پروژه جدید کوجیما با طعم Fox Engine

.Evanescence.

کاربر سایت
کوجیما در آخرین پست خود در توییترش 2 عکس از نمایش جدید Fox Engine و یکی از نمونه های اولیه بازی بعدیش را قرار داد.و نام فعلی آن را Project Ogre نامید.
اولین عکس یک سرباز را نشان می دهد که در کار یک تانک NPC ایستاده و به نظر میرسه محلش در خاورمیانه باشه .
دومین عکس 2 شخصیت مونث رو نشون میده. که به گفته کوجیما این یکی از مزایای fox engine نمایش واقعی لباس هست.

منبع

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Bax
قاعدتا منظورتون از "میانه شرقی" همون Middle East (خاور میانه) هستش دیگه؟

من این جور حرف ها رو معمولا توی پیغام خصوصی میگم یا حداکثر تو پروفایل، ولی متاسفانه دو تاش رو بستی...

کوجیما در آخرین پست خود در توییترش 2 عکس از نمایش جدید Fox Engine و یکی از نمونه های اولیه بازی بعدیش را قرار داد.و نام فعلی آن را Project Ogre نامید.
اولین عکس یک سرباز را نشان می دهد که در کار یک تانک NPC ایستاده و به نظر میرسه محلش در میانه شرقی باشه .
دومین عکس 2 شخصیت مونث رو نشون میده. که به گفته کوجیما این یکی از مزایای fox engine نمایش واقعی لباس هست.

منبع
مرسی بابت خبر و ترجمه ....
جالبه خود منبع کوجیما رو استاد اذیت کردن معرفی کرده :d:))

اینجور تاپیک ها ادم جرئت نمیکنه چیزی بگه ولی من که به دلم نَنِشست ! :دی
می دونید بد هم نیست ولی کلا یه جورایی هست . مثلا لاستیک تانکه رو ببینید .
زمین هم جالب نیست .

من MGS5 می خوام :(

با آریا موافقم ! همچین چیز شاخی هم نبود :|

اگه off نبود از اینم بدتر نشون میداد :d ! ولی خب مشکلات توش مثلا لاستیک و این حرفا چیزی نیست که حل نشه :d

الان با این دو تا تصویر میخواست Fox رو به رخ بکشه؟!!!! یا نه فقط واسه تایید بازیه جدید بود!!!!!!!!!!11
یحتمل واسه اینکه واکنش نسبت به Rising رو بخوابونه !

آخرین ویرایش:
اگه گرافیک بازی این باشه یکخورده نا امید کننده هست.ولی شاید تو مراحل اولیه باشه و بعد ها بهتر بشه.
اون لباس ها هم خیلی واقعی بودن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or