پرینتر اپسون P50

• Thread starter Thread starter Naruto
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Naruto

کاربر سایت
Rating - 100%
9   0   0
جزییات پرینتر رو می تونین تو این لینکه پایین بخونید
EPSON - Stylus Photo P50 ― RayanSaba - رایان صبا
بر روی CD یا DVD هم چاپ می زنه و کیفیت چاپش فوق العاده اس.
از نشر کیفیت بگم که فوق العاده عالیه. برای زدن عکس های گلاسه با کیفیت بالا توی آتلیه ها استفاده میشه. (البته تا ساز a4) من بیشتر برای زدن کاور بازی ازش استفاده می کردم.
1 سال پیش خریدم ولی زیاد ازش استفاده نکردم و خیلی وقته داره خاک می خوره به همین دلیل می خوام بفروشمش. فکر می کنم حدود 1000 صفحه پرینت گرفته باشه. از نظر فنی کاملا سالمه و تضمین می کنم. با نوش از لحاظ قیافه و تر تمیزی هیچ فرقی نمی کنه.

قیمت نو این پرینتر اگر تو بازار پیدا شه بین 350-400 هزار تومن هست بدون تانک. تانک هم حدود 50-70 تومن قیمت داره.
قیمت که می خوام بفروشمش بین 250-300 تومن هست. عجله ای هم برای فروش ندارم.اگر یکی پیشنهاد 250 بده و کسه دیگه ای هم بگه 255 به شخصی می فروشم که پول بیشتری میده.

من کرجم. کسایی که دوست دارن می تونن بیان دستگاه رو ببینن و حضوری تحویل بگیرن. برای شهرستانی ها هم با اتوبوس فرستاده میشه و هزینه اش پای خودشونه. از تی پاکس امن تره و صحیح و سالم تر میرسه. هزینه ی اتوبوس هم بین 6 تا 10 تومنه.

Attachments

• 2012-06-26 17.02.57.jpg
    2012-06-26 17.02.57.jpg
    79.2 KB · مشاهده: 52
من هم 6 ماهی میشه که این پرینتر رو استفاده می کنم.برای کار من بهترین و با دوام ترین گزینه هست.اگه تا دو ماه دیگه کسی نخره خودم ازت میخرم.چون باهاش کار کردم و میذئنم چه پرینتر خوبیه.البته به درد من میخوره شاید به درد کس دیگه ای نخوره.

جسارت نباشه برادر 4 کاره باید باشه, آره ؟:d

جسارت نکن خب:d
نه تک کاره اس. فقط برای پرینت استفاده میشه ولی همان طور که گفتم کیفیت پرینت هاش فوق العاده بالاس و اگه یه عکس خوب داشته باشین می تونین در حد عکاسی های حرفه ای برای خودت پرینت بگیری.

یه سوال این تانک چه بدرد میخوره وقیمت رنگ هاش چقدره؟
تانک به این درد می خوره که شما مثلا با یه تانک پر می تونین 1000 تا کاور پرینت بگیرین که هزینه اش در میاد در حدود 18000 تومان جوهر ولی اگر تانک نباشه باید کارتریج بخرین و هر کارتریج 6000 تومنه و فقط 30 تا کاور میتونید پرینت بگیرید.

من یدونه داشتم 350 فروختم
همه عالم میدونن تو جوهریا بهترین کیفیت و خر کار ترینه
یدونه دیگه هم دارم دادم هدشو درس کنن ولی ادم دلش نمیاد بعضی وقتا بعضی چیزاشو بفروشه

---------- نوشته در 01:25 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:23 AM ارسال شده بود ----------

رنگ هاشو دیرو ولیعصر بودم پرسیدم ووکس که بهترین برند رنگه هر عدد 18 هزار تومانه 1 لیتری
یعنی 6 عدد 18 هزار تومان
خود پرینترو نپرسیدم ولی حدود 400 الی 430 با تانکشه
و بهترین پرینتری هست که مغازه داران به خود دیدن شک نکنید

دادا همون 250 فقط شما ميتوني تهران توپخونه تحويل بدي؟يا شهر ري ؟
بعد تانكشم ميديديگه؟
بعد هزينه پر كردن تانكش چقدره؟
بعد شما كه باهاش كار كردي هر برگه كه رنگي چاپ كني رو a4چه قدر واسه من ميفته؟حدود 20 30 تك تومن؟يا چه قدر؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or