پروژه ای جدید از Mistwalker در راه است (Sakaguchi )

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
5_2005mistwalker.jpg

درود

زمانی مغز متفکر شرکت Square Enix' اقای (Sakaguchi ) با تیم mistwalker خود در حال ساخت پروژه ای جدید میباشد
اقای Sakaguchi که بعد از ترک شرکت square enix و پیوستن به شرکت microsoft و حمایت مالی این شرکت به ساخت بازیهای Blue Dragon, Lost Odyssey و ASH: Archaic Sealed Heat پرداخته بود از یک پروژه ای جدید پرده برداشت .

اقای ساکاگوچی در وب لاگ خود تو ضیحات مختصری از بازی خود بیان کرده است

بر روی یک پروژی جدید سخت مشغول کار هستم در حال حاظر به اخر های این پروژه نزدیک شدم و به هر قیمتی که شده یک کار خوب را ارائه میکنم

در مورد این پروژه قبلا هیچ خبر یا موضوعی گفته نشده بود ولی حال اینکه به اخر ساخت این بازی نزدیک میشویم احتمالا شاهد تصاویر و خبرهای جدید خواهیم بود

source

اقای Sakaguchi که بعد از ترک شرکت square enix و پیوستن به شرکت microsoft

ساکا به مایکروسافت نپیوست فقط برای ساخت چند بازی انحصاری برای این کنسول قرار داد بست...

دوستان LO2 و یا BD2 و یا New IP؟

من که شخصا به مورد آخری علاقه بیشتری دارم! از کی هست رو 360 یک RPG خفن نزدم!

ساکا به مایکروسافت نپیوست فقط برای ساخت چند بازی انحصاری برای این کنسول قرار داد بست...

دوستان LO2 و یا BD2 و یا New IP؟

من که شخصا به مورد آخری علاقه بیشتری دارم! از کی هست رو 360 یک RPG خفن نزدم!

خوب چه فرقی کرد بلاخره داره با اونها کار میکنه وفتی قرداد بسته میشه یعنی چی یعنی با ان شرکت کار کردند که البته فرقی نمیکنه

تو خبری که ایشون ترجمه کرده گفته که پروژه جدید ! احتمالا منظورش IP جدید هست !
Lost Odyssey رو که نمیشه دیگه ادامه داد چون داستانش به الکل تمام شد !
Blue Dragon 2 یه شانس هایی داره ولی فکر نمیکنم ! Cry on هم که پر !
پس میتونه IP جدیدی باشه !

پس پیش به سوی لَه لَه زدن برای نمایش بازی!:biggrin1:

پس مایکروسافت چرا این بازی رو توی TGSنمایش نداد؟:confused:
چون احتمال 75% میدم که این بازی انحصاری Wii باشه ! قبلا هم تو مصاحبه هاش گفته بود که علافه داره واسه این کنسول بازی بسازه !

علی نگو این حرفو!:(

مگه ساکا با مایکرو قرار داد نداره؟ گفتن قرار داده فسخ شده اما شایعه ای بیش نبود!!

من که دعا میکنم واسه 360 باشه نه Wii!!

اخه اگه واسه Wii باشه نمیتونه مثل LO پروژه بزرگ و خفنی باشه و در نهایت یگ بازی تقریبا بچه گانه میشه...

پ.ن: :((

چی میشد جو میزد cry on رو میساخت-از اون بازیهاییه که تا اخر عمر در حسرتش میسوزیم(میخواستم ببینم
چقدر جای گریه داره:biggrin1::(()

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or