پلير قدرتمند corePlayer برای موبايل

• Thread starter Thread starter ldghn
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
آقایون من یک راه حل برای مشکل Backlight موقع استفاده از Core Player پیدا کردم :

Main Menu ==> Control Panel ==> Device ==> Backlight

حالا در تب Settings اول باید مورد Handheld رو از بین دو گزینه ، از حالت Auto به On تبدیل کنید.
سپس در تب Brightness در قسمت Backlight شما چهار تا گزینه دارید :
Handheld - normal
Handheld - dimmed
Car holder - normal
Car holder - dimmed​
در این قست Handheld -dimmed رو انتخاب کنید رو انتخاب کنید.
سپس در پایین صفحه Brightness رو ببرید بالا ( 85 % توصیه میشه ) و با خیال راحت بشینید فیلم یا کلیپتون رو ببینید.

توجه : حتما بعد از اتمام کار با Core Player حالت Handheld رو از On به Auto برگردونید ، چرا که مصرف باتری بشدت افزایش پیدا می کنه.

نکته : طی کردن مراحل بالا فقط برای یکبار کافیست و در دفعات بعد فقط کافیست حالت تنظیم شده را از Auto به On تغییر بدید.

نکته : این راهنما برای P1i است و برای گوشی های مشابه فقط کافیست به تنظیمات Backlight گوشی مراجعه کنید! بقیه موارد ، مانند دستورالعمل بالاست.

ویرایش شد : از حالت Car Holder در این مورد نمیشه استفاده کرد ، چون باید یکی از Equipment های از این دست به گوشیتون متصل باشه تا این حالت مورد استفاده قرار بگیره ، پس فقط در صورتی که در حال استفاده از این قبیل وسایل هستید ، تنظیمات Car Holder رو دستکاری کنید.

آخرین ویرایش:
سلام دوستان اینم یک نسخه از این برنامه برای دوستانی که Pocket PC دارن - (من خودم از این برنامه استفاده میکنم بسیار عالی هست )
Code:
http://rapidshare.com/files/127775887/CorePlayer_1_2_4_B4204.rar.html

Corplayer _1_2_4_B4204
توجه : قبل از اجرای برنامه حتما نسخه قبلی را پاک کرده و فایلهای مربوطه را از Application Data پاک کرده و سپس برنامه را نصب کنید.
قابل اجرا بر روی WM5-WM6

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or