پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

تو تبلیغای ps3 دیدم که دکمه ps روی دسته چراغ قرمز داره ! ولی نداره که!؟!؟ چجوریه؟!؟!

Sixaxis-1.jpg

مرسی

من يكمي گيج شدم.. اگر NTSC/J و PAL هر دو ريجن 2هستند براي پخش ديسكهاي ويدئويي BD همديگر مشكلي ندارند ؟ درسته؟
مثلا اگر من دستگاه با ريجن NTSC /J بخرم مي تونم فيلم هاي PAL رو باهاش ببينم؟

من يكمي گيج شدم.. اگر NTSC/J و PAL هر دو ريجن 2هستند براي پخش ديسكهاي ويدئويي BD همديگر مشكلي ندارند ؟ درسته؟
مثلا اگر من دستگاه با ريجن NTSC /J بخرم مي تونم فيلم هاي PAL رو باهاش ببينم؟
دوست عزیز شما یکبار کامل این قسمت و مطالعه کن بعدش اگر باز هم سوالی موند براتون بپرسین . !
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=14529

دوستان دوباره سلام.
وقتي بازي GTA IV رو داخل ps3 ميذارم اين ارور مياد
You cannot play this game at the current video output setting.(80028f10
خواهش ميكنم كمكم كنيد؟
تلويزيونم(سامسونگ 29 پلانو NTSC هست وبازي هاي FIFA 08 و MGS4 ريجن پال هم روي اين تلويزيون اجرا شدن)

*ريجن GTA IV 2(پال)هست.

دوستان دوباره سلام.
خواهش ميكنم كمكم كنيد؟
تلويزيونم(سامسونگ 29 پلانو NTSC هست وبازي هاي FIFA 08 و MGS4 ريجن پال هم روي اين تلويزيون اجرا شدن)

*ريجن GTA IV 2(پال)هست.

اولاً تاپيک رو اشتباه امدی...

دوماً اينجا جواب سؤالت رو قبلا داديم!
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=17243&page=23
Post Number 335 / 336

خیلی تاثیر داره. ما کابل HDMI تو یک رنج از 20 تومان داریم تا 60 تومان اینا ... اون قدرت رسانایی سرِش خیلی مهم هست که کابلهای خوب Golden Plate هستن. ( سرش یک تیکه طلا داره )

اونایی که سرش طلایی رنگ هست چطوره کیفیتش ؟
من یدونه از بچه ها خریدم از اونا که نوش 25 تومنه .
دو سرشم طلایی هست . یعنی باید اصلش رو بخرم ؟
GOOD LUCK

اونایی که سرش طلایی رنگ هست چطوره کیفیتش ؟
من یدونه از بچه ها خریدم از اونا که نوش 25 تومنه .
دو سرشم طلایی هست . یعنی باید اصلش رو بخرم ؟
GOOD LUCK

طلایی بودن مهم نیست ! طلا بودن مهمه، اکثر برند ها میزنن Golden Plate ولی من بعید میدونم که همه طلا باشن ( یکسری که سرش سفید هست ولی زده گلدن پلیت )
25 تومان نمیدونم چیه ولی کابل Golden Plate گرون تر هست.

دوست عزیز شما یکبار کامل این قسمت و مطالعه کن بعدش اگر باز هم سوالی موند براتون بپرسین . !
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=14529

برای بارِ صدم هست که این خواهش میشه ولی کسی توجهی نمیکنه ...

دوستان دوباره سلام.
خواهش ميكنم كمكم كنيد؟

*ريجن GTA IV 2(پال)هست.
مشکل GTA IV هست باید روی Full HD اجراش کنی Gran Turismo 5 proluge هم این مشکل رو داره

سلام خدمت دوستان عزیز میخواستم بپرسم بین پلی استیشن چینی و ژاپنی چه فرقی هست یعنی کدوموشون بهتره ؟؟ یا به نظر شما هر دو مثل هم هستش؟ منتظر جوابتون هستم:confused:

طلایی بودن مهم نیست ! طلا بودن مهمه، اکثر برند ها میزنن Golden Plate ولی من بعید میدونم که همه طلا باشن ( یکسری که سرش سفید هست ولی زده گلدن پلیت )
25 تومان نمیدونم چیه ولی کابل Golden Plate گرون تر هست.

بچه ها یه توصیه بکنم برای کابل HDMI .

اونم اینکه ، اصل بودن و با کیفیت بودن یک کابل خیلی توی کیفیت تصویر مهمه و همچنین زمان استفاده از اون !

یک کابل خوب بین 400 تا 500 ساعت زمان میبره تا break in بشه و صدا و تصویر خوبی ازش در بیاد :دی

لطفا وقت و پول خودتونو برای خرید یک کابل ارزون ، هدر ندید !!!!!!!!!! من خودم یک کابل DAIYO 50 هزار تومانی دارم ، ولی اصلا ازش راضی نیستم !!!!!!!!

این روکش طلا و آپ طلا و این چرت و پرتا رو بزارین کنار که واسه کابل های زیر 100 هزار تومان به نظر من خنده داره !!!!!!!!

دارم تحقیق می کنم روی چند تا کابل خوب با قیمت مناسب که انشاالله بعد از پایان تحقیقات معرفیشون می کنم :دی

فعلا....

امیرخان.....:smile:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or