پرچمداران ژانر ترس: 5 بازی ترسناکی که نیاز به بازسازی دارند

آره من خودم رو پی سی بازیش کردم همون حوالی که ریلیز شده بود. و هرچند کارتونی بود گرافیک و کاتسین هاش، ولی ترسناک بود اتمسفرش.

اون زمان pc بازیا جالبی داشت
مثل همین بازی
یا Outlaws
بازی که شاید بیش ۲۰ سال پیش بازی میکردم رو کامپیوترم

156942-outlaws-windows-front-cover.jpg

images

images

اخ این بازی عالی بود منتقدا بی درک اون زمان نمرات کمی بهش دادن نمی دونم دنبال چی بودن دقیقا

حتی الانم که نسخه تبدیل شدش از پی سی برای ویتا اومده دارم روی ویتا برای بار چندم می رمش

بخاطر همینه برا من متا مهم نیست
من بازی رو تجربه میکنم کلی حال میکنم
بعد متا میبینم شده ۵۰
یه بازی اصلا حال نمیکنم بعد میبینم متاش شده ۸۹ مثلا

چه عالی

بخاطر همینه برا من متا مهم نیست
من بازی رو تجربه میکنم کلی حال میکنم
بعد متا میبینم شده ۵۰
یه بازی اصلا حال نمیکنم بعد میبینم متاش شده ۸۹ مثلا

چه عالی
بله متا خیلی مهم نیست بعضا سخت یا طولانی بودن بازی براشون مهم شده که برای من مهم نیست
همین bright memory کلی داره بهم حال می ده اما 2 هم گرفته انصافا گرافیکش فقط 4 5 نمره میاره با توجه به فریم دهی خوبش

• Like
Reactions: Sega_genesis
سلام دوستان
ببخشید اگه جای درستی پیاممو ننوشتم

من دنبال یه بازی میگردم که تو ژانر واحشت هست و اسمش رو نمیدونم و ممنون میشم اگه کسی میدونه بگه

این بازی رو حدودا 15 سال پیش یه نفر تو گیم نت داشت بازی میکرد اونجا دیدم و خوشم اومد .( یه چیزی تو مایه های فضای بازی های resident evil 4 یا cold fear هست) قهرمان بازی یه پسری بود که یه موجوداتی رو میکشت که نا مرئی بودن و وقتی نزدیکش میشدن رد پاهاشون روی زمین مشخص میشد و از اون طریق اونا رو میدید و بهشون شلیک میکرد البته گاهی اوقات اون موجودات ظاهر میشدن و دوباره نامرئی میشدن که فضای بازی رو ترسناک میکرد. بعد یه جایی از بازی میره تو یه اتاق یه دختره رو تخت دراز کشیده که میره بهش نمیدونم امپول میزنه یا یه دارو تزریق میکنه و خودش انگار بیهوش میشه و وقتی دوباره به هوش میاد میبینه دختر رو تخت نیست.

لطفا هر کی میدونه اسمشو بگه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or