پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

5 ساعت؟:eek:
ابنكه كار ايكي ثانيه اول هدست روشن ميكني بعد گزينيه سرچ ميزني تا دستگاه پيدا كنه بعد از چند ثانيه پيدا ميشه:biggrin1:
اگه پيدا نكرد حتما تو ليست هدستهاي سازگار با دستگاه نبوده:cheesygri
نه پیدا نکرد خودم میدونم قبلا یکی داشتم پیدا کرد
ولی چون دیدم پیدا کرد بعداز دو ساعت گفتم شاید بشناسش
همین الانم که گذاشتمش تا بشناسش ولی فایده نداره اک به خوشکی شانس
در مورد پسورد هم خودم اشتباه کرد خواستم زنم 0000ولی گفتم این دفعه را بزنم یک چیزه دیگر چه اشتباهی کردم:mad:

دوستان من چون میخوام ps3 بخرم کمکم کنید که کدوم ریجن را بگیرم؟ مثلا میگن بازی برای ریجن 1 یا 2 هست یعنی چی قیمت اون ریجن هم بگید ممنون
این که میگن بازی برای ریجن 1 یا 2 هست همش کشکه تمام بازی ها در حالت رجیون فری هستن.. اگه نظر منو میخوای رجین پال بگیر
اگه اطلاعات بیشتری میخوای به اینجا مراجعه کن
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=14529

آخرین ویرایش:
دوستان من چون میخوام ps3 بخرم کمکم کنید که کدوم ریجن را بگیرم؟ مثلا میگن بازی برای ریجن 1 یا 2 هست یعنی چی قیمت اون ریجن هم بگید ممنون
اگه اینترنت پر سرعت داری و میخوای انلاین بازی و چیز واسه بازی هات دانلود کنی پال بگیری بهتره وگرنه اگه میخوای فقط تو خونه با هاش بازی کنی و اصلا وصل اینترنتش نکنی نمیخواد بی خود 30 تومن گرونتر بدی و پال بگیری

اگه اینترنت پر سرعت داری و میخوای انلاین بازی و چیز واسه بازی هات دانلود کنی پال بگیری بهتره وگرنه اگه میخوای فقط تو خونه با هاش بازی کنی و اصلا وصل اینترنتش نکنی نمیخواد بی خود 30 تومن گرونتر بدی و پال بگیری

البته فيلم های هم که تو ايران پيدا ميشه اورجينال ... اکثراً پال هست ... به خصوص بلو-ری ها ..

ریجن دستگاه من J هست

یعنی من نمیتونم با PS3 انلاین بازی کنم

چه بد .....

ریجن دستگاه من J هست

یعنی من نمیتونم با PS3 انلاین بازی کنم

چه بد .....
چرا نمیتونی . من دستگاه خودم J هست و بازی هام همه PAL و UC .
بیشتر بازی ها هم تو بخش Multiplayer بفری هستنید یعنی همه میتونن با هم بازی کنن ولی یه سری نه مثل COD که بهتره نسخه PAL رو داشته باشید میتونید راحت تر بازی کنید .

وقتی هوای گرم رو به اين خوبی خارج ميکنه پس مشکلی نبايد داشته باشيد... چون اين هوا داره به خوبی خارج ميشه ... و فن دستگاه عالی کار ميکنه
اقا يه سوال داشتم...
ps3 ي من باد خنك بيرون ميده اين يعني مشكلي داره ؟!؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or