پشتیبانی از LAN در نسخه PC بازی Call of Duty: Modern Warfare 3

slipkboy

Apollo 13
Loyal Member
نسخه رایانه شخصی بازی Call of Duty: Modern Warfare 3 از LAN پشتیبانی می کند و دارای گزینه های زیادی برای انجام بازی تحت شبکه است.

Modern-Warfare-3-600x300.png

آقای Rob Bowling از Infinity Ward در صفحه تویتر خود اعلام کرد:

" آره، MW3 لن داره و در اون میشه محدودیت کلاس و چیزای دیگه رو تنظیم کرد!"

بولینگ توضیح داد که کاربران PC میتوانند هر نوع اسلحه، Perk ، Death Streak و تجهیزات جانبی دیگر را از ابتدای ایجاد یک بازی جدید محدود کنند.

اکتیویژن پیش از این اعلام کرده بود که MW3 بر خلاف MW2 از سرور های اختصاصی پشتیبانی خواهد کرد.

این در حالیست که رقیب جدی این بازی Battlefield 3 با وجود پشتیبانی از سرور های اختصاصی قابلیت LAN ندارد.

منبع

Jکسی که میگه مولتی پلیر این بازی از BF بهتره واقعا باید خز باشه . یعنی شما واقعا امکاناتی که تو مولتی پلیر بتل فیلد هست رو با MW مقایسه میکنی ؟
والا تا جایی که من یادمه چه تو MW1 و چه تو MW2 ما یه سری اسلحه شکل هم داشتیم که تو یه مپ میچرخیدیم و هم دیگه رو میکشتیم . نه وسیله نقلیه ای بود نه سلاح سنگینی و ...

اما تو مولتی BF میتونی حتی سوار جت بشی و بری از اون بالا رفیقت رو که سوار تانک شده بزنی و کلی حالی کنی ( به این میگن پرو بودن نه MW که تو یه مپ کوچیک بچرخی و هی بقیه رو بزنی ! هرکی زودتر زد اون برنده است )

اما تو سینگل پلیر کاملا فرق میکنه و MW خیلی خیلی سینمایی تر و بهتره . یعنی حس سرباز بودن تو ارتش آمریکا رو کاملا منتقل میکنه به گیمر . اما سینگل پلیر BF چه تو BC1 و چه تو BC2 واقعا ضعیف بود

من طرفدار هیچ کدوم نیستم ولی MW تو سینگل پلیر واقعا عالیه و BF هم تو مولتی پلیر خیلی خیلی بهتره از MW

کسی که میگه مولتی پلیر این بازی از BF بهتره واقعا باید خز باشه . یعنی شما واقعا امکاناتی که تو مولتی پلیر بتل فیلد هست رو با MW مقایسه میکنی ؟
والا تا جایی که من یادمه چه تو MW1 و چه تو MW2 ما یه سری اسلحه شکل هم داشتیم که تو یه مپ میچرخیدیم و هم دیگه رو میکشتیم . نه وسیله نقلیه ای بود نه سلاح سنگینی و ...

اما تو مولتی BF میتونی حتی سوار جت بشی و بری از اون بالا رفیقت رو که سوار تانک شده بزنی و کلی حالی کنی ( به این میگن پرو بودن نه MW که تو یه مپ کوچیک بچرخی و هی بقیه رو بزنی ! هرکی زودتر زد اون برنده است )

اما تو سینگل پلیر کاملا فرق میکنه و MW خیلی خیلی سینمایی تر و بهتره . یعنی حس سرباز بودن تو ارتش آمریکا رو کاملا منقل میکنه به گیمر . اما سینگل پلیر BF چه تو BC1 و چه تو BC2 واقعا ضعیف بود

من طرفدار هیچ کدوم نیستم ولی MW تو سینگل پلیر واقعا عالیه و BF هم تو مولتی پلیر خیلی خیلی بهتره از MW

کلا ربطی به تاپیک نداره ها این پست یکی امد یه پارازیتی انداخت رفت شما دنبالشو نگیر.

Jکسی که میگه مولتی پلیر این بازی از BF بهتره واقعا باید خز باشه . یعنی شما واقعا امکاناتی که تو مولتی پلیر بتل فیلد هست رو با MW مقایسه میکنی ؟

پس من به طرز شدیدی خز هستم چون 1 دقیقه MP ـی Cod رو با هزارتا هواپیما و تانک و ... BF عوض نمی کنم این بحث کاملا صلیقه ای هست شاید شما یا خیلی از دوستان از MPـی BF خوشتون بیاد...
اما تو مولتی BF میتونی حتی سوار جت بشی و بری از اون بالا رفیقت رو که سوار تانک شده بزنی و کلی حالی کنی به این میگن پرو بودن
خوب شد معنی پرو بودن رو هم فهمیدیم !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or