HL2-GF کاربر سایت Jan 25, 2010 #16 مرسی حمید ، عالی بود . نوشته هات همیشه جذاب و قشنگه . ولی فکر کنم اسکریپت بازی 2000 صفحه ای بوده حمید جان .
مرسی حمید ، عالی بود . نوشته هات همیشه جذاب و قشنگه . ولی فکر کنم اسکریپت بازی 2000 صفحه ای بوده حمید جان .
Noirique کاربر سایت Jan 25, 2010 #17 ممنون جمید جان جز کلمه ی بی نظیر از کلمه ی دیگه ای نمیشه استفاده کرد .
ARMiiiN کاربر سایت Jan 25, 2010 #21 به نظر من این بازی فوق العاده است و امیدوارم خیلی زود بدستم برسه ...
Fëanor Spirit of Fire کاربر سایت Jan 25, 2010 #24 خیلی عالی بود. ممنون. واقعا هر خط رو که می خوندم لذت میبردم.
M MANIX کاربر سایت Jan 25, 2010 #25 نوشته شده توسط HL2-GF: مرسی حمید ، عالی بود . نوشته هات همیشه جذاب و قشنگه . ولی فکر کنم اسکریپت بازی 2000 صفحه ای بوده حمید جان . بیشتر... ّFahrenheit سناريو 2000 صفحه اي داشت. Heavy Rain با در نظر گرفتن تمام احتملات و انتخاب ها و چيدمان Random هر كدوم كنار هم جمعا به اون تعداد صفحه رسيده.
نوشته شده توسط HL2-GF: مرسی حمید ، عالی بود . نوشته هات همیشه جذاب و قشنگه . ولی فکر کنم اسکریپت بازی 2000 صفحه ای بوده حمید جان . بیشتر... ّFahrenheit سناريو 2000 صفحه اي داشت. Heavy Rain با در نظر گرفتن تمام احتملات و انتخاب ها و چيدمان Random هر كدوم كنار هم جمعا به اون تعداد صفحه رسيده.
Sweet Lucifer کاربر سایت Jan 25, 2010 #26 واقعا عالی بود! با همه قسمت ها حال کردم!مخصوصا قسمت های اول که خیلی عالی فضا سازی کرده بودی!