پرینتر رنگی epson p50

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

پژمان

کاربر سایت
Rating - 100%
10   0   0
درود
یک عدد پرینتر جوهری رنگی که همه دیگه میشناسن p50 به فروش میرسه. باید بگم که واقعا خوب نگهش داشتم و تقریبا نو هستش.
برای کمک بیشتر به شما خریداران باید بگم پرینتر p50 و t50 از جمله پرینتر هایی هستند که همه خدماتی ها و چاپی ها دارنشون چون خیلی قوی و خوب کار میکنن هم کیفیت بالایی دارن و هم اونقدر کار میکنن که شما رو خسته کنن
به همراه تانکر 6 رنگ که فقط کافیه رنگاشو بریزین توش و تمام

و جعبه و کارت گارانتی که خوب چون تانکر بسته شده روش از گارانتی هم میافته
قابلیت چاپ روی دیسک که چون تست کردم میگم عالیه و خر کار تو این زمینه 10000 تا بزنید اخ نمیگه
این پرینتر ها هر 1000 که بزنند نیاز به بوت شدن دارن و من هنوز بوتشون نکردم پس 1000 نزدم
نکته قابل توجه اینه براورد شده این پرینتر 20 هزار برگه رو با بالاترین کیفیت میتونه بزنه اما تا حالا هیچ کدوم از این پرینتر ها نبوده که زیر 50 هزارتا بزنه و حالا دچار مشکل جزعی بشه
پس کسانی که جنس خوب میخوان میتونن بهش اعتماد کنن
دلیل فروش : دارم هفته ای 2 یا 3 تا عکس میزنم باهاش اینجوری خراب میشه .
دلیل اصلیشم اینه یه پرینتر A3 بزن هم خریدم دیگه واقعا استفاده ای نمیکنم از این

قیمت پایه به همراه کاغذ ها و رنگ ها 250 هزار تومان
به بالا ترین پیشنهاد فروخته میشه
قیمت خارج از مزایده 290 و 300 تومان
تانکر پر و تحویل داده میشه
تست و 1 پک کاغذ هم روش تحویل میشه حدود 10 هزار تومان اونه رنگ هم vox هم بهترین مارک رنگ در بازار که 20 30 هزار تومان هم اونه هزینش من پر میکنم میدم

این پرینتر فروخته شده بود ولی من از این پرینتر 3 تا داشتم 1دونشو فروختم الان یکی دیگه مثل همونو رو دارم برای فروش
دوستان بسیار تمیزه میتونید بیاین تستش کنید راضی ببرینش
چاپ روی دیسک هم میزنه خیلی عالی

پس چی شد؟
پرینتر+1 بسته کاغذ گلاسه+ تانکر پر رنگ
پایه 250
قیمت چکش:
300 که همونجا ادرس میدم بیاین تست بگیرین

عکس ها

33333.jpg 4444444.jpg 555555.jpg

آخرین ویرایش:
من چکشم تو ذهنم پایینتر بود حالا اگه کسی دیگه قیمت بالا فکر نمی کنم بده و من واقعا شرمنده همتونم که ندارم بیشتر بهتون پرینتر بدم
خیلی شرمنده شدم و عذر منو بپذیرید

الان اومدم بگم آقا 315 مال من که دیدم قیمت رفته فضایی!
اگه احیانا نخاستن این دوستمون من قیمت سقفی که تعیین کرده بودین میخوامش، به دلیل احتیاج!
اگرم نشد که نصیب ما نبود ظاهرا!
شتتتتتتتتتتتتتتتتتت!

پسر یارو دیوانست 350 میخولد پول بده.برو نوشو بخر خوب.خدا شفات بده.من 300 اخرش میتونم بدم.اگه دوست عزیز که 350 گفته نخواست ما خریداریم.

درود

خواستم یه تعریف از این سری پرینتر کرده باشم. برای کارم 3-4 تایی از اینا زیر دستمه . واقعا پرینتر فوق العاده ایه . بهش عادت کنی واقعا یدونست.

هر کی خرید مبارکش باشه

پرینتر p50 پرینتر مشهوریه و مثل سگ هم کار میکنه و مثل یک وسیله گرون قیمت کیفیت داره
به اطرافتون نگاه کنید میبینید که همه فروشندگاه و چاپگران یکی یدونه از این مدل دارن
به هر حال فروخته شد به اقا مهدی
امیدوارم مبارکش باشه
البته من یدونه دیگه هم دارم ولی هدش فکر کنم خشک شده همه چیزش اوکیه ولی مثل این نیست این تقریبا نو هست که گذاشته بودم باسه فروش
اگر کسی دید میتونه تعمیرش کنه چون فک کنم با 40 50 تومان تعمیر بشه بهم pm بده ولی تاپیک قفل میشه

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or