birkin (Resident Evil 2 - Leon A)

william-birkin.jpg

با اون زمان سنج چه میکنین و غولی که از سگ هم سریع تر میدوه؟ معلومه خیلی راحت نمیشه زدش این هم کلی دردسر بود؛ نه؟!
Shao Kahn (Mortal Kombat)

cutout.png

این یکی رو خدا لعنتش کنه خود دردسر بود.
Silver Sonic (Sonic the Hedgehog 2)

SilverSonic.gif

این رو من هرگز نتونستم بزنم هرکی زده بگه که آرزو به دل نمونیم.
Atoq Navarro (Uncharted: Drake’s Fortune)
navarro.jpg

یکی از بازی های مورد علاقم، اما این موضوع رو عوض نمیکنه هنوز هم ازش متنفرم.
جنگ آخر توی کشتی با اون همه بادی که میاد.این چیه ولقعا ساختین خجالت نمیکشین حداقل راحت ترش میکردین که ما ناشی ها هم بتونیم ردش کنیم.

دوستان يه خورده بيشتر فكر كنيد !!
يكي دوتا باس اخر نينجا گيدن 2 !!
فاينال باس هاي سيريوس سم ...
واقعا قلق داشت كشتنشون، من هيچوقت موفق نشدم بكشمشون :d

من شاوکان رو نمیتونم بکشم دفعه اول کشتمش ولی این آخرین مرحله مثل چی حرکت میکنه
غول آخر نینجاگایدن 2 هم نتونستم بکش فقط تیر تیرکمونامون میخورد بهش که0.00001 از خونش کم میشد:d

دوستان يه خورده بيشتر فكر كنيد !!
يكي دوتا باس اخر نينجا گيدن 2 !!
فاينال باس هاي سيريوس سم ...
واقعا قلق داشت كشتنشون، من هيچوقت موفق نشدم بكشمشون :d

من شاوکان رو نمیتونم بکشم دفعه اول کشتمش ولی این آخرین مرحله مثل چی حرکت میکنه
غول آخر نینجاگایدن 2 هم نتونستم بکش فقط تیر تیرکمونامون میخورد بهش که0.00001 از خونش کم میشد:d

سخت ترین باس دنیا که یه دسته واسش شکستم ولی نمیشد کشتش اونم رو راحت ترین درجه ....
البته غول اول ninja gaiden 1 هم ماشاالله مگه میشد زد..
اعصابم خورد شد سرشون.

من الان 27 سالمه و از اتاری و نیتندو و.............xbox360 و ps3 هیچ غولی در بازیها نتونسته تو این سالها از دست من فرار کنه و من الان خودم یک غولم که یکی باید بیاد منو شکست بده:d(راه شکست دادن غولهای بد قلق هم پشتکاره و اگه صدبار باختین بازم روتون کم نشه و چنان پیش برین که غوله خودش دیگه بگه بیا ما رو بکش و خلاصمون کن)

شاید باورتون نشه ولی در بازی مورتال کمبت شائوکان رو با دوبار شکست زدمش و در قسمت tower هم مرحله 300 فقط 4 بار شکست خوردم و بار پنجم زدمشون و الان هم که قلقش رو بلدم و همون بار اول میزنمشون.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or