پلی استیشن ایرلند: Crash Bandicoot N.Sane Trilogy ابتدا روی PS4/Pro منتشر می شود

YAKUZA_2

کاربر سایت
kgev_16730374_1175649629151026_3181194951141911657_nolk,o.jpg

امروز اکانت پلی استیشن ایرلند این توییت را منتشر کرد:
(Crash Bandicoot N.Sane Trilogy) در 30th June 2017 منتشر خواهد شد.برای روشن کردن پست جلوتر ما, این عنوان ابتدا بر روی PlayStation 4 و PS4 Pro خواهد آمد.
نکته جالب این توییت واژه First است که در آخر جمله آمده و میتوان این برداشت را کرد که پلتفرم یا پلتفرمهای دیگری نیز در کار خواهد بود.هر چند از طرف منابعی معتبرتر مانند مسئولین بالا رتبه سونی یا اکتیویژن هنوز چیزی تایید یا رد نشده.

درگاه خبر

vksu_photo_2017-02-21_04-26-25.jpg

عجب این عکس هم یکی دو روز پیش از توییتر پلی استیشن ایرلند دیدم :think:
به نظر یکجورایی انحصاری زمانی بودنش قطعی شد حالا اکس باکس هم جزوشون میشه یا نه باید صبر کرد :smiley:

شما فکر کن یه درصد انحصاری باشه!:دی قبلا هم گفتم، به فرض هم که قوانینی وجود داشته باشه که باعث بشه اکتی نتونه این سه گانه رو برای کنسولی غیر PS منتشر کنه که البته محاله و سونی صاحب هیچ حق و حقوقی نیست (وگرنه زودتر از این حرف ها خودش دست به کار میشد ریمستر میکرد) در صورت موفقیت این بازی اکتی به سرعت شماره های بعدی رو هم میسازه و برای همه کنسول ها منتشر میکنه.

در نتیجه به نظر من که این بازی قطعا انحصاری زمانی هست. اکتی بازی رو اول برای PS4 منتشر میکنه تا ببینه اوضاع فروش چطوره و در صورت موفقیت و استقبال طرفدارها به سرعت برای X1 و PC هم تایید میشه. و حتی شاید Switch.

شما فکر کن یه درصد انحصاری باشه!:D قبلا هم گفتم، به فرض هم که قوانینی وجود داشته باشه که باعث بشه اکتی نتونه این سه گانه رو برای کنسولی غیر PS منتشر کنه که البته محاله و سونی صاحب هیچ حق و حقوقی نیست (وگرنه زودتر از این حرف ها خودش دست به کار میشد ریمستر میکرد) در صورت موفقیت این بازی اکتی به سرعت شماره های بعدی رو هم میسازه و برای همه کنسول ها منتشر میکنه.

در نتیجه به نظر من که این بازی قطعا انحصاری زمانی هست. اکتی بازی رو اول برای PS4 منتشر میکنه تا ببینه اوضاع فروش چطوره و در صورت موفقیت و استقبال طرفدارها به سرعت برای X1 و PC هم تایید میشه. و حتی شاید Switch.
سونی روی 4تای اول حق و حقوق داره!:دی

شماره های بعد حتما مولتی خواهند شد اگر ساخته بشن، ولی این وضعیت عجیبی داره!:دی
اگر بخواد مولتی هم بشه، احتمالا جزو تفاوقات اولیه ی سونی و اکتی بوده و فکر نمیکنم اکتی به تنهایی بتونه اینا رو مولتی کنه:-"

انشاالله که خبر اشتباهه:p

شما فکر کن یه درصد انحصاری باشه!:D قبلا هم گفتم، به فرض هم که قوانینی وجود داشته باشه که باعث بشه اکتی نتونه این سه گانه رو برای کنسولی غیر PS منتشر کنه که البته محاله و سونی صاحب هیچ حق و حقوقی نیست (وگرنه زودتر از این حرف ها خودش دست به کار میشد ریمستر میکرد) در صورت موفقیت این بازی اکتی به سرعت شماره های بعدی رو هم میسازه و برای همه کنسول ها منتشر میکنه.

سونی کاملا رو 4 تا عنوان اول حق و حقوق داره یه تک پا psn بری اسنادش هست ولی چون صاحب ip نیست قطعا نمیتونسته ریمیک کنه ولی 4 نسخه اول PS1 (ساخته های ND) رو کاملا هر کاری باهاش کرده در PSN هم برا PSP و هم برا PS3 میفروشتش با نشر و لوگوی خودش و در مهمترین انحصاریش U4 هم از عکس و باکس آرتش استفاده میکنه و هم حتی از خوده گیم پلی بازی ! اکتی اگه بخواد میتونه نسخه های جدید از کرش بسازه و برا اندروید و ios و سوییچ و 3ds و هر پلتفرمی بخواد بده ولی 4 عنوان اول هم نشر و هم تهیه کنندش سونی بوده (در واقع SCE بوده) , حالا جریان ریمیک این سه گانه چی میشه و چه توافقی صورت گرفته تا الان کسی نفهمیده ولی خیلی بعیده مولتی بشن

سونی روی 4تای اول حق و حقوق داره!:D

شماره های بعد حتما مولتی خواهند شد اگر ساخته بشن، ولی این وضعیت عجیبی داره!:D
اگر بخواد مولتی هم بشه، احتمالا جزو تفاوقات اولیه ی سونی و اکتی بوده و فکر نمیکنم اکتی به تنهایی بتونه اینا رو مولتی کنه:-"

انشاالله که خبر اشتباهه:p

سونی کاملا رو 4 تا عنوان اول حق و حقوق داره یه تک پا psn بری اسنادش هست ولی چون صاحب ip نیست قطعا نمیتونسته ریمیک کنه ولی 4 نسخه اول PS1 (ساخته های ND) رو کاملا هر کاری باهاش کرده در PSN هم برا PSP و هم برا PS3 میفروشتش با نشر و لوگوی خودش و در مهمترین انحصاریش U4 هم از عکس و باکس آرتش استفاده میکنه و هم حتی از خوده گیم پلی بازی ! اکتی اگه بخواد میتونه نسخه های جدید از کرش بسازه و برا اندروید و ios و سوییچ و 3ds و هر پلتفرمی بخواد بده ولی 4 عنوان اول هم نشر و هم تهیه کنندش سونی بوده (در واقع SCE بوده) , حالا جریان ریمیک این سه گانه چی میشه و چه توافقی صورت گرفته تا الان کسی نفهمیده ولی خیلی بعیده مولتی بشن

فکر نمیکنم سونی حقوق 4 شماره اول رو کامل داشته باشه. یعنی نهایت قرارداد به این شکل هست که خود این بازی ها (و نه ریمسترشون) فقط میتونه برای برند PS منتشر بشه. و الان در مورد ریمستر تصمیم گیرنده کامل خود اکنی هست. اگه امتیاز به طور کامل برای سونی بود میتونست خودش مستقل از اکتی ریمستر کنه که خوب چنین چیزی ممکن نیست. یعنی مهم خود IP هست که دست اکتیه و هرچند نمیتونه 4 شماره اول رو برای کنسول های دیگه بده اما در مورد ریمستر تصمیم گیرنده خودشه.

به نظر من که سونی هیچ حقی روی این سه گانه نداره. صرفا اکتی رو راضی کردن بخاطر این همه درخواست از خر شیطون بیان پایین و بازی رو بسازن چون اکتی بیخیال همه IP هاش شده و فقط روی CoD و Destiny متمرکزه. و باز امدن بازی روی پلتفرمهای دیگه موضوع مهمی نیست. مهم اینه که بالاخره بازی ریمستر شده و به احتمال خیلی زیاد ادامه پیدا میکنه. دم سونی تا همینجاش حسابی گرمه! راضی باشید!:دی

فقط یه سناریو وحود داره برای مولتی شدن بازی ...
با توجه به فشاری که روی سونی بود ب ای احیای کراش و دندون گردی و بدذاتی اکتی .. شرایط جوذی شده .. سونی بی خیال حق و حقوقش شده و فقط به شرط ساخت ریمستر .. حق و حقوقش دذ مورد بازی بازی رو واگذار کرده به اکتی ...

به هر حال مهم اینه که میاد میزنیم به بدن با تروفی ..به خصوص کلید های پلاتینیوم .

هر چند شدیدا دلم میخواد بازی انحصاری باشه ... ولی بابت چیزی که تصمیم و اختیارش دست من نیست باعث نمیشه چیزی از لذت بازی برام کم بشه . انحصاری هم موند بهتر

فکر نمیکنم سونی حقوق 4 شماره اول رو کامل داشته باشه. یعنی نهایت قرارداد به این شکل هست که خود این بازی ها (و نه ریمسترشون) فقط میتونه برای برند PS منتشر بشه. و الان در مورد ریمستر تصمیم گیرنده کامل خود اکنی هست. اگه امتیاز به طور کامل برای سونی بود میتونست خودش مستقل از اکتی ریمستر کنه که خوب چنین چیزی ممکن نیست. یعنی مهم خود IP هست که دست اکتیه و هرچند نمیتونه 4 شماره اول رو برای کنسول های دیگه بده اما در مورد ریمستر تصمیم گیرنده خودشه.

به نظر من که سونی هیچ حقی روی این سه گانه نداره. صرفا اکتی رو راضی کردن بخاطر این همه درخواست از خر شیطون بیان پایین و بازی رو بسازن چون اکتی بیخیال همه IP هاش شده و فقط روی CoD و Destiny متمرکزه. و باز امدن بازی روی پلتفرمهای دیگه موضوع مهمی نیست. مهم اینه که بالاخره بازی ریمستر شده و به احتمال خیلی زیاد ادامه پیدا میکنه. دم سونی تا همینجاش حسابی گرمه! راضی باشید!:D
اخه مسیله اینه که خود اکتی خود جوش و یکجانبه نیومده دست به ریمستر بزنه ... که البته نمیتونسته هم این کار رو بکنه ... و با یه توافق و همکاری مشترک یا سونی این کار رو کردن .. باید این رو هم ملاحظه کرد ...

جدا از لیسانس و اینها اینم مهم که ایا سونی سرمایه گذاری کرده ... یا موارد دیگه یا نه .

کلا به حرف یه شعبه سونی اونم اروپایی ار نوع کم اهمیتش نمیشه زیاد استناد کرد ...
همین شعبه ۴ روز پیش گفته بود بله بازی انحصاریه .. تو خود تاپیک بازی هم توییتشون موجوده

فقط یه سناریو وحود داره برای مولتی شدن بازی ...
با توجه به فشاری که روی سونی بود ب ای احیای کراش و دندون گردی و بدذاتی اکتی .. شرایط جوذی شده .. سونی بی خیال حق و حقوقش شده و فقط به شرط ساخت ریمستر .. حق و حقوقش دذ مورد بازی بازی رو واگذار کرده به اکتی ...

به هر حال مهم اینه که میاد میزنیم به بدن با تروفی ..به خصوص کلید های پلاتینیوم .

هر چند شدیدا دلم میخواد بازی انحصاری باشه ... ولی بابت چیزی که تصمیم و اختیارش دست من نیست باعث نمیشه چیزی از لذت بازی برام کم بشه . انحصاری هم موند بهتر
IP کرش جزء دارایی های اکتیویژن هست، منطقا هر کاری دلش بخواد میتونه باهاش انجام بده! خودش هم داره سرمایه گذاری میکنه واسه این ریمستر... چطور میشه بدذات؟ الان همون سونی که پول میده ناتی داگ بازی بسازه بد ذاتی میکنه که نمیزاره بازی خودش رو پلتفرم های دیگه منتشر بشه؟ سونی چه حقی رو این IP داره، من نمی دونم میدونی توضیح بده!

این ریمستر اصلا برام اهمیت داره، رو هر پلتفرمی هم بیاد اهمیت نمی دم اما نقل قول کردم بگم بده که شما انقدر بدون فکر حرف می زنی! بده دوست عزیز، ما می شناسیم شما رو، یه نفر میبینی یه بار جدی میگیره...

اخه مسیله اینه که خود اکتی خود جوش و یکجانبه نیومده دست به ریمستر بزنه ... که البته نمیتونسته هم این کار رو بکنه ... و با یه توافق و همکاری مشترک یا سونی این کار رو کردن .. باید این رو هم ملاحظه کرد ...

جدا از لیسانس و اینها اینم مهم که ایا سونی سرمایه گذاری کرده ... یا موارد دیگه یا نه .

کلا به حرف یه شعبه سونی اونم اروپایی ار نوع کم اهمیتش نمیشه زیاد استناد کرد ...
همین شعبه ۴ روز پیش گفته بود بله بازی انحصاریه .. تو خود تاپیک بازی هم توییتشون موجوده

اکتی مدتهاست اعلام کرده دیگه هیچ کدوم از IP هاش رو به جز CoD ادامه نمیده و نتنها کرش بلکه بازی های مهم دیگه رو هم گذاشت کنار. و فقط یدونه Destiny بوده که اونم بخاطر ماهیت آنلاین و فوق پول ساز بودنش منتشر شده. در نتیجه اینکه چرا اکتی نیومده کرش هارو ریمستر کنه بیشتر به نظر میریسه مربوط به سیاسیت های خود اکتی باشه تا اجازه سونی! این وسط هم نقش سونی یجورایی راضی کردن اکتی برای ساخت این بازی هست چون همونطور که گفتم مدیران اکتی دیگه علاقه ای به ساخت بازی های غیر پول ساز ندارن و ترجیح میدن تمام تمرکز و توانشون رو ماتوف به عرضه سالیانه CoD و بعد از اون Destiny کنن.

تصور شخصی خود من این هست که اگه سونی در مورد ریمستر کردن حق تصمیم گیری داشت خیلی زودتر از این حرف ها اینکارو میکرد. و الان صرفا تونستن بخاطر روابط تجاری خوبی که دارن اکتی رو راضی کنن محض خاطر طرفدارهای این ریمستر رو بسازه. و در اینکه توی پروسه ساخت هیچ نقشی ندارن هم سر سوزنی شک نمیشه کرد. نه از نظر محتوا و نه مالی. چون ساخت که کامل دست استدیو هست و خودشون دارن بازی رو ریمستر میکنن. بدون اینکه سونی دخالت کنه و بارها هم توضیح دادن که چقدر زحمت کشیدن تا بازی مو به مو شبیه نسخه اصلی باشه. و در مورد هزینه هم خوب بودجه بالایی نمیخواد و این رقم ها نباید برای اکتی مهم باشه. به چشم نمیاد اصلا. یعنی منظورم اینه که اکتی برای ساخت بازی نیازی به سونی نداره و بعیده بیاد بگه دو میلیون دلار بده بازی بسازم! مهم همین راضی کردنشونه.

هرچند بازم میگم به نظرم اینکه کرش برای چه پلتفرم هایی میاد اصلا مهم نیست. چون اگه فرضا روزی برای X1 هم بیاد از لذت بازی کردنش برای منی که PS4 دارم که کم نمیشه! کرش الان یه بازی ترد پارتیه و شاید حیاتش در گرو مولتی شدن و فروش خوب باشه!

اینجا یه سری توضیحات در مورد وضعیت ip نوشته (این مقاله قبل از معرفی شدن ریمستر نوشته شده)، کلا خیلی پیچیده هست قضیه :D البته خود Dualshockers هم خیلی تو این موارد بهش اعتباری نیست ولی حرفی که زده منطقی به نظر میاد :D کلیت حرفش اینه که اگه اکتیویژن تا 2021 نسخه جدیدی از کرش معرفی نکنه، کل حق و حقوق ip رو از دست میده، و البته این ریمستر هم به نظر میاد نسخه جدید حساب بشه.
Activision Needs to Do Something with Crash Bandicoot by 2021 or Risks Losing the Trademark
در کل تو این نسل یه چیزی ثابت شده، هر وقت سازنده دقیقا مشخص نکرده که وضعیت انحصاری بودن بازی چطور هست (اون بازی هایی که ip دست سونی یا مایکروسافت نیست)، احتمال مولتی شدن بازی وجود داره. با این شایعات و حرف و حدیث ها اگه رسما تایید کنن که بازی فقط برای PS4 عرضه میشه دیگه تمومه قضیه! :دی

IP کرش جزء دارایی های اکتیویژن هست، منطقا هر کاری دلش بخواد میتونه باهاش انجام بده! خودش هم داره سرمایه گذاری میکنه واسه این ریمستر... چطور میشه بدذات؟ الان همون سونی که پول میده ناتی داگ بازی بسازه بد ذاتی میکنه که نمیزاره بازی خودش رو پلتفرم های دیگه منتشر بشه؟ سونی چه حقی رو این IP داره، من نمی دونم میدونی توضیح بده!

این ریمستر اصلا برام اهمیت داره، رو هر پلتفرمی هم بیاد اهمیت نمی دم اما نقل قول کردم بگم بده که شما انقدر بدون فکر حرف می زنی! بده دوست عزیز، ما می شناسیم شما رو، یه نفر میبینی یه بار جدی میگیره...
LoooooooooooL

اینم شده جریان Rise of Tomb Raider
تا یه مدتی همه شاکی بودن که یعنی چی چرا بازی واسه Ps4 نمیاد و از این بند و بساطا!که آخرشم هم واسه Pc اومد هم واسه PS4
اون اولا هم هیچکدوم از مسئولا جواب درست حسابی نمیدادن که آیای واسه PS4 میاد یا نه!
اینم شده جریان همون.حالا اومد واسه one و pc که خوشحال میشیم.نیومدم فدای سرمون!روی PS4 میریمش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or