پروژه P7 ادامه عنوان Alan Wake نیست

Jill-Valentine

By hiding you show your true nature coward
Loyal Member
1.png
همان‌طور که قبلاً اعلام‌شده بود استودیو معروف و محبوب Remedy Entertainment در حال کار بر روی عنوانی جدید و سینمایی بانام Project 7 یا P7 است که این عنوان جدید قرار است با همکاری games505 برای پلتفرم‌های رایانه شخصی، ایکس باکس وان و پلی‌استیشن 4 عرضه شود.

آقای Sam Lake کارگردان خلاق حاضر در استودیو Remedy Entertainment، در حین کنفرانس Digital Dragons که در لهستان برگزارشده بود، توضیحاتی در مورد همکاری با مایکروسافت و ساخت بازی Quantum Break به وب‌سایت Eurogamer داده است.

او همچنین در مورد پروژه P7 به‌طور شفاف گفته است این عنوان جدید ادامه‌ای برای بازی Alan Wake نخواهد بود.

«لازم است که اشاره‌کنم پروژه P7 ادامه Alan Wake نیست.»

بااینکه Lake بعدازاین صحبت گفت او خیلی «دوست دارد» ادامه Alan Wake ساخته شود ولی فعلاً و در این زمان این امر میسر نیست.

«ما در این زمان Alan Wake 2 را نخواهیم ساخت. ما خود را متعلق به Alan Wake می‌دانیم، من فکر می‌کنم چیز باارزشی در مورد Alan Wake وجود دارد، من دوست دارم Alan Wake های بیشتری بسازیم اما یک سری مسائلی وجود دارد یک باید عنوان جدید خلاقانه‌تر از نسخه قبلی باشد و دوم کسب‌وکاری که باید در این مورد راه‌اندازی شود تا ساخت این بازی ممکن شود.»

او در ادامه می‌گوید:

«هر دفعه که ما در طرحی از ادامه آلن ویک داشته باشیم همان زمان در موردش با ناشر بازی صحبت می‌کنیم؛ بنابراین آلن ویک مطمئناً برای ما عنوان باارزشی است، ولی اگر بخواهیم این کار را انجام دهیم باید در زمان مناسب این کار را انجام دهیم که مطمئناً آن زمان مناسب الآن نخواهد بود.»

منبع

بازیهای رمدی فارق ازینکه کیفیتشون چجوری باشه یه جور رنگ و بو فضا سازی خاصی دارن که بشدت جذب کنندست. یه جور امضا و اصالتی داره کارشون که شاید فقط چن تا استودیوی طراز اول داشته باشن.
دلیل اینکه اصلا صحبتی از مکس پین نمیکنن بیشتر بنظرم بر میگرده به این مسئله که آی پیش متعلق به خودشون نیست و احتمال اینکه روزی بتونن روش کار بکنن صفره.
الن ویک هم حتی کسایی که دوست نداشتن اذعان دارن که بشدت اتمسفریک بود. حداقل اینکه شبیه هیچ بازی دیگه ای نبود. واقعا حیفه استودیوهایی که تو این دوره زمونه ای بازیها همه شبیه به همن بازی متفاوت میسازن حمایت نشن
QB هم در حقش بی محبتی شد. بله نمیشه انکار کرد که اون چیزی که انتظار میرفت نبود ولی تونست یه اتمسفر خوب رو کنار گیم پلی قابل قبول بزاره. مشکل داستان و روایت داشت و اینکه تکلیفش خیلی با خودش مشخص نبود. ولی بشدت فکر میکنم اگر ازش حمایت میشد پتانسیل این رو داشت در شماره دوم خودش تبدیل به یه بازی فوق العاده بشه. و یک فرنشیز مستحکم برای مایکرو خلق کنه. ولی صد حیف

امیدوارم هر جا هستن و هر کاری میکنن بشدت موفق باشن. درک نمیکنم چطور بعضیا دلشون میاد بد این استودیوی دوست داشتنی رو بخوان

alan wake بازی خوبی بود ولی به هیچ عنوان در حد max payne، به یاد ماندنی نبود.
علاوه بر نقاط ضعف گیم پلی به نظر من بیشترین مشکل در داستان بازی بود.
داستان سوریال aw ، وامدار از آثار دیوید لینچ بود. بی سر و ته و گنگ.
خوشبختانه دیوید لینچ دیگه قرار نیست فیلم بسازه. امیدوارم این خبر درس عبرتی برای آقای سم لیک بشه تا دیگه راه اون کارگردان مثلا خاص رو دنبال نکنه!
داستان میتونه خاص باشه، سوریال باشه، چندلایه باشه.... ولی نباید ازهم گسیخته و گیج کننده و پوچ باشه. چیزی که در aw وجود داشت.
در هر صورت فکر کنم همه موافقن که شاید از بعضی جهات داستان mp 1 و mp 2 ، کلیشه باشه. ولی به خاطر نوع روایت و شخصیت پردازی عمیق و اتمسفر گیرایی که داشت، تونستن از بهترین های صنعت بازی باشن. و تا ابد در ذهن مخاطباشون باقی بمونن.
امیدوارم remedy بتونه دوباره داستان و کارکتری خلق کنه که در کنار max payne بتونه جزو زیباترین تجربیاتمون در گیم قرار بگیره.

• Like
Reactions: ahmad1376
اینجور که از علایق سم لیک مشخصه و تاثیری که تو رمدی داره خیلی علاقه داره به سمت بازی-های اپیزودیک و فلش بک به فیلم هدایت کنه رمدی رو که زیاد جالب به نظر نمیرسه و این ایده خوب تو QB پیاده یازی نشده بود هر چند خود لیک تو داستان سرایی بشدت ادم خلاقی هست اما با توجه له ضعفی که تو بخش طراحی گیم پلی دارن یکم شایدم این سمتی رفتن از سر ناچاری و تیمشونم کوچکه اینجوری بهتر به نتیجه میرسن همون AW مشکل تکراری شدن شدید داشت دیگه هم عقلانی نیست راکستاری که تو خود مکس ۳ عالی کار کرده بود از نظر گان پلی و ضعف های کوچکی داشت بیاد ip بده به رمدی که یکم خمینجوریشم سست شده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or