پلاگین

من همه این کار ها رو کردم ولی موقع اجرا Waiting میده . ضمنا میخواستم بدونم Firmware تو این قضیه مهمه چون Firmware من 3.52M33-4 هستش. بعدش حتما باید داخل بازی باشی یا از XMB هم تصویر میده ضمنا مگه خودت شبا بی خوابی نمیزنه به سرت ؟؟؟

عزيز من من تو فكرشم برگردونم به 3.80 شما بگيد چجوري با اي ار شل اين كارو بكنم
ممنون:cool:

:USBHostFS 1.7b
اين برنامه رو هم ميتونيد دانلود كنيد و داخل ويندوز اجرا كنيد سپس توي IR Shell هم USBHost رو بزنيد، اونوقت ميتونيد از روي هارد PC فايل هاي مختلف مثل بازي و ... اجرا كنيد.
دانلود

با تشکر از مهدی:love:

من همه این کار ها رو کردم ولی موقع اجرا Waiting میده . ضمنا میخواستم بدونم Firmware تو این قضیه مهمه چون Firmware من 3.52M33-4 هستش. بعدش حتما باید داخل بازی باشی یا از XMB هم تصویر میده ضمنا مگه خودت شبا بی خوابی نمیزنه به سرت ؟؟؟
تاپیک زیر رو سر بزن در مورد همین موضوع هست:
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=4061

:USBHostFS 1.7b
اين برنامه رو هم ميتونيد دانلود كنيد و داخل ويندوز اجرا كنيد سپس توي IR Shell هم USBHost رو بزنيد، اونوقت ميتونيد از روي هارد PC فايل هاي مختلف مثل بازي و ... اجرا كنيد.
دانلود

با تشکر از مهدی:love:
دوست عزيز بعدش چي كار كنم بعد از اين كه usbhost را زدم:confused:

salam

من یک پلاگین میخواهم که وقتی بازی میکنم و باطری رو به اتمام است پیقام بده.
این در سایت mypsp هست ولی نمیشه دانلود کرد به علت ف ی ل ت ر شدن سایت megaupload.
اگر شما دارید بزارید.

آخرین ویرایش:
salam

آقا اصلا ضحمت نکشین.
خودم پیدا کردم،هرکی هم می خواهد آخرین ورژن را download بکنه از این سایت بگیره:http://www.psp-hacks.com/file/1879
ولی من مشکلم حالا جای دیگری است.
چه جوری کار میکنه؟
من فعال کردم ولی وقتی باطری پر میشه پیغام نمیده،خالی رو آزمایش نکردم.
کسی چیزی اطلاعات داره در مورد این پلاگین؟

من یک پلاگین میخواهم که وقتی بازی میکنم و باطری رو به اتمام است پیقام بده.
این در سایت mypsp هست ولی نمیشه دانلود کرد به علت ف ی ل ت ر شدن سایت megaupload.
اگر شما دارید بزارید.
اخه دوست عزیز وقتی شما در حال بازی باشی وقتی باطری دستگاهتون در حال تمام شدن چراغ سبز رنگ پاور چشمک می زنه این همون دلیل تمام شدن شارژ باطریه خیلی راحتتره نرم افزاره;)
یا علی

Fusa SD For 6.3X by neur0n

3w0tn0durr1nhqtzetp8.jpg

Fusa SD پلاگيني براي TV Out كه اون نه تنها محيط XMB رو در تلويزيون نشان ميده بلكه بازي ها رو نيز به طور كامل نمايش ميدهد بدون هيچ حاشيه اي:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or