بله! البته در این بین فیلمهایی هستند که از این قائده مستثنا هستند که اونا فری ریجن هستند!فیلمهای blu-ray ps3 باید ریجنش با دستگاه یکی باشه تا پخش کنه.
مثلا من اگر فاینال فانتزی [جات کودکان] رو از امازون امریکا بخرم به دستگاه پال من میخوره.بله! البته در این بین فیلمهایی هستند که از این قائده مستثنا هستند که اونا فری ریجن هستند!
valkyrie نمرش هم تو گیم اسپات 8\10شد.یکی یه بازی RPG خیلی خوب معرفی کنه که بخرم.البته غیر از FALLOUT 3.
سلام
دوستان همان طور که میدونید امولاتور PCSX2 برای اجرای بازیهای ps2 بر روی کامپیوتر هست و یک نسخه هم از این امولاتور برای لینوکس هست.
حالا من میخوام بدونم چه جوری میشه نسخه لینوکس اون رو روی ps3 در Ubunto 8.10 نصب کرد و طریقه نصبش رو میخواستم بدونم چه جوریه و من خودم چون زیاد با لینوکس اشنایی ندارم نتوستم نصبش کنم و اگه کسی میدونه طریقه نصبش رو بصورت کامل برای من بزاره.در ضمن اگه طریقه نصب امولاتور ps1 و خود اون امولاتور رو هم بزارین ازتون ممنون میشم.
از این لینک هم میتونید اخرین ورژن PCSX2_0.9.6_linux برای لینوکس دانلود کنید.با تشکر
یه سوال خیلی مهم داشتم...
با این psn card ها که تو فروشگاه میفروشن..... میگن فقط با account های us میشه باهاشون خرید کرد....
مثلا اگه با اکانت امریکا....map pack های بازی call of duty5 رو بخریم...میتونیم...با اکانت اروپا با اون map ها بازی کنیم؟؟؟
...به نظر خودم میشه...چون اون map ها دانلود میشن...و تو هارد کنسول ذخیره هستند....پس فرقی نداره با چه اکانتی استفاده میشن......
لطفا راهنمایی کنید..موندم psn card بگیرم...یا نه...!!!!!
تعطیل نیست http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=20355&page=42این تاپیک تبادل بازیها تعطیله چرا؟
اولآ باید بازی 1080P رو ساپورت کنه بعدش فکر کنم خودش اتوماتیک رو آخرین کیفیت ممکن میادچطوری میشه یه بازی رو رو رزولوشن 1080p تنظیم کرد؟