پروژه‌ی مردمی CARS خیره کننده به نظر می‌رسد.

The Hoss

کاربر سایت
قبل‌تر از این‌ سرویس‌های مختلف از جمله PC Gamer پیش بینی کرده بودند که Project CARS، پروژه‌ای قدرتمند و خوب خواهد بود؛ اما تا این حد خوب و عالی؟! تصاویر ضمیمه شده در ادامه، از Pagani Huayra که در بازی وجود دارد، تهیّه شده‌اند و بدون اغراق، بسیار چشم‌نواز به نظر می‌رسند.

34839553068367308391.jpg

جالب‌تر اینکه این تصاویر، توسط دو تا از کاربران انجمن NeoGAF عکس‌برداری شده‌اند. بله، این‌ها تصاویری تبلیغاتی و دست‌کاری شده نیستند، بلکه توسط گیمرهای حقیقی فراهم شده‌اند، پس به احتمال قوی واقعی هستند.

از تصاویر می‌توان دریافت کرد که تکسچرهای خیلی خوش‌نمایی طراحی شده برای بازی؛ نورپردازی و شیدینگ، دور نما، محیط‌‌ها، افکت‌ها از جمله دود و Blurring و آبجکت‌ها به قدری راضی کننده کار شده‌اند که منتظر یک عنوان خوب باشیم. البتّه هنوز از اصلی‌ترین شاخصه‌ی بازی؛ یعنی گیم‌پلی پرده‌بردازی نشده ولی قاعدتاً -با این عکس‌ها- نباید نمایشش خیلی به طول بی‌انجامد.

به تصاویر زیر نگاه کنید:

[منبع خبر]

آخرین ویرایش:
چون چیزی از گیم پلی نشون ندادن.من میخواستم بدونم دقیقن چه طوری به نتیجه رسیدی در حد Forza نیست؟ :دی؟ الان این گرافیکش به نظرت در حد Forza 4 نیست؟
منم از رو عکس نظر دادم شاید بازی بیاد یه چیز دیگه باشه.به نظرم در حد فورتزا4نیست:دی البته مرورگر گوشیم ucعکسای با کیفیت رو خوب نشون نمیده این چیزی که من میبینم از فورتزا پایین تره
گراقیکش که خورده فورزا رو !!
کدوم فورتزا؟؟:دی

این بازیه چیه بالاخره از متن خبر که والا چیزی نفهمیدیم ولی عکسا انگار واقعین در هر صورت اگه بازی باشه عمرا روی این نسل این گرافیک با فریم بالا اجرا شه

کدوم فورتزا؟؟:biggrin1:
فن بازی در نیار دیگه.ماشین ها فرقی با نمونه ی واقعی ندارن انصافا!
++++++++++++++++
پیش بینی به سبک نوستراداموس:
الان یکی میاد میگه:منم بلدم یه بازی بسازم گرافیکش خدا باشه ولی کامپیوتر ناسا رو بخواد تا اجراش کنی.اصل کار اینه که رو کنسول همچین گرافیکی خلق کنی و...

منم از رو عکس نظر دادم شاید بازی بیاد یه چیز دیگه باشه.به نظرم در حد فورتزا4نیست:دی البته مرورگر گوشیم ucعکسای با کیفیت رو خوب نشون نمیده این چیزی که من میبینم از فورتزا پایین ترهکدوم فورتزا؟؟:دی
خب برادر با یه دستگاه پدر و مادر دار بیا :دی.
http://myup.ir/images/92550087614363791180.jpg
اون 360 رینگ های اینو بتونه رندر کنه نترکه خیلیه :دی.
------------
خیلی خوبه سازنده ی بازی همون سازنده Shift 2 هست، من بر خلاف خیلیا با Shift 2 خیلی زندگی کردم. نمای کاکپیت بازی بی نظیر بود هرچند از لحاظ فیزیک در مقابل Forza یه شوخی بود و گیم پلیش هم خوب نبود ولی افکت هایی که تو نمای کاکپیت داشت آدم رو میبرد فضا . . .
شبا چراغا رو خاموش میکردم مپ های شب برمیداشتم توی همون نمای کاکپیت عجب شاهکاری بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or