پلی استیشن 4 در طراحی اولیه اش تنها 4 گیگابایت رم را در خود جای داده بود

FarSeeR

کاربر سایت
56829781119092311685.png

چهارمین نسخه از کنسول های بازی شرکت سونی در ابتدا با 4 گیگابایت حافظه رم طراحی شده بود. این چیزی است که آقای یوشیدا در حین مراسم "توکیو گیم شو" به گزارشگر گیم اسپات گفته و آن را به تایید رسانیده است.
ولی بازی سازها با نظرات مختلف برای ارتقای این قطعه ی مهم در سخت افزار باعث شد یک بازنگری بتوسط سونی در طراحی آن صورت دهد.
یوشیدا توضیح میدهد که ما رم پلی استیشن 4 را از 4 به 8 گیگابایت و برای این منظور راه گران تر یعنی GDDR5 را پیش گرفتیم. با اینکه این نوع رم برایمان گرانتر بود ولی واقعا از کاراییش به وجد آمدیم. بنابراین یک تصمیم تجاری را گرفته و آن را عملی کردیم.

به نظر شما آیا پلی استیشن 4 میتوانست با 4 گیگابایت رم آن هم نه از نوع GDDR5 با 8 گیگابایت مموری اکس باکس وان از نوع DDR3 مقابله کند؟

آخرین ویرایش:
برای PS فن‍های این تایپیک واقعا متاسفم، چون هیچ درک و احساسی ندارن. به جای اینکه عزیزانی مثل تروا و غیره رو که هر روز با یه خبر بد مواجه هستن و هیچ کس هم تا حالا نیومده بگه کنسولتون به چن من هست رو درک کنید و بهشون دلداری بدید، با این حرف هاتون نمک به زخم این سینه سوختگان و دل‌شکستگان می‌پاشید. این کار از ما بعیده.

به قول Fratos :

We are Cerny Journey

برای PS فن‍های این تایپیک واقعا متاسفم، چون هیچ درک و احساسی ندارن. به جای اینکه عزیزانی مثل تروا و غیره رو که هر روز با یه خبر بد مواجه هستن و هیچ کس هم تا حالا نیومده بگه کنسولتون به چن من هست رو درک کنید و بهشون دلداری بدید، با این حرف هاتون نمک به زخم این سینه سوختگان و دل‌شکستگان می‌پاشید. این کار از ما بعیده.
بندگان خدا هر روز هم توی فشار هستن :d‌ :
http://forum.bazicenter.com/thread82381/page5/

یه جور میگین MIC فن ها تحت فشارن انگار سهام شرکت باباهامون داره هر روز سقوط می کنه و میره به جیب شما.

یه کم بزرگ شید. واقعا از بعضیاتون بعیده چنین حرفایی.

بعد به XBOX ONE کنسول 180 درجه می گن..!!؟ حداقل ماکرو از همون اول معلوم بود 8 گیگ رم به همراه ESRAM استفاده می کنه

همین جوریش حدود 100gb پهنای باند رم PS4 نسبت به XBOX ONE پایین تر هست اگر قرار بود 4 گیگ رم استفاده بشه یک اختلاف فضای بین پهنای باند دو کنسول ایجاد می شد 88<272

گیف و تیکه و این حرفا دیگه جواب نمیده برا شما . همین نقل قول کنیم ملت بخونن بهتره ....

یه جور میگین MIC فن ها تحت فشارن انگار سهام شرکت باباهامون داره هر روز سقوط می کنه و میره به جیب شما.

یه کم بزرگ شید. واقعا از بعضیاتون بعیده چنین حرفایی.
من شما رو نمیگم ولی بعضی ها اینجا هستن (چه PS فن چه XBOX فن ) از اونای که سهام دارن بیشتر حرس میخورن

من نمیدونم واقعا انقدر سخته قبل از گفتن چیزی بهش اول فکر کرد؟!

از روز اولی که PS4 معرفی شد 8 گیگ بوده و همچنان هم هست!

بعدش من هر جور به قضیه نگاه میکنم 176 Gb/s چطور از 68 Gb/s پایین تره اونم 100 Gb/s! واقعا چطور آخه! یعنی این ریاضی که این همه خوندیمش همش اشتباه بوده و یک عدد 2 رقمی از 3 رقمی بزرگتره؟

دوست گرامی 60 بار که جواب نمی دن یک موضوع رو...!

34 صفحه دوستان توضیح دادن شما کجا بودین..؟ پهنای باند XBOX ONE رو با ESRAM می سنجند که دقیقا 272GB پهنا داره

مطالعه بفرما

http://forum.bazicenter.com/thread81400/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or