پروژه جدید کوجیما با طعم Fox Engine

.Evanescence.

کاربر سایت
کوجیما در آخرین پست خود در توییترش 2 عکس از نمایش جدید Fox Engine و یکی از نمونه های اولیه بازی بعدیش را قرار داد.و نام فعلی آن را Project Ogre نامید.
اولین عکس یک سرباز را نشان می دهد که در کار یک تانک NPC ایستاده و به نظر میرسه محلش در خاورمیانه باشه .
دومین عکس 2 شخصیت مونث رو نشون میده. که به گفته کوجیما این یکی از مزایای fox engine نمایش واقعی لباس هست.

منبع

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Bax
لباس ها واقعا خوبن.

مكانش كجاس؟ افغانستان و اونورا ميزنه ، كوه و كمرش اينا .

ويرايش : اين شبيه باس ميزنه ، ولي دستش خيلي مردونس :d

آخرین ویرایش:
13-156x117.jpg

استایلش کپی اسنیکه:d

---------- نوشته در 05:28 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:27 PM ارسال شده بود ----------

اولین عکس یک سرباز را نشان می دهد که در کار یک تانک NPC ایستاده و به نظر میرسه محلش در میانه شرقی باشه .
google translate?

texture هاش چرا این قدر داغونن ؟! :d
-------

با توجه به اینکه MGS: Rising داشت با Fox Engine ساخته می شد من انتظار بیشتری داشتم، البته شاید این عکس ها Prototype ــی Pre Alpha ــی چیزی باشن ! :d اما بازم اصلا خوب نیست !
یه نگاه به عکس های MGS: Rising بندازید، من هنوز تو کفشونم ! :d

mgs-rising.jpg

با توجه به اینکه MGS: Rising داشت با Fox Engine ساخته می شد من انتظار بیشتری داشتم، البته شاید این عکس ها Prototype ــی Pre Alpha ــی چیزی باشن ! :d اما بازم اصلا خوب نیست !
یه نگاه به عکس های MGS: Rising بندازید، من هنوز تو کفشونم ! :d

MGS:Rising با موتور MGS 4 در دستِ ساخت بوده.چند وقت قبل هم اعلام کردن برای مچ کردن این موتور با X360 مشکلات زیادی پیش رو دارن.البته پیش از این سپردن بازی به دست *P.

نه. Rising رو با Fox Engine داشتن میساختن !

اشتباه از من بود.ولی نمیدونم یه جایی خوندم که بازی با موتورِ MGS 4 ساخته میشدِ.:d

آخرین ویرایش:
MGS:Rising با موتور MGS 4 در دستِ ساخت بوده.چند وقت قبل هم اعلام کردن برای مچ کردن این موتور با X360 مشکلات زیادی پیش رو دارن.البته پیش از این سپردن بازی به دست *P.
نه. Rising رو با Fox Engine داشتن میساختن !
Sean Eyestone, the host of Kojima Productions' podcast, stated that the game will feature an entirely new game engine, which was later revealed as being Kojima Productions' own Fox Engine
http://metalgear.wikia.com/wiki/Metal_Gear_Rising:_Revengeance

According to the "Kojima Productions Report" podcast the game will use a brand new game engine, rather than the MGS4 engine
http://en.wikipedia.org/wiki/Metal_Gear_Rising:_Revengeance

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or