پلیس در GTA V از سیستم تاکتیکی پیشرفته در رانندگی بهره میبرد

A.R.A.$.H

کاربر سایت
GTA-V_new-4.jpg

جزئیات زیادی از بازی جدید Rockstar Games یا عنوان GTA V منتشر شده نظیر سرقت ، Bullet Time نظیر مکس پین و ... اما در مورد فرار پس از سرقت و تحت تعقیب قرار گرفتن توسط پلیس اطلاعات زیادی نداشتیم.
در یک پست صفحه رسمی فیس بوک GameStop گفته شده :
"پلیس از سیستم تاکتیکی پیشرفته در رانندگی بهره خواهد برد ، و سعی می کند از مناطق با ارتفاع بالاتر نسبت به شما و با داشتن دیدی بهتر به شما حمله کند"
این جمله جزئیات زیادی از بازی نیست اما نوید این را می دهد پلیس در این بازی سست و بی دست و پا نخواهد بود مخصوصا که شما با 3 نفر و قابلیت های مخصوص هرکدام به جنگ آنها می روید!
Grand Theft Auto V در 17 سپتامبر خواهد آمد
Gamingbolt

هنوز 70 روز مونده معولا 2 هفته مونده به انتشار بازی گلد میشه شایدم کمتر
والا تا اونجایی که ما تجربه بازی کردن Halo و چند تای دیگه 30 روز مونده به ریلیز داشتیم اگر اینم گلد بشه زودتر ممکنه
احتمالش هم هست چون بازی باید تو تیراژ خیلی بالا برای روز لانچ آماده باشه و باید مدت کافی داشته باشن برای تکثیر

چیت میزنیم پلیسا میرن پی کارشون :d به همین راحتی >:)
فرار از دست پلیس جزء معضلاتی بوده که همیشه من باهاش دست و پنجه نرم کردم و زیاد حوصلشو ندارم. تو Most Wanted 2012 پلیساش خیلی رو مخ بودن. من با بوگاتی تا ته سرعت رو پر میکردم ، پلیسه با یه ماشین معمولی میپسبوند بهم :d بخاطر همین قراره که اگه قسمت شد ، تو GTA با پلیس رو در رو نشم.

بخاطر همین قراره که اگه قسمت شد ، تو GTA با پلیس رو در رو نشم.
پلیس ها به نظرم به مرور منطقی تر شدند و راحت تر می شد فرار کرد.
مثلا یک حاله توی نقشه میومد می گفت از این بری بیرون پلیس دیگه نمیبینتت که بازی رو در مقایسه با Vice City و San Andreas که همینجوری پلیس Spawn میکرد بهتر و آسانتور بود.و البته منطقی تر

همه لذت ما این بود نهایت سعی و تلاشمون رو به کار ببندیم تا ستاره های Wanted توی San Andreas زیاد بشه بلکه چشممون به جمال تانک و سایر ادوات جنگی پیشرفته هم باز بشه:d.

این نسخه هم که همش در مورد درگیری با پلیسِ.دزدی از بانک و جواهر فروشی و ...

Can't Wait

خدائیش اگه پلیس از بازی حذف بشه،50% جذابیت بازی کم میشه.اگه ازم بپرسن سبک GTA چیه،نمیدونم باید چی تعریف کنم.
فکر کنم بهترین توضیح رو اسم بازی میده(Grand Theft Auto).
هیچکدوم از المانهای بازی از بقیه برجسته تر نیست،همشون با یه هارمونی حساب شده کنار هم چیده شدن.(الان اشک تو چشام جمع شده:p).
================
خارج از موضوع:d
چرا اینروزها اینقدر بازی خوب میاد؟
ما که مجانی بازی میکنیم بخدا جنبشو نداریم.من که بازیزده شدم.فقط دارم جمع میکنم.نمیدونم کی باید تمومشون کنم.هیچ بازی بهم حال نمیده.ای خدا این سیل رحمت رو از ما دریغ کن.باشد تا آمورزیده شویم.

فقط هر کاری میکنن پلیسا رو مثل پلیسای most wanted زگیلو اعصاب خورد کن نکنن.خدا کنه یک کاری نکنن پلیسا به سرعت زیاد و رد شدن از چراغ قرمز تو رانندگیم گیر بدن که خیلی هیجان بازی رو پایین میاره

خب باید منطقی هم فکر کردم.شما از یه طرف خواهان بازی هستید که روز به روز داره به واقعیت زندگی مردم نزدیک میشه.مثلا شما از gta این انتظار رو دارید که برید با تلفن همگانی زنگ بزنید.بتونید ماشین رو مثل دزد های امروزی سرقت کنید و یعنی بازی واقع گرایانه باشه پس باید سیستم تعقیب و گریز پلیس هم خیلی خیلی پیشرفت بکنه.مثلا تو دنیای امروزی تو خیابون تا یه نفر رو چاقو میزنند کلی مردم دوربین به دست از این واقعیت فیلم میگیرند و بعدش پلیس بازی شروع میشه.
مثلا شما وقتی با تفنگ تو خیابون شلیک کنید مردم زنگ میزنند به پلیس و از شما فیلم میگیرند .شما تا چند سال حتی شده تو کشور های خارجی بعد 15 سال فرد رو دستگیر میکنند و پروندش هیچ وقت بسته نمیشه.پس باید این انتظارات هم در بازی به وجود بیاد .مثلا اگر از حد سرعت بیش تر رانندگی کنیم پلیس جریمه کنه و به نظرم خیلی خیلی نقطه قوتی هست که سیستم پلیس یه تغییر درست حسابی بکنه.عالی میشه

فقط هر کاری میکنن پلیسا رو مثل پلیسای most wanted زگیلو اعصاب خورد کن نکنن.خدا کنه یک کاری نکنن پلیسا به سرعت زیاد و رد شدن از چراغ قرمز تو رانندگیم گیر بدن که خیلی هیجان بازی رو پایین میاره

اگه قراره بازی به واقعیت نزدیک بشه باید این گارا رو بکنن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or