پروژه بعدی کوجیما "بزودی" معرفی خواهد شد.

انتظار معرفی چه عنوانی را از کوجیما پروداکشنز دارید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    84

GROUND-ZEROES

کاربر سایت
rrrrrr.jpg
ساعاتی پیش یوجی شینکاوا طراح افسانه ای استودیو کوجیما پروداکشنز به زمان معرفی پروژه بعدیه استودیو اشاره کرده است.
براساس گزارش وبسایت VGC آقای یوجی شینکاوا در مصاحبه ای با کانال یوتوب AI Hub در جواب به سوالی درباره پروژه بعدیه استودیو پاسخ داد:

"خب بله مطمئنن دارم روی چیزی کار میکنم و شاید بتونم بهتون بگم که بزودی معرفیش میکنیم."

البته جمله ی "بزودی" میتواند هر معنایی داشته باشد اما این نکته قابل توجه است که کوجیما پروداکشنز پس از عرضه Death Stranding در سال 2019 مدتیست
که به تقویت نیروی کار خود پرداخته است پس امیدواریم که در آینده ای نسبتا نزدیک اطلاعات بیشتری از این پروژه به گوشمان برسد.

و اما این پروژه چه میتواند باشد؟
گویا آقای کوجیما ماه هاست که در حال پخش کردن تصاویر و اشاره هایی به پروژه بعدیش در شبکه های اجتماعی است اما مانند همیشه پیش بینیه حرکت بعدیه این نویسنده ژاپنی کار آسانی نیست.

انتظار معرفیه چه عنوانی را از کوجیما پروداکشنز دارید؟ خواسته ساده ای مانند Death Stranding 2 یا چیزی کاملا جدید؟
نظراتتان رو در کامنت ها اعلام کنید.

منبع

مثل اینکه یک بازی ترسناک از کوجیما توی پروژه‌های لغو شده گوگل استیدیا بوده؛ توی یکی از مصاحبه‌هاش هم گفته بوده که "یک پروژه مهم لغو شده و من بسیار عصبانی هستم، اما صنعت بازی همین است."؛ ممکنه همین بازی باشه که امیدوارم نباشه!

البته، مهم نیست چی باشه؛ فقط انحصاری نباشه!

مثل اینکه یک بازی ترسناک از کوجیما توی پروژه‌های لغو شده گوگل استیدیا بوده؛ توی یکی از مصاحبه‌هاش هم گفته بوده که "یک پروژه مهم لغو شده و من بسیار عصبانی هستم، اما صنعت بازی همین است."؛ ممکنه همین بازی باشه که امیدوارم نباشه!

البته، مهم نیست چی باشه؛ فقط انحصاری نباشه!
گوگل رد کرد این گزارشات رو ولی مشخصه که واقعی بوده چون کوجیما عادت داره قبل از معرفیه پروژش بگه دوست داریم فلان بازی با فلان تکنولوژی رو بسازم قبل از کنسل شدن بازی هم گفته بود که دوست داره یه بازی برای کلود بسازه پس همه چی با هم جور در میاد

فیل اسپنسر هم هفته پیش توی قفسه اتاقش یچی مرطبت با کوجیما گذاشته بود که امیدوارم چیزی در کار نباشه.
بنظرم کار کردن با گوگول یا مایکروسافت از بزرگ ترین اشتباهاتیه که کوجیما میتونه انجام بده چون هیچ کدوم اون آزادیه عمل رو بهش نمیدن متاسفانه نه تنها اینا بلکه اکثر ناشرها همینن

کوجی پرو با توجه به سبک خاصش یا باید دوباره با سونی کار کنه یا خودش ناشر بشه که بنظرم مورد دوم بهتره چون با توجه به تغییراتی که تو سونی ایجاد شده اگه قراره باز چیزی شبیه DS بسازن به مشکل برمیخورن

کوجیما بازی هاش خاص پسند هست و طرفدارهای دو آتیشه خودش رو داره.بنظرم بهترین کار اینه که یه نظر سنجی بزاره برای طرفدارهاش که پرسمان کنه که فن هاش چه جور بازی ای ازش میخوان و باب میل فن هاش بازی بسازه.

• Like
Reactions: GROUND-ZEROES
سلام

از DS2 بر روی PS5 استقبال میکنم چون به نظرم این بازی خوراکشه دوال سنسه PS5ـه وَ باهاش میتونه خیلی عمیق تر و قابل لمس تر باشه..

من با اینکه اصلا از DS خوشم نیومد اما دوست دارم شماره دوم رو بسازه، چون گیم پلیش خوب بود، و اینکه خودش فهمید تو داستان گند زده و گفت دوباره بسازه از نو میسازه همه چیزو. امیدوارم به اینکه ایده اش تو شماره دوم جا بیفته.

ولی در کل دوست دارم شایعه SHs توسط کوجیما راست باشه و اونو ببینیم. باقی شوخیه

• Like
Reactions: PEDRAMGOLCHIN
Death Stranding نه‌تنها یکی از بهترین بازی‌های نسل، بلکه یکی از بهترین‌های عمر بنده بوده و ۱۰۰ و خورده‌ای ساعت ازش لذت بردم و به شدت معتادش شدم! :دی ولی بازی یه مدلیه که دوست ندارم ادامه پیدا کنه و ترجیح میدم با همین یه نسخه کارش تموم بشه و کوجیما بره سراغ یه IP جدید.
ولی واقعاً حیف شد که به عنوان کسی که عاشق Photo Mode هستم، موقع بازی کردن Death Stranding همچین قابلیتی دم دستم نبود و الآن که کوجیما پروداکشنز عکس‌های منتخب ملت رو گذاشته، دوباره غصه‌دار شدم! :( یه سری از عکس‌ها رو اینجا می‌ذارم و بقیه هم توی این لینک هستن.

pj1w_b888a9cce7bc5b67884ac9ff73d4a689953a6f19.jpg

igb_cec4a9f002a79b8f67add2857f71ac52ba5f1a7e.jpg

کوجیما دیگه به درد این مارکت عوام پسند نمیخوره . یه زمونی متالگیر سالیدی میساخت که زبان مادری ت هم انگلیسی بود باز لازم بود 6نوع کتاب فلسفی بخونی الان در جامه گیمر این چیزا معنی نداره

یه مارشال آرتزی مثل دث استرندینگ میسازه 90% جامعه گیمر میخواد بگه چیه این شبیه ساز پیاده روی

• Like
Reactions: armintn and m1647
کوجی پرو با توجه به سبک خاصش یا باید دوباره با سونی کار کنه یا خودش ناشر بشه که بنظرم مورد دوم بهتره چون با توجه به تغییراتی که تو سونی ایجاد شده اگه قراره باز چیزی شبیه DS بسازن به مشکل برمیخورن
ببخشید میشه این قسمت جملتون رو واضح تر بگید. چه مشکلاتی؟ چه تغییراتی؟ بعد هم اینکه ناشر بشه هزینه و پیشینه قبلی میخواد الکی که نیست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or