پست ایران: به زودی امکان خرید از آمازون و eBay برای کاربران ایرانی فراهم می شود

19Rodar

کاربر سایت
1645db3.jpg



خبری که اخیرا اعلام شد می تواند برای بازی بازان ایرانی بسیار خوش حال کننده باشد.خرید کنسول ،بازی و انواع اقسام آیتم های آن،اشتراک Xbox live و Play Station Network و ... مستقیم از سایتهای آمازون و ebay مدتهاست رویای ما گیمرهاست.

پس از توافق میان ایران و کشورهای 1+5، به نظر می رسد که در های کشور در حال باز شدن بر روی کسب و کارهای خارجی است. در همین راستا به تازگی مدیرعامل شرکت پست ایران، در مصاحبه ای اعلام کرده است که به زودی امکان خرید از آمازون و eBay برای کاربران ایرانی فراهم خواهد شد.آمازون و eBay از جمله مشهور ترین فروشگاه های آنلاین در سطح جهان به شمار می روند که تا کنون امکان استفاده از خدمات آن ها برای کاربران ایرانی فراهم نبوده است.

حسین مهری، مدیرعامل شرکت پست، در مصاحبه ای با روزنامه دنیای اقتصاد اعلام کرده است که این نهاد با مشارکت بخش خصوصی به بحث خرید از فروشگاه های اینترنتی خارجی ورود پیدا کرده است.


آقای مهری از تاریخ شروع این امکان اینطور به روزنامه دنیای اقتصاد می گوید:
در حال حاضر شرکتی با فروشگاه eBay قرارداد بسته است و از مهر ماه خرید از این فروشگاه برای ایرانیان ممکن می گردد. همچنین شرکتی دیگر نیز با علی بابا و آمازون به تفاهم رسیده و امکان خرید و تحویل سفارش از این دو مجموعه نیز به زودی برای کاربران ایرانی فراهم می گردد.


مهری در ادامه صحبت های خود، آمار جالبی را نیز در رابطه با تحویل سفارشات اینترنتی ارائه داده است. به گفته مدیرعامل شرکت پست ایران، در سال ۹۳ حدود ۵ میلیون و ۳۰۰ هزار مرسوله به ارزش ۳۲۰ میلیارد تومان از فروشگاه ها دریافت و تحویل مردم شده است. مهری پیش بینی کرده است که این آمار در سال جاری افزایشی ۷ درصدی را پشت سر گذاشته و به ارزشی ۴۰۰ میلیارد تومانی دست پیدا کند.​

به نظر شما فراهم آمدن امکان سفارش از سایت های آمازون و eBay چقدر می تواند برای گیمر ایرانی تاثیر گذار باشد؟نظر شما چیست؟

روزنامه دنیای اقتصاد - شماره ۳۵۶۵
 
آخرین ویرایش:
کاری با هیچ شرکت خارجی ندارم فقط همین amazon و ebay کافیه بیان تا کشور ر به کل قبضه کنن
شما فکرش ر بکن با وجود فقط همین دو تا تمام مغازه ها که جنس های خارجی و حتی داخلی میفروشن تعطیل میشن
من یه توضیحی در مورد کشور های در حال توسعه بدم:d(البته اگه بشه خودمون ر جزوشون حساب کنیم:d):در کشوری مثل ژاپن کشور تا یه مدتی به تولیدات داخلی کمک کرد مثلا یا یه جنس خاصی ر وارد نکرد یا انقدر قیمت فلان جنس خارجی ر برد بالا تا ملت جنس خودشون ر بخرن و توی ژاپن این کار باعث شد که کشور از لحاظ داخلی پیشرفت کنه و تولیداتشون به سطحی برسه که بتونن با محصولات خارجی رقابت کنن ولی در ایران این کار دقیقا معکوس عمل شده:dیعنی مثلا به ایران خودرو و سایپا چند سال پیش گفتن که شما تا فلان مدت باید محصولاتتون به کیفیت مطلوبی برسه تا اینجای کار مشکلی نیست ولی این دو شرکت ( کلی شرکت مثل همین دوتا هست) به جای افزایش کیفت با افزایش قیمت و کاهش کیفیت و همین طور استثمار ملت بیچاره حسابی چاپیدن و بعد از تموم شدن ضرب الاجل با رشوه و هزار دوز و کلک دیگه و ... جلوی واردات ر گرفتن و تحریم هم باعث شادی خیلی زیاد همین شرکت ها شد کاری که تو کشور های دیگه باعث پیشرفتشون شد در کشور ما قشنگ نتیجه ی برعکس داد و باعث تن پروری خیلی از شرکت ها شد که نیازی به رقابت نمیدیدن
دقیقا چند وقت پیش هم بحثش در صدا سیما بود که نماینده ی بخش خصوصی میگفت با واردات ماشین ها خارجی تیر خلاصی هست به این دو شرکت و نتیجش بیکار شدن صد هزار نفر
در کل بخوام خلاصه بگم اینکه از اینجور فکر ها که شرکت هایی مثل amazon و ebay بخوان بیان ر به کل از سرتون بیرون کنید تنها چیزی که تو کشور وجود نداره رقابت هست
@vivanred
مگه هزینه ی ارسال رایگان نیست؟ یعنی نمیشه اینجا شعبه بزنن ؟ پس ملتی میرن از آمازون دونه ای میخرن اشتباهه؟ جدا قصدم سوال هست:d
 
آخرین ویرایش:
آقا جان چرا خودتون گول میزنین یه حساب کتاب ساده کنید ببینید وضعیت چیه بعد تایید یا تکذیب کنید یا قیمت تو سر کسی بزنید .

یه مسئله خیلی ساده بزارین برای یه بازی حساب کنیم 60 دلار پول بازی + 6.99 دلار هزینه ارسال CD یا DVD یا BD به خاورمیانه میشه 67 دلار برای ارسال یه بازی میشه 221 هزار تومان بعد شما چه انتظاری داری که بیاد پست برای شما کمتر از قیمت فروشنده های که وارد میکنن بده ؟

اصلا برای اینکه یکی بخواد دونه ای از آمازون بخره اصلا به صرفه نیست مگه اینکه شما چندتا چیز با هم سفارش بدین که مشخصا قیمت از اون طرف هم برای چیزای دیگه بالا در میاد .

این موضوع تنها خوبی که داره چیزایی که اینجا گیر نمیاد و آمازون میفروشه میتونین تهیه کنید همین وگرنه با توجه به قیمت دلار و هزینه کالا که با دلار حساب میشه 100% اصلا به صرفه نیست بچه ها اینجوری یه دفعه سر دست میشکنن یا اینکه پست هنوز بد بخت شروع به کاری نکرده به دزدی متهم میکنن تنها وضعیتی که میتونه این موضوع برای کاربران به صرفه بشه که قیمت دلار بیاد پایین که نمیاد بیخودی خودتون خسته نکنید .

مگه هزینه ی ارسال رایگان نیست؟ یعنی نمیشه اینجا شعبه بزنن ؟ پس ملتی میرن از آمازون دونه ای میخرن اشتباهه؟ جدا قصدم سوال هست
yahoo_4.gif

متاسفانه آمازون رایگان نیست هزینه پست داره اینجا شعبه بزنه والا تا اونجای که من میدونم آمازون فقط چند تا شعبه بزرگ صادر کننده داره بقیه هم تو آمریکا شعبه های کوچیک داره تازه همچی هم ندارن میری میبنی اگه داشته باشه میگیری نداشته باشه سفارش میدی میاره .

ملتی که از آمازون دونه ای میخرن آمریکایی و اروپایی هستن تفاوت نرخ ارزی حساب کن برادر من براش 7 دلار چیزی نمیشه دونه ای بخره برای من و تو هستش تو اینجا که یه کتاب میخیرم باید بیشتر از 90 هزار تومان برای 3 تا کتاب بدیم بیاد دم در خونه تا یکی بیاره تازه ایران تازه الان اینم راه بیفه مستقیم میاره همین هزینه همونه .
 
آخرین ویرایش:
تو کشوری مثل ترکیه که شرایط ما رو ندارن، سفارش جنس از آمازون به این راحتی ها نیست، بعد شما انتظار داری تو ایران دنج بشینی پشت میزت و چیز میز سفارش بدی؟! و انتظار هم داری راحت برسه دستت؟ الان تو خود ترکیه سفارشات آمازون محدود به کتاب و مجله و یه سری دیسک های نوری و ... است. هیچ چیز دیگه نمیتونید سفارش بدید چون گمرگ خود ترکیه نگهش میداره. چون واسه مملکتشون خوب نیست. حالا بیشتر از جنبه مالیاتی و تجاری. حالا شما انتظار داری با این وضعیتی که تمامی سایت های بازی هیتلر میشه، بشینی بازی و پک کالکشن و ... سفارش بدی؟

حالا مشکلات دیگه ای که دوستان بالاتر اشاره کردن هم اضافه کنید. کلا الکی خوشحال نشید چون میخوره تو ذوقتون. این قضیه آمازون و ... تنها در صورتی خوبه که تو کشور خودت نمایندگی داشته باشه یا مثلا تو کشور های همسایه باشه (مثل آمازون آلمان و کشور های اتحادیه اروپا) یا هم مثل ایالات متحده باشه که همه جا نمایندگی داشته باشن.

اینم اضافه کنم که مثلا وقتی از ترکیه از آمازون آلمان یا ebay سفارش میدی، حداقل 1 هفته تا 2-3 هفته طول میکشه بستت برسه دستت. :دی تنها نکته خوشحال کننده اش به نظرم همین خرید کتاب و یه سری وسائل نایابه، نه چیز دیگه. چون عملا به درد نمیخوره. منظورم از این به درد نخورد بودن، ذهنیت خرید بازی دوستان هستش :دی
 
خوب حالا که کلا بیخیال آمازون و ebay شدیم میشه به حضور رسمی مایکروسافت در ایران دل خوش کرد؟:((
یعنی میشه ما تو صف خرید بازی با قیمت اصلی همدیگه ر ببینیم:((
یعنی میشه مثلا mgs v بیاد و همه تو یه صف همدیگرو هایپ کنیم :(( با قیمت به روز دلار:((یعنی میشه ما هم مثل بقیه زندگی کنیم:(( مگه میشه مگه داریم؟؟!:((:d
 
آخرین ویرایش:
تو کشوری مثل ترکیه که شرایط ما رو ندارن، سفارش جنس از آمازون به این راحتی ها نیست، بعد شما انتظار داری تو ایران دنج بشینی پشت میزت و چیز میز سفارش بدی؟! و انتظار هم داری راحت برسه دستت؟ الان تو خود ترکیه سفارشات آمازون محدود به کتاب و مجله و یه سری دیسک های نوری و ... است. هیچ چیز دیگه نمیتونید سفارش بدید چون گمرگ خود ترکیه نگهش میداره. چون واسه مملکتشون خوب نیست. حالا بیشتر از جنبه مالیاتی و تجاری. حالا شما انتظار داری با این وضعیتی که تمامی سایت های بازی هیتلر میشه، بشینی بازی و پک کالکشن و ... سفارش بدی؟

اتفاقا من فکر میکنم اجازه میدن، با گمرک و قیمتهای بالا.توی ترکیه میگید واسه مملکتشون خوب نیست ولی اینجا ایرانه:d کسی کاری نداره چی برای کی خوب نیست. همه (یا کسانی که قدرت دارن)به این فکر میکنن که چی برای خودشون خوب هست !....حالا اگه کس دیگه ای از راه قانونی بخواد باهاشون در بیفته میگن خوب ما انقدر در میاریم این لقمه هم مال تو.بالاخره یه سفره ای پهنه هرکی میاد یه سهمی میگیره و میره.به نظرم خیلی از کالاها رو میشه خرید ولی با قیمتهای بالا.به قول دوستمون مثلا یه کالکشن میخواد 100 دلاری.بعد 110 دلار هم میشه قیمت shipping ودلالهای وسط راه تا برسه دم در خونه.اون موقع شما یا اون دوستمون میخرش؟ من که فکر نکنم.البته من یه فکر دیگه هم میکنم اینه که همین الان هم اکثر جنسهایی که دوستان میارن میدن دست بچه ها از طریق دوبی و کشورهای همسایه هست که از آمازون رسیده تا اونجا.میبینی مثلا اصل قراردادهایی که میبندن با همین دلالها هست که جنس رو تا این کشورها برسونن بقیش با پست ایران.البته این یه نظره ممکنه کاملا اشتباه باشه
 
بعید بدونم راه بیوفته چون فقط گیم نیست مواردی هست که به شدت باهاش مخالفت میشه مثل
اسبازی های جنسی
هیچ کس به ما گیمر ها توجه نمیکنه هیچ کس این وسط فق ما گیمر ها سوختیم
 
خیلی خیلی خبر خوبی بود .به نظرم این موضوع میتونه دست خیلی از دلال های آقا زاده رو از این بخش اقتصاد خارج کنه و به شدت به نفع ما گیمر ها هم هست به خصوص در نسل جدید که بازی ها بایستی اوریجینال خریداری بشود و اینگونه میتونیم با توجه به دولار روز پرداخت داشته باشیم که این یعنی دلال و واسطه از این میان حذف میشه و علاوه بر اینکه به نفع ما مردم هست ،تورم رو هم کاهش میده و البته یک سری باید برن دونبال یک کار دیگه
 
خیلی خیلی خبر خوبی بود .به نظرم این موضوع میتونه دست خیلی از دلال های آقا زاده رو از این بخش اقتصاد خارج کنه و به شدت به نفع ما گیمر ها هم هست به خصوص در نسل جدید که بازی ها بایستی اوریجینال خریداری بشود و اینگونه میتونیم با توجه به دولار روز پرداخت داشته باشیم که این یعنی دلال و واسطه از این میان حذف میشه و علاوه بر اینکه به نفع ما مردم هست ،تورم رو هم کاهش میده و البته یک سری باید برن دونبال یک کار دیگه
(دلال های اقازاده) به مشکل اصلی اشاره کردی دوست عزیز. ولی با به وجود همچین سایت و شرکت هایی که جنس رو بدون واسطه تحویل مردم میدن .این اشخاص چیجوری کسب درامد کنند؟ و مطمعن باش هیچوقت اجازه همچین کاریو نمیدن.البته فقط اونا نیستند خیلی از وارد کننده ها و تجار(در مورد ما عوضی های توپخونه) از این کار جلوگیری میکنند.شاید به گفته یکی از دوستان اخر سر به فروش قران و مفاتیح به زبان انگلیسی تموم میشه.اینم به یاد داشته باش ارزو بر جوانان عیب نیست.
 
یعنی مشکل یه سریا اینه که فقط میخوان یه بازی 60 دلاری بخرن؟ :d تا جایی که من میبینم همه بازیا 2-3 روز قبل انتشار اینجاست و قیمتشون خیلی هم بد نیست

برا کالکتور بازا بیشتر خوبه که یهو نیان برا یه کالکتور 100 دلاری 700 تومن بدن به طرف تا با تاخیر 1 ماهه براشون بیاره :|

بازم هرچقدر بد باشه بودنش ضرری نداره چون اگه بدرد نخور بشه که فرقی به حال ما نمیکنه
 
امازون که حالا هیچ چیزه نکته ی مثبتی برای ما گیمر ها نداره ولی با برداشته شدن این مسائل حضور انواع اقسام کمپانی ها میشه امیدی به نمایندگی های واقعی و خدمات پس از فروش واقعی کمپانی های مثل اپل و مایکروسافت و سونی غیره داشت.واقعا تعجب میکنم چرا کمپانی مثل سونی نمیاد تو ایران یک نمایندگی برای محصولات گیم بزنه خیلی مقبول بازی ها رو وارد کنه برای ps4 خدمات پس از فروش بذاره .امار بازار های کشور های عربی رو از لحاظ فروش ندارم. ولی بعید میدونم از لحاظ میزان فروش تو همین تهران خودمون دست کمی از بقیه خاورمیانه از جمله امارات داشته باشه.
 
آخه مشکل اصلی ما گمرکه اصلا این چیزا مشکل نیست! کنسول میاد میبرنش گمرک! اگه بخوای گمرک نره هم باید پست DHL رو انتخاب کنی که قشنگ 80 دلاری در میاد!
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

Top
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or