پسری 5 ساله حفره امنیتی Xbox Live را پیدا کرد

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
به گزارش شبکه خبر ABC، پسر بچه ای 5 ساله موفق به پیدا کردن حفره امنیتی شبکه Xbox Live شرکت مایکروسافت شد. این حفره امنیتی به کاربران اجازه می دهد بدون دانستن پسورد اکانت لایو و تنها با استفاده از فضای خالی (Space) به جای پسورد اکانت لایو، Sign in کنند.

Kristoffer Von Hassel پسری 5 ساله اهل شهر سن دیگو آمریکا است. او با استفاده از روش بالا موفق به sign in کردن در اکانت پدرش شده است و شروع به انجام بازی های Xbox One کرده است. در همین حال پدر او که یک محقق امنیت کامپیوتر است، علاقه مند شده تا ببیند Kristoffer چگونه این کار را انجام داده است.
این حفره که Kristoffer آن را کشف کرده است به این صورت عمل می کند، در ابتدا کاربران پسورد یک پروفایل را باید اشتباه وارد کنند و بعد از آن وارد صفحه جدیدی خواهند شد. این صفحه جدید هم تنها با وارد کردن فضای خالی (Space) رد خواهد شد و با این روش Kristoffer موفق به Sign in کردن در اکانت پدرش شده است.
بعد از کشف این حفره امنیتی، پدر Kristoffer این مشکل را به مایکروسافت گزارش داد، مایکروسافت هم این مشکل را بر طرف کرد و Kristoffer به عنوان یک محقق امنیت مایکروسافت معرفی شد. همچنین به Kristoffer یک سال اشتراک گلد شبکه لایو ، 50$ gift و 4 بازی رایگان از طرف شرکت مایکروسافت داده شد.

مایکروسافت در گزارشی اعلام کرد: "ما همیشه به حرف و نظرات مشتری ها گوش می دهیم و از آن ها برای مشکلاتی که به ما گزارش می کنند، تشکر می کنیم. ما به طور جدی امنیت شبکه XBL را فراهم می کنیم و این مشکل هم بالافصله بعد از این که به ما گزارش داده شد، بر طرف شد."

76142776761187421584.jpg
منبع

آخرین ویرایش:
حالا اگه ما بودیم بابا یجور ما رو اعلامیه میکرد رو دیوار که دیگه جراعت نکنیم سراغ ایکس باکس بریم، چه برسه به اینکه بخوایم وارد اکانتش بشیم

پ.ن: فلن که دارم سعی میکنم رمز عابرشو هک کنم، فک کنم بفهمه، از چند جا دارم میزنه :دی

خوش به حالش ما که از این شانسا نداریم.:(( ولی فک کنم کار باباهست و به اسم این تمومش کرده.:-b یا شاید کار ماکروسافته میخواسته یه مامور امنیتی بگیره این داستانارو چیده که اینو بگیره از ماکروسافت هرچی بر میاد:d:bighug:

یه بار یه بچه دالشوک 4 جونش رو نجات میده این بار این بچه تونست باگ پیدا کنه! :| اخه این بچه چه جوری اصلا میدونسته باید وارد xbox live بشه و ... ؟؟ :)) اقا فک کنم کار پدره هست که برای این که تو دردسر نیفته گفته پسرم بوده :|:دی
(البته بچه 5 ساله هم دست کم نگیریدا!!! ممکنه پدره قشنگ یادش داده باشه یا پسره با دستکاری کردن و ... خودش یاد گرفته :دی)

تا حالا توجه کردین پسر بچه ها تو سن کم چه علاقه ی وافری به حفره دارن
yahoo_39.gif
اون از پتروس ( یا به عبارت دیگر پطروس ) این هم از کریستوفر که باید اسمش رو تو کتاب های دوران کودکی گیمرها بیارن
biggrin1.gif

آقا من برم یه چاهی گودالی حفره ای چیزی تو PSN پیدا کنم بیام
yahoo_22.gif
با اجازه
biggrin1.gif
بشین سر جات مهران میترسم بری سیاه چاله پیدا کنی گیر کنی توش
yahoo_17.gif
yahoo_4.gif

خیلی جای بحث داره ها !پس فنا کجان :d
حتما کار بچه هست ! چون کلا بچه ها همیشه عادتشون با کلا دستگاه های دیجیتالی سر کله بزنن .و چون توی این سن تفکر منطقی پایه ریزی نشده اینطوریزبه روش های من دراوردی رو میارن.
یه بچه ی عصر حاضر سرگرمی جز سروکله زدن با اینا نداره .

آخرین ویرایش:
اینقدر غرب زده نباشید! ما تو کشور خودمون دختر 13 ساله ای داشتیم که تو زیر زمین خونشون انرژی هسته ای رو کشف کرده، یا مردی که با وصل کردن دو تا کیس به هم ماشین زمان ساخته! حفره امنیتی توی XL که چیزی نیست...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or