پروژه ی "Biohazard" فیلمی کوتاه بر اساس بازی Resident Evil Remake

hmd2009

کاربر سایت
66750592733297821600.jpg

درود

در حالی سری فیلم های اکشن رزیدنت اویل هنوز نتوانسته خواسته ای طرفدران رزیدنت اویل را بر آورده کند یک تیم فیلمسازی با استعداد و خلاق آلمانی که از طرفداران هاردکور بازی رزیدنت اویل هم هستند با ساختن فیلم اپیزودیک فوق العاد هنری رزیدنت اویل ریمیک چیزی که فن ها سالها انتظار دیدن آن را میکشیدند را به آنها هدیه دادند یک فیلم کاملا ترسناک بر اساس بازی رزیدنت اویل ریمیک! این استدیو نامش TC Pictures هست و تاکنون 3 اپیزود از این فیلم اپیزودیک دیدنی را منتشر کرده شما در این فیلم کوتاه شاهد صحنه ها و دیالوگ های کاملا شبیه به رزیدنت اویل ریمیک خواهید بود از طراحی معماری محیط و امارت، پنجره ها، اتاق ها، راهرو ها حتی نور پردازی (کاملا شبیه به بازی) نحوه ورود جیل و وسکر و بری جوزف .. گرفته تا درگیری با اولین زامبی در امارت دقیقا بر اساس بازی! سازندگان این فیلم اذعان داشتند ما گروه کوچکی فیلمسازان آلمنانی و همچنین از طرفداران پرو پا قرص رزیدنت اویل هستیم هدف ما از ساخت این فیلم این بوده تا به طرفداران چیزی را نشان بدهیم که واقعا میخاستند و شایسته ی نام رزیدنت اویل باشد و اینکه چطور فیلم های رزیدنت اویل باید ساخته شود.

دانلود سه اپیزود از این فیلم :

آخرین ویرایش:
حالا این چیزا مهم نیست علی:دی

ببین اینا مشخصه سینما نمیخوان:دی

همینجوری واسه فنای رزیدنت میسازن عنی؟:دی

خب اثن اینا بکنار اسپانسر اینا کیه؟خب خرج داره:دی

مثلا فککن در ادامه چقد کار باید بکننننننن ااووووه:دی

تا رزیدنت تموم شه کلی خرج ور میداره:دی

منم که نگفتم چیز بدی گفتی علیرضا:دی

ولی خب سرگرم میکنه خداکنه کامل بسازن:دی

خوب اینجرو کارا معمولا با پول های خود این افراد ساخته میشه بر عکس اینجا خارجی ها به خیلی چیز ها راحت دست رسی دارن برای مثال راحت میتونی اسلحه تهیه کنن با پول یک ماه حقیق به سادگی .

یا حتی میتونن با 5 هزار دلار بارتا بخرن یا حتی بدتر با 300 دلار نسخه CX4 بخری یعنی به نظرت چه معنی داره.:d اینا خیلی خرج بکنن 10 هزار دلار تا 20 هزار دلار خرج میکنن که چیزی نیست البته برای دلار 3350 تومانی کلی پوله اما برای انکه حقوق ماهیانه حدود کم کم 2 تا 5 هزار تا داره هیچی نیست .

اینم که برای فن ها درست میکنن از این چیزا زیاده برای HALO هست برای خیلی چیزا از اینجور چیزا ساخته میشه برای L4D هست زیادن از اینجور بیکار ها برای MGS هستش یادم افتاد .:d

خوب اینها که نمیتونن از اسم RE به صورت قانونی استفاده کنن به خاطر همین نه خرج زیادی میتونن بکنن نه اینکه میتونن بفروشن به پس .... .:d

خوب اینجرو کارا معمولا با پول های خود این افراد ساخته میشه بر عکس اینجا خارجی ها به خیلی چیز ها راحت دست رسی دارن برای مثال راحت میتونی اسلحه تهیه کنن با پول یک ماه حقیق به سادگی .

یا حتی میتونن با 5 هزار دلار بارتا بخرن یا حتی بدتر با 300 دلار نسخه CX4 بخری یعنی به نظرت چه معنی داره.:d اینا خیلی خرج بکنن 10 هزار دلار تا 20 هزار دلار خرج میکنن که چیزی نیست البته برای دلار 3350 تومانی کلی پوله اما برای انکه حقوق ماهیانه حدود کم کم 2 تا 5 هزار تا داره هیچی نیست .

اینم که برای فن ها درست میکنن از این چیزا زیاده برای HALO هست برای خیلی چیزا از اینجور چیزا ساخته میشه برای L4D هست زیادن از اینجور بیکار ها برای MGS هستش یادم افتاد .:d

خوب اینها که نمیتونن از اسم RE به صورت قانونی استفاده کنن به خاطر همین نه خرج زیادی میتونن بکنن نه اینکه میتونن بفروشن به پس .... .:d

والا من اثن بازی باز نیستم:دی

فقط بعضی بازی هارو بازی میکنم که رزیدنت یکی ازوناس،البته فقط تا کد ورونیکا بازی کردم چون بعدش چرت شد:دی

اثنم نمیدونستم ازین جریانات واسه بازیای دیگم داشتیم:دی

بهرحال بد یست سرگرم میکنه:دی

کلا من یکی شادمیشم اون فضای رزیدنت رومیبینم:دی

امیدوارم تا تهش برن:دی البته نه اینجوری دو دقیقه دو دقیقه:|

الان علیرضا میخوای چه شکلی باشهاگه اینجوری نباشه دقیقا؟:دی

الان علیرضا میخوای چه شکلی باشهاگه اینجوری نباشه دقیقا؟:دی

من معمولا رئال بودن اثر برام خیلی مهمه یعنی حتی تخیلی ... باشه اما بشه باهاش ارتباط بر قرار کرد خیلی برام مهمه این موراد ریزه کاری از نوع نگاه و رفتار کردن و ... خیلی برام مهمه یعنی از مصنوعی بودن و ... بدم میاد هرچی بتونه دقیق و کامل باشه بیشتر خوشم میاد به خاطر همینه از جو و خیلی موارد این ویدیو اون صحنه که داشتن بر میگردوندن عقب اون پزشک قانونی ها و نحوه دست بند زدن و اینجور موارد حالم و گرفت یا صحنه ای که رفت تو شیکم زامبیه بعد به حالت شونه زد امد در رفت اینجور چیزا هستش که برای من یک نفر خیلی مهمه .:d

به خاطر همینه نمیتونم خیلی از فیلم های ایرانی رو تحمل کنم دیوانه میشم بعد دیدن دو دقیقه انقدر که کلیشه ای و مصنوعی رفتار میکنن جز بعضی فیلم ها و سریال ها که انم خیلی کم هستن بازم با وجود اینکه تحمل میکنم نگاه میکنم از اول تا آخرش ایرادات فیلم و میگم به جای میرسه که بقیه میگن مجبوری نگاه کنی برو همون فیلم و سریال های که دوست داری نگاه کن .:d

من کلا فیلم و سریال و بازی زیاد انجام میدم برای خودم زمان دارم برای هر کدام همین الان که داریم صحبت میکنیم در مورد این دویدیو ها دارم Olympus.Has.Fallen.2013.BDRip.X264-SPARKS میبینم که تا الان یه 100 دفعه ای به نویسنده و کارگردان فوش دادم 500 نفری میرن یک جا بعد تبدیل میشن به 10 نفر بازیگر نقش اصلی همه رو میکشه انگار داره پشه میکشه .:d

کلا مشخصه آدم عصبانی هستی
biggrin1.gif
به فوشو فوش کاریت ادامه بده
biggrin1.gif

نه اتفاقا بر عکس تنها چیزی که بوی ازش نبردم عصبانی بودنه بیشتر خنده خنده میگم اگه قرار باشه برای هر چیز الکی خودم عصبانی کنم در سن 26 سالگی باید تا الان 1000000 سکته مغزی و قلبی با هم میزدم .:d

آخرین ویرایش:
من معمولا رئال بودن اثر برام خیلی مهمه یعنی حتی تخیلی ... باشه اما بشه باهاش ارتباط بر قرار کرد خیلی برام مهمه این موراد ریزه کاری از نوع نگاه و رفتار کردن و ... خیلی برام مهمه یعنی از مصنوعی بودن و ... بدم میاد هرچی بتونه دقیق و کامل باشه بیشتر خوشم میاد به خاطر همینه از جو و خیلی موارد این ویدیو اون صحنه که داشتن بر میگردوندن عقب اون پزشک قانونی ها و نحوه دست بند زدن و اینجور موارد حالم و گرفت یا صحنه ای که رفت تو شیکم زامبیه بعد به حالت شونه زد امد در رفت اینجور چیزا هستش که برای من یک نفر خیلی مهمه .:d

به خاطر همینه نمیتونم خیلی از فیلم های ایرانی رو تحمل کنم دیوانه میشم بعد دیدن دو دقیقه انقدر که کلیشه ای و مصنوعی رفتار میکنن جز بعضی فیلم ها و سریال ها که انم خیلی کم هستن بازم با وجود اینکه تحمل میکنم نگاه میکنم از اول تا آخرش ایرادات فیلم و میگم به جای میرسه که بقیه میگن مجبوری نگاه کنی برو همون فیلم و سریال های که دوست داری نگاه کن .:d

من کلا فیلم و سریال و بازی زیاد انجام میدم برای خودم زمان دارم برای هر کدام همین الان که داریم صحبت میکنیم در مورد این دویدیو ها دارم Olympus.Has.Fallen.2013.BDRip.X264-SPARKS میبینم که تا الان یه 100 دفعه ای به نویسنده و کارگردان فوش دادم 500 نفری میرن یک جا بعد تبدیل میشن به 10 نفر بازیگر نقش اصلی همه رو میکشه انگار داره پشه میکشه .:d

البته قبول دارم این تیم سازنده نوب عن:دی

خیلیم نوب عن:دی

ولی خب با بقیه مقایسش نکن :دی اثن معلوم نیست کین اینا تو سطح فیلم نیستن شاید که با بقیه مقایسه بشن،ولی کارشون رو دوست میداریم:دی

کلا فنای رزیدنت فک کنم خوششون بیاد ازینا:دی
کلا مشخصه آدم عصبانی هستی:دی به فوشو فوش کاریت ادامه بده:دی

عالی بود،این 3 اپیزود 3 پیام واسه سونی پیچرز و کپکام داشت
1:این سری رو از دسترس خود خارج کنید و به دست کمپانیهایی کار کشته تر در ژانر ترسناک بسپارید مانند: کمپانی FOX قرن 20 که واقعا تو سبک ترسناک موفق بوده بیشتر مواقع
2:اگر کمی تغییر در فرد نویسنده و کارگردان بدید می تونید چیزی شبیه به 3 شماره نخست این سری بسازید که واقعا به اصالت وفادار باشه
3:باید اکشن سازی رو رها کنید و به خواسته طرفداران قدیمی که درک بهتری از رزیدنت اویل دارند توجه ویژه داشته باشید تا سود مناسب و افتخارات خوبی کسب کنید

اولین شخصیتی که که تو دنیای لایو شبیه شخصیت بودو از دیدنش لذت بردم همین وسکر بود . واقعا لایقشه ولی صداش واقعا ضایعست باید گروه صدابرداری یکم صداشو خشنتر و تو گلویی تر میکردن .

آخرین ویرایش:
واقعا عالی بود. حالا این ها در صدد ساخت فول فیلم این هم هستند یا نه؟ فقط همین اپیزودها رو نشر میکنند؟؟!!!
حمید فیلمشو کامل میخوان بسازن دیگه؟الان در حال کار هستن روش یا تموم شده دارن تریلر مریلراشو میدن؟

نه همین اپیزود ها رو منتشر میکنند خیلی هم عالیه

من که اصلا خوشم نیومد چرتی بیش نبود Re فقط به لباس طرف که نیست درسته این رزیدنت اویل های که به عنوان فیلم میسازن چرتی بیش نیستن مخصوصا این دو نسخه آخری اما این فن مده فقط انگار لباس های طرف در اورده اون حرکت مسخره هم که میره تو دهن زامبی چرتی بیش نبود یعنی واقعا انتظار دارن در فیلم بیان از این حرکت های مسخره بزارن همون بهتر که به همین روش فیلم سازی ادامه بدن طرفدار بودن یک طرفه فیلم ساختن طرف دیگه اگه قرار باشه هر چی در بازی هست همون در فیلم هم باشه چرا فیلم ساخته میشه بازیش هستش دیگه بشین بازی کن حال کن .:|

واقعا نمیدونم شما چطوری اسم خودتو فن رزیدنت اویل میزاری عزیز جان این فیلم همش این نیست که یه داستان دیگه داشته باشه که شما کیف کنی این فیلم تمام خاطرات کسانی رو که رزیدنت اویل ریمیک رو بازی کردن زنده میکنه تو نمیدونی چقدر استقبال شد از این فیلم برو تو یوتیوب کامنت هار وبخون گفتن 2 دقیقه از این فیلم کوتاه به کل فیلم های پل اندرسون میارزه یعنی تو واقعا اگه مثلا فیلم رزیدنت اویل 2 رو میساختن با همون شخصیت ها ولباساشون و داستان و هیولاهاش بدت میومد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!! :shocked::shocked::shocked::shocked::shocked: پسر همه آرزوشونه که فیلم اینجوری ببینن بعد تو میگی ... :|فقط خدا رو شکر میکنم کنه پل اندرسون و میلا کامنتتو ندیدن واقعا که من 1 دقیقه از فیلم رو به کل فیلم های رزیدنت اویل به غیر از 1 ترجیح میدم خداییش 1 قشنگ بود! ولی از 2 دیگه مسخره و اکشن و خندا دار شد.

کسی لینک مستقیم که چیلتر نباشه داره ؟

مگه لینک ها *****ه؟ :(

یکی نمیتونه هر سه قسمتش رو یجا مثلن آپلود باز آپلود کنه من نمیتونم دان کنم

- - -ویرایش - - -

یکی نمیتونه هر سه قسمتش رو یجا مثلن آپلود باز آپلود کنه من نمیتونم دان کنم

از بازی ضعیف بازیگراش نمیشه ایراد گرفت،بلاخره آماتورن همشون.اما تو فضاسازی و ایجاد اتمسفر سری RE عالی عمل کردن،بخصوص تو Scene 3.
اگه با لینکها مشکل دارین،از اینجا دانلود کنین.شیلقر هم نیست.
SCENE 1
SCENE 2
SCENE 3

واقعا نمیدونم شما چطوری اسم خودتو فن رزیدنت اویل میزاری عزیز جان این فیلم همش این نیست که یه داستان دیگه داشته باشه که شما کیف کنی این فیلم تمام خاطرات کسانی رو که رزیدنت اویل ریمیک رو بازی کردن زنده میکنه تو نمیدونی چقدر استقبال شد از این فیلم برو تو یوتیوب کامنت هار وبخون گفتن 2 دقیقه از این فیلم کوتاه به کل فیلم های پل اندرسون میارزه یعنی تو واقعا اگه مثلا فیلم رزیدنت اویل 2 رو میساختن با همون شخصیت ها ولباساشون و داستان و هیولاهاش بدت میومد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!! :shocked::shocked::shocked::shocked::shocked: پسر همه آرزوشونه که فیلم اینجوری ببینن بعد تو میگی ... :|فقط خدا رو شکر میکنم کنه پل اندرسون و میلا کامنتتو ندیدن واقعا که من 1 دقیقه از فیلم رو به کل فیلم های رزیدنت اویل به غیر از 1 ترجیح میدم خداییش 1 قشنگ بود! ولی از 2 دیگه مسخره و اکشن و خندا دار شد.

مشکل دقیقا همینجاست من از فیلم یک چیزی میخوام از بازی چیز دیگه ای اصلا هم دوست ندارم به اسم اینکه طرفدار یک چیزی هستم به صورت کلیشه ای بهش نگاه کنم هرچند برای فیلم اینجوریه اما برای بازی بر عکس به نظرم تا جایی که میشه بازی باید با تغییر که نه اینکه شکل کل بازی رو عوض کنه هر نسخه ارتقاع پیدا کنه نه اینکه به اسم تنوع یا تحول بزنن بازی رو لح کنن مثل RE که نسخه به نسخه با بازی که واقعا به نظرم سبکش برای بازی مناسب بود یعنی نسخه چهارم دچار تغییر بشه .

مورد بعدی من دارم از نظر سینما بهش نگاه میکنم نه از نظر اینکه من به عنوان طرفدار بازی چی میخوام به خاطر اینکه من طرفدار بازی میخوای دقیقا مثل بازی باشه که این حرکت اشتباهه به خاطر اینکه فروش نمیره فیلم ببین فیلم RE که سونی میسازه شاید من خوشم نیاد و به نظرم چرت باشه اما فروشش نشون میده ملت دیگه حال میکنن وگرنه انقدر فروش نداشت همون جوری که شاید به نظر من COD در یک حلقه تکرار افتاده که بازم ملت حال میکنن میخرن پس چرا باید تغییرش بده سازنده برای دل من و شما که نمیسازه میسازه که پول در بیاره .

مورد بعدی در مورد لباس خوب الان لباس نماد شخصیتی اینجوری باشه باید صدا گزار بازی هم بیاد جای کاراکتر اصلی صحبت کنه این چه حرفیه فقط خودت به لباس کاراکتر نگاه کن برای چه دهه ای هستش به نظرت واقعا زیباست برای فیلمی که قراره 2013 یا 2014 بیاد ؟ خوب اینها هم مهمه مثل این میمونه بخوان فیلم های قدیمی رو باز سازی کنن بیان همون لباس های قدیمی رو تن بازیگر ها بکنن که عمرا کسی یه همچین کاری بکنه خنده دار میشه ملت نگاه هم نمیکنن به نظر من باید بینا بین حرکت کرد یعنی چیزی باشه که هم فروش داشته باشه هم طرفدار ها رو راضی نگه داره که به نظرم باید دنباله روی نسخه 1 باشه .

خوب مگه من از شماره های بعدی خوشم امده ؟ من هم تنها RE که خوشم میاد همون RE1 هستش نه بقیه به نظرم مشکل از وجود جلوه های ویژه بی کیفیت و بدون داستان قوی بودن قسمت های جدید .

مشکل دقیقا همینجاست من از فیلم یک چیزی میخوام از بازی چیز دیگه ای اصلا هم دوست ندارم به اسم اینکه طرفازه که پول در بیاره .

مورد بعدی در مورد لباس خوب الان لباس نماد شخصیتی اینجوری باشه باید صدا گزار بازی هم بیاد جای کاراکتر اصلی صحبت کنه این چه حرفیه فقط خودت به لباس کاراکتر نگاه کن برای چه دهه ای هستش به نظرت واقعا زیباست برای فیلمی که قراره 2013 یا 2014 بیاد ؟ خوب اینها هم مهمه مثل این میمونه بخوان فیلم های قدیمی رو باز سازی کنن بیان همون لباس های قدیمی رو تن بازیگر ها بکنن که عمرا کسی یه همچین کاری بکنه خنده دار میشه ملت نگاه هم نمیکنن به نظر من باید بینا بین حرکت کرد یعنی چیزی باشه که هم فروش داشته باشه هم طرفدار ها رو راضی نگه داره که به نظرم باید دنباله روی نسخه 1 باشه .

خوب مگه من از شماره های بعدی خوشم امده ؟ من هم تنها RE که خوشم میاد همون RE1 هستش نه بقیه به نظرم مشکل از وجود جلوه های ویژه بی کیفیت و بدون داستان قوی بودن قسمت های جدید .

مشکل اینجاست که شما قضیه رو نگرفتی اصلا اولا که اگه به دید سینمایی بهش نگاه مکنی پس همین فیلم ها از نظر سینمایی خوبن دوما از کجا میدونی اگه فیلمی بر اساس داستان بازی سساخته بشه فروش نمیره طرفدراا که میپسندن شما استثتا هستی :d بقیه هم که بازی رو انجام ندادن شاید خوششون بیاد! اینا میخوان با این کارشون نشون بدن که فیلم های رزیدنت اویل چطوری باید ساخته بشه اینا این سری فیلم ها ور واسه فروش نساختن واسه طرفدارا ساختن الان فیلم های رزیدنت اویل مثل بازیهاش کاملا اکشن شده واسه همین طرفدارا تره هم واسه انی فیلم خورد نمیکنن البته هستن کسایی که هر چی به اسم رزیدنت اویل بیاد و دوست دارن فرقی نمیکنه چطوری باشه کاری نداره میگم برو فیدبک ها رو تو یوتیوب و سایت ها یه نگاه بنداز قضیه دستت میاد که چند % خوششن اومده و چند % مثل شما بدشون.

بیان همون لباس های قدیمی رو تن بازیگر ها بکنن که عمرا کسی یه همچین کاری بکنه خنده دار میشه ملت نگاه هم نمیکنن

کی گفته عمرا ملت نگاه نمیکنن! مگه ملت به خاطر لباس شخصیت ها میان فیلم میبینن؟ این که شخصیتش تو دنیای آینده سیر کنه و جادو کنه چمیدونم مثل پرنده پرواز کنه لیکر که دوبرابر خودشه با لگد بزنه اینا خیلی جذابه مثلا؟ نمیدونم والا ملتی که شما در موردس حرف میزتی چه فکری میکنن اما من به عنوان یک فن قدیمی رزیدنت اویل با کمال میل از این جور فیلم ها استقبال میکنم شاید یادت نباشه اما تو رزیدنت اویل دیجنریشن که یه صحنه لیان و کلر رو با اون لباساشون نشون داد ملت کلی ذوق زده شدن شما نه ها ملت :d حالا اگر شلوار لی جیل آخرین مد روز نباشه یا اسلحه هاشون آخرین تکنولوژی نباشن ملت بازم استقبال میکنن! شاید بگی این بازی اما ببین بازی The Evil Within داره میاد فقط چند تا عکس و کانسپت آرت و دمو بازی ارش اومده اوچیزهایی که من دیدم بعدی میدونم که داستان بازی تو سال 2013 اتفاق افتاده باشه اما سبک بازی هم مثل بازی های قدیمی هست تا اینجا که من دیدم که اینطوری بوده حالا صبر کن و ببین این بازی چیکار میکنه با طرفدرارای رزیدنت اویل تو E3 کلی جایزه گرفته یه سایتی نیست که از بازی بد گفته باشه منظورم اینه که تو سال 2014 یک بازی داره میاد و حال و هوای قدیمی اگه منظورمو نگرفتی ولش کن شما تو یه فازی ما ها تو یه فاز دیگه ;)

- - -ویرایش - - -

آخ آخ من همین 2 ماه پیش اینو تا آخرش رفتم ، چقدر قشنگ بود !
حمید جان قسمت های بعدیش اومد از کجا میتونم مطلع بشم و دانلود کنم ؟

قسمت های بعدیش که بیاد خودم این تاپیک رو آپدیت میکنم ;;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or