پس از 5 سال انحصار Call of duty از دستان Xbox خارج شد

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
black_ops_3_mp_gamescom_Ruin_Prophet_-Evac_-600x338.jpg

پایان یک دوره نزدیک است، دوره‌ای 5 ساله از انحصار Xbox بر عنوان Call of duty که در تاریخ 3 سپتامبر به پایان می‌رسد.

سال 2010 اکتیویژن با عقد قراردادی با مایکروسافت، متعهد شد که به مدت چند سال تمامی بسته‌های الحافی و Map Packها را اول بر روی کنسول Xbox 360 عرضه کند و اولین مورد هم پک Resurgence بازی Modern Warfare 2 بود.
Mark Whitten مدیر وقت Xbox Live در آن زمان گفت:
با 25 میلیون کاربر در Xbox Live بستری عالی برای عناوین پرفروش و محبوب مثل Call of duty فراهم شده است. با در اختیار داشتن زودتر بسته‌های مختلف Call of duty، این کنسول جای طرفداران این فرانچایز در سال‌های آینده خواهد شد.
این قرارداد نقش مهمی در موفقیت Xbox 360 ایفا کرد و باعث شد طرفداران ژانر شوتر به سمت این کنسول هجوم بیاورند.
این انحصار تا زمان Call of duty: Ghosts هم ادامه پیدا کرد اما پس از معرفی Advance Warfare، فروش بسیار خوب PS4 و سهم بیشتر آن روی شوترهای عرضه شده باعث شد که اکتیویژن به سمت سونی متمایل شود.
در E3 بود که به طور رسمی انحصار زمانی 30 روزه Playstation معرفی شد، انحصاری که بتای بازی هم جزء آن بود. Andrew House هم پس از آن "Playstation را خانه‌ی بعد Call of duty" خواند.
با عرضه آخرین DLC بازی Advance Warfare به نام Reckoning، به سلطه‌ی 5 ساله‌ی مایکروسافت خاتمه داده خواهد شد.

Eric Hirshberg مدیر بخش انتشارات اکتیویژن به Gamespot گفت:
همکاری با سونی در این زمان تصمیم درستی بود. همکاری ما بر سر Destiny بسیار موفقیت آمیر بود و آن‌ها با PS4 دست‌آوردهای زیادی به دست آوردند. آن‌ها به دنبال به دست آوردن این فرصت بودند و ما هم این امکان را دادیم.
از طرف مقابل هم Kudo Tsunoda از مدیران اجرایی مایکروسافت گفت که این قرارداد جدید چیزی را تغییر نمی‌دهد و Call of Duty هنوز هم بر روی Xbox می‌آید.

منبع

آخرین ویرایش:
جذب این انحصاری معنوی رو به بروبچ PSـی تبریک میگم:d
ما که CoD باز نیستیم . برو به اون چند میلیون CoD بازی که بجای One رفتن 4 گرفتن و الان بعد از این خبر خیلی خوشحال شدن و Cod بازایی که هنوز رو 360 بودن و الان بعد از این خبر تصمیم میگیرن 4 بگیرن تبریک بگو :دی به ما ها همون بعد از کنفرانس ها و اعلام آمار فروش و متاهای +90 تبریک بگی کافیه :دی

بحث "نمي تونند بخرند نيست" نيست، البته كه ميتونند بخرند، ولي چيزي كه قابل انكار نيست فن يك عنوان جايي ميره كه اون عنوان تو بهترين شرايط قرار داره، نسل قبل همين موضوع تو 2 3 سال اخر خيلي به 360 كمك كرد، ميليون ها فن cod جذب 360 شدند كه اين عنوان تو بهترين شرايط تجربه كنند، اين نسل كه بازي هاي مولتي رو ps بهتر اجرا ميشوند از ان ور هم احتمالا محتواي انحصاري و در نهايت بهترين پلتفرم براي تجربه cod پلي استيشن، ps4 موفق بود جذب فن هاي cod موفق ترش مي كنه:d
---
انحصاري معنوي:d روزي كه xbox فن به ps فن تو زمينه انحصاري تيكه بندازه روزيه كه جمعه ايندش دوستمون بلاخره مياد:d

البته که نمیشه ضررشو کتمان کرد ، به هر حال تاثیر داره و یک نکته مثبت حساب میشه برای سونی و PS4 ولی یادمه ، توی همین تاپیک های E3 سال های پیش (امسال کمتر :d) دوستان میامدن می گفتن خوب CoD و AC و ... که اونطرفن خیالمون راحته الکی وقتی گرفته نمیشه و ... در کل از اینطور حرفا :d
حالا چی شد یهو حرفاشون عوض شده جالبه.

بله بینندگان محترم مشاهده میکنید سهام داران اکس باکس و پلی استیشن به جون هم افتادن :|
بنده به شخصه حالم از کالاف هایی که جدیدا داره میاد به هم میخوره به چیزم هم نیست که این به ضرر ماکروسافته یا به سودشه ، این به خودش ربط داره و خوشحالم که 10 دقیقه از زندگیم پای دمو این بازی تو e3 هدر نمیره ! #:-s
در ضمن من فقط بازی اول شخص آنلاین کانتر گلوبال میزنم اونم روی pc . اصلا اینکه بازی اول شخص رو بخوای با دسته اونم انلاین بازی کنی مثل اینه که رو پیتزا چایی بریزی با لیوان بکنی تو دماغت .:|

آخرین ویرایش:
حیف که دیگه کسی روش نمیشه بگه من COD بازم :d واضحه که این کار تو فروش موفقتر نسخه PS4 تاثیر میزاره (چونه زدنم نداره) و بازم واضحه که X1 دارهایی که به بازی علاقه دارن هم هیچ مشکلی براشون وجود نداره (یک ماه دیرتر DLC میخرن تازه اگر بخرن)

پس بزارید سر چیزای مهمتر انرژیتون رو تخلیه کنید.

یعنی شما تمام مشکلتون این 10 دقیقه وقت تریلر تو کنفرانس E3 بود ؟؟؟:d
تا اونجا که من میدونم هیچ بازیه شوتری به اندازه COD پلیر نداره و تنها رقیبش بتلفیلده
خیلیا هم اون 1 ماه زود اومدن DLC و همین تبلیغات واسشون مهمه حالا شماها میخواین میتونید باور نکنید ولی واسشون مهمه.اینو به این دلیل دارم میگم که خودم با چشم دیدم تو نسل قبل که خیلیا واسه مسابقات وایمسادن تا DLC ها بیاد و تو اون مپ ها تمرین کنن
البته من فقط تو مسابقات استیم شرکت میکردم و اینجوری بود که هر کلن یا تیمی 2تا مپ اختصاصی داشت و تو اون تمرین میکرد بطوری که کل مپ رو باید میخورد و اومدن زودتر این DLC ها خیلی میتونست واسه بعضی ها تاثیرگذار باشه

پس بزارید سر چیزای مهمتر انرژیتون رو تخلیه کنید.
اگه بخایم انرژی رو تخیلیه کنیم اونقدر سوژه هست که 10 تا ردبول هم کفایت نمیکنه :دی ولی دیگه هم پیر شدیم و هم اونایی که مهمن بعضی چیزا رو قبول دارن دیگه تخلیه انرژی حال نمیده :دی

واضحه که این کار تو فروش موفقتر نسخه PS4 تاثیر میزاره (چونه زدنم نداره)
دقیقا بحث اینه که موفقیت 4 بیشترم میشه با این حرکت. کسی هم اینجا از خوشحالی ضعف نکرد واسه افزایش فروش PS4. حالا یه عده حرص میخورن و میان چیزای بی ربط نسبت میدن به مردم بحثش جداس .

X1 دارهایی که به بازی علاقه دارن هم هیچ مشکلی براشون وجود نداره (یک ماه دیرتر DLC میخرن تازه اگر بخرن)
بحث X1 دار ها نیست بحث X1 ندار ها هست :دی شما کالاف بازا رو یا نمیشناسی یا خودتو زدی به نشناختن :دی

آخرین ویرایش:
یعنی شما تمام مشکلتون این 10 دقیقه وقت تریلر تو کنفرانس E3 بود ؟؟؟:d
تا اونجا که من میدونم هیچ بازیه شوتری به اندازه COD پلیر نداره و تنها رقیبش بتلفیلده
خیلیا هم اون 1 ماه زود اومدن DLC و همین تبلیغات واسشون مهمه حالا شماها میخواین میتونید باور نکنید ولی واسشون مهمه.اینو به این دلیل دارم میگم که خودم با چشم دیدم تو نسل قبل که خیلیا واسه مسابقات وایمسادن تا DLC ها بیاد و تو اون مپ ها تمرین کنن
البته من فقط تو مسابقات استیم شرکت میکردم و اینجوری بود که هر کلن یا تیمی 2تا مپ اختصاصی داشت و تو اون تمرین میکرد بطوری که کل مپ رو باید میخورد و اومدن زودتر این DLC ها خیلی میتونست واسه بعضی ها تاثیرگذار باشه

خب فرضا فروش ps4 بیشتر بشه . ایا شما پولدار میشید یا سهامتون افزایش پیدا میکنه . نه ! پس اصلا برا چی باید سر همچین چیز مسخره ای بحث کرد ! :|

متاسفانه یا خوشبختانه
هیچکدوم از صحبت های کذا از درد دندون نیستن! :دی
همه از سوز هستن...سوز! :دی

- - -ویرایش - - -

خب فرضا فروش ps4 بیشتر بشه . ایا شما پولدار میشید یا سهامتون افزایش پیدا میکنه . نه ! پس اصلا برا چی باید سر همچین چیز مسخره ای بحث کرد ! :|

کی گفته تاثیری نداره دوست عزیز
فروش بیشتر محصولی که من دارم استفاده میکنم به معنی ساپورت بهتر محصول هست
خیلی از قراردادهای و بازی های جدید و سرمایه ای که تو این صنعت جریان پیدا میکنه و باعث میشه من نوعی بیشتر از دستگاهی که دارم لذت ببرم و بازیهای با کیفیت تر و بهتری بازی کنم...

یعنی الان دیگه نمیتونن CoD رو بخرن؟ :)) :دی
:)):)):))

ینی یجوری پیچوندی که من 10 بار پستو خوندم هیچی حالیم نشد :دی

من که میگم برو یه جا خودت رو نشون بده.:))

مایکرو یه اشتباهی کرد اول نسل که باعث شد فروشش نسبت به ps4 کمتر بشه. حالا اینکه دوستان از کجا برداشتن این تحلیل های قشنگ قشنگشون رو میکنن که اره این استراتژی سونی یعنی غش کردن Destiny, star wars و Cod ( اونم چه غش کردنی:)) ) به شدت کارساز بوده! سونی تنها کاری که کرده اینه که زده از رو دست مایکرو کپی کاری کرده، کاری که مایکرو نسل قبل تشخیص به درست بودنش گرفت و الان درحالی که خیلی راحت با پول میتونست اون سیاست رو ادامه بده رو ترجیح داد پولش رو پای امثال Tomb raider, scalebound و ... بده تا کنسول one تو سبک های مختلف انحصاری داشته باشه که طبیعتا هم باعث فروش بیشتر کنسول میشه هم کلا مشتری راضی:d
حالا برو تحلیل بعضیا رو بخون.:))

یعنی الان دیگه نمیتونن CoD رو بخرن؟ :)) :دی فکر نکنم 1 ماه انحصاری بودن DLC ها خیلی خبر ناراحت کننده ای باشه، صرفا واسه اونایی که DLC ها رو میخرن (یا به عبارت صحیح تر اونایی که Season Pass رو میخرن چون همین DLC ها یک ماه بعد واسه بقیه پلتفرم ها عرضه میشه) خبر خوبی نیست وگرنه واسه اون N میلیون نفری که DLC ها رو نمیخرن فرقی نداره قضیه. خلاصه اینکه قطعا تعداد فن های Xbox که Season Pass رو نمیخرن از تعداد فن های Xbox که Season Pass رو میخرن بیشتر هستن :دی

نپیچون دوست عزیز:d کسی نگفت نمیتونن بخزن. قضیه سر قراردادهای انحصاری هستش که واسه فن های سری خیلی مهمه. اگه مهم نبود که ماکروسافت نسل پیش نمیومد کلی تو کنفرانس واسه dlc و محتوای انحصاری cod واسه کنسولش تبلیغ کنه. cod خوب یا بد یه بازی با فن بیس خیلی بزرگ هستش و قطعا ضعیف ترین نسخش هم حداقل 10-15 میلیونی فروش میره. فرض کن یکی فن سری باشه و آخر سال بخواد کنسول بگیره قطعا دوست داره همه محتوا رو همون روز اول تجربه کنه. این 1 ماه قرارداد انحصاری و کانتنت های مخصوص کنسول قطعا واسه فن ها مهمه. حالا می خواد cod باشه destiny یا starwars.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or