پس از 13 سال GameTrailers از دنیای رسانه ای گیم خداحافظی کرد

شاید تو یوتیوب ادامه بدن نه؟در آمدش که خیلیه.
اون فاین بروز میگن صاحبش 6 ملیون دلار پول در آورده.تو یوتیوب هم پول کم نیست!
fine bros دو تا کانال دارن که روهم نزدیک 20میلیون subscribe دارن.GT اصلا حساب نمیشه در مقابل اونا

واقعاً يكي از بهترين سايت هاي ممكن بود كه هم ويدئوهاي خبري هم ويدئوهاي نقد و پيشنمايشي خيلي خوبي داشت و يكي از ميانه رو ترين سايت ها بود كه گير الكي نميداد !
واقعاً عالي بود

در مقايسه با يو تيوب بايد بگم يو تيوب يه جورايي بيشتر حالت مسخره بازي هر شخصي رو پيدا كرده كه مياد يه كانال ميزنه با لودگي و شوخي امارش رو مي بره بالا و امار نقدهاي عالي ايش شايد كمتر از 10% باشه
توئيچ هم كه بدتر ! يا يارو مي گه بيايد giveaway ميدم يا مياد خودش رو به روشهاي مختلف نشون ميده يا با عناوين مختلف و عجيب غريب خودش رو مي بره صدر نمايش ها
اگر هم يه بازي به دستش زودتر برسه كه نور علي نور ميشه و هي donate ميشه !

واقعاً از دور خارج شدن چنين سايت هايي به نفع صنعت گيمينگ نيست !
الان كاري كه اينا ميتونستن زمان E3 انجام بدن رو خيلي از سايت ها يا كانال ها نميتونستن

كسي لينك اخرين نقدشون كه 10 داد رو نداره ؟

آخرین ویرایش:
واقعا یکی از بدترین خبرهای امسال بود واسم
خیلی وقته سایتش رو چک نمیکنم اما خاطرات خوش و هیجان انگیزی که E3 2005 و 2006 با تریلرا و گزارشاشون برای معرفی نسل جدید!!x360 و ps3 :d چه هیجان و شوقی داشتیم یادش بخیر
پیشنهاد میکنم تریلر معرفی ps3 رو و عملکرد و ویژگی هایی که بدون کنتور اون موقع معرفی میکردنو حتما ببینیدو لذت ببرید:d

یادش بخیر اولین با تریلر های بازی Devil May Cry 4 با این سایت آشنا شدم فک کنم 8-9 سال پیش بود :-s نقدهاشونُ خیلی قبول داشتم همیشه نزدیک به سلیقه خودم بود :(

حیف شد واقعا ...

همه چیزایی که یه دنیا خاطره داریم باهاشون یکی یکی دارن میرن...
sad.gif

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or