پس از 13 سال GameTrailers از دنیای رسانه ای گیم خداحافظی کرد

کاری با نمره هاش ندارم، ولی ویدیو ریویو هاش یکی از بهترین نقدهایی بود که می‌شد راجع یه بازی دید، تو 7-8 دقیق به بهترین شکل ممکن بازی رو نقد می‌کردن، شاید بعضی موقع ها با امتیازاش موافق نبودم، ولی حتی یه بار ندیدم که گیر الکی به یه بازی بده تو نقد هاش

:|سایت مورد علاقه من بود ! بهترین سایت بود واقعا تمام نقدهاش دقیق و حساب شده تعجب میکنم چرا داره بسته میشه چون خیلی معروف و پربازدید هم بود !!
یادش بخیر E3 2015 چه بالاپایینی می پریدن :(

اگه سایت پر مخاطب و پر بازدیدی مثل gt اینطوری جمع کنه بره ..سره بقیه چی میاد.

نبود این جور سایت ها فقط به سود ناشرین مضخرفه برای تو پاچه ملت کردن

ویدئوهای ریوییو با صدای دلنشین اون آقاهه که از 8 9 سال پیش باهاش بودیم ، تمام تریلرها و هچنین امتیازات خوبشون
واقعا حیف

سایت مورد علاقم بود :( هنوز که هنوزه Video Review هاشو دارم و هر از چند گاهی نگاه میکنم ، حالا اون ویدئوهای جالب یا Top فلان و ایناش که هر از چند گاهی بیرون میدادن بماند ... خیلی حیف شد :(

26n179k8ftl84kc1q91z.gif

کامنت های ملت در تاپیک این خبر در kotaku

nooooooooooooooooooooOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Goddammit, they had the best video reviews of any outlet by far. Competitors like IGN and Gamespot paled in comparison to the astute observations narrated by Brandon Jones. Dammit, quality just doesn’t pay.

NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Brandon was the best narrating reviews, there is no other site that has his charisma, please Brandon, don’t leave us alone, get a team, start a Youtube channel, PLEASE!!!

Wow what the actual ****.
Did not see this coming.Gametrailers has been my number one site for watching reviews and all the other great stuff they put out for years

تو این روزا دیگه کم کم فرمت های دیگه داره جای این سایت ها رو می گیره...
Game trailers هم شیرین کاری زیاد داشت، امیتازش به Dragon Age 2 و Resident Evil 5 رو از یاد نبرید برای مثال، تغییر سیستم layout سایت، تبلیغات رو مخی و کلی دیگه خیلی ها رو زده کرد از سایت. کلا اقتاد تو سراشیبی و نتونست بیاد بالا دیگه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or