پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

میشه بیشتر توضیح بدی ک ایا ارزش انلاین شدن رو داره کلا و محتوا چییه؟
رو اکانت اصلیت بازی نکن ، چون احتمال بن شدن صفر نیست ولی خیلی پایینه احتمالش ، یه اکانت زاپاس بساز با اون بازی کن قبل آنلاین شدن syscall رو غیرفعال کن با نگه داشتن دکمه های مثلث و r2 باید webman mods رو سیستمت نصب باشه البته ، سونی دیگه اهمیتی نمیده به ps3 گزارش بن شدن خیلی خیلی نادره این روزا و همچنین از این بازی ها دور باش COD BO2 ghost advanced warfare BO3 , destiny اینا میتونن تشخیص بدن سیستمت جیلبریک یا نه و گزارششو به سونی بدن ، چیت نزن تروفی هک نکن احتمال بن شدنت میشه خیلی خیلی کم ، کلی پلیر هست میگن ۵ ساله دارن رو سیستم جیلبریک آنلاین بازی میکنن اصلا بن نشدن

بازی هایی که میتونید بازی کنید آنلاین بدون دی ان اس و ماد کردن بازی سرور آفیشالن
Crysis 2
Assassin's creed black flag , Assassin's creed 3 only Japanese version

Far cry 4 , 2

Resident evil 5 , 6 , operation raccoon city, revelations 1 ,2

Dead rising 2

COD modern warfare 1,2,3 world at war black ops 1 , بقیه کالافا خطرناکن رو کنسول جیلبریک و اینو هم بگم black ops 1 و mw2 پیشروی آنلاینتون رو دیگه ذخیره نمیکنه هر بار خارج شید از بازی وارد شید ریست میشه پیشرویتون

Red faction guerrilla, Armageddon

Bioshock 2

GTA 4 , red dead redemption 1

Blur
, nfs most wanted 2012, grid 2 , nfs hot pursuit

God of war ascension

Hen نصب کردم
آنلاین هم بازی میکنم
بن نشدم اصن 😎
خوشبختانه سونی دیگه مثل قدیم خیلی پیگیر نیست :دی من کنسولی که باهاش آنلاین می‌شم از 10 سال پیش اینا دیگه سوپراسلیم ـه و اوریج نگه داشتم ولی خیلی سال پیش 93 اینا یکی از موج‌های بن سونی سر کنسول دیگم که اسلیم هست یقه ـمون رو گرفت مجبور شدم از یکی از بچه‌ها همین فروم براش idps و psid جدید بگیرم و دیگه آنلاین ـش نکردم. ولی بازم اگر چیزی شد ظاهرا داخل e-bay همین الان می‌فروشن جفت ـش رو زیر 10 دلار و می‌شه دوباره کنسول رو آنبن کرد
یه زمان خیلی بد بود مخصوصا سر COD BO2 که اگه اشتباه نکنم همین فروم خودمون خیلی از بچه‌ها سرش بن شدن و آثارش همینجا هنوز باید باشه :دی
بین این تایتل‌هایی که گفتی حیف جای Batman Arkham Origins و GTA V خیلی خالیه که دیگه نمیشه پلی دادشون.

خوشبختانه سونی دیگه مثل قدیم خیلی پیگیر نیست :دی من کنسولی که باهاش آنلاین می‌شم از 10 سال پیش اینا دیگه سوپراسلیم ـه و اوریج نگه داشتم ولی خیلی سال پیش 93 اینا یکی از موج‌های بن سونی سر کنسول دیگم که اسلیم هست یقه ـمون رو گرفت مجبور شدم از یکی از بچه‌ها همین فروم براش idps و psid جدید بگیرم و دیگه آنلاین ـش نکردم. ولی بازم اگر چیزی شد ظاهرا داخل e-bay همین الان می‌فروشن جفت ـش رو زیر 10 دلار و می‌شه دوباره کنسول رو آنبن کرد
یه زمان خیلی بد بود مخصوصا سر COD BO2 که اگه اشتباه نکنم همین فروم خودمون خیلی از بچه‌ها سرش بن شدن و آثارش همینجا هنوز باید باشه :دی
بین این تایتل‌هایی که گفتی حیف جای Batman Arkham Origins و GTA V خیلی خالیه که دیگه نمیشه پلی دادشون.
GTA 5 با کنسول جیلبریک میشه آنلاین پلی داد اسم پروژه هم gta reloaded هستش ولی باید کنسولت جیلبریک باشه تا بازی رو ماد کنی که بتونی به سرور های gta reloaded وصل شی
بتمن هم یه کاربر به اسم kiwifruitdev هست که داره روش کار میکنه ولی اونم به کنسول جیلبریک نیازه تا بشه آنلاین بازی کرد ولی هنوز آماده نیست 🙂 تو دیسکورد دارمشون

GTA 5 با کنسول جیلبریک میشه آنلاین پلی داد اسم پروژه هم gta reloaded هستش ولی باید کنسولت جیلبریک باشه تا بازی رو ماد کنی که بتونی به سرور های gta reloaded وصل شی
بتمن هم یه کاربر به اسم kiwifruitdev هست که داره روش کار میکنه ولی اونم به کنسول جیلبریک نیازه تا بشه آنلاین بازی کرد ولی هنوز آماده نیست 🙂 تو دیسکورد دارمشون
می‌دونم جفت ـش رو تو همون discord مربوط به BAO منم هستم بگردی پیامام از همون موقع هست :دی این بنده خدا از 2024 داره کار می‌کنه ولی نتیجه نداده البته بازم دمش گرم
مشکل فقط تروفی‌های آنلاین گیم ـه برای خود من. می‌شه با کثیف کاری رو کنسول آنلاک کرد ولی خب خود من که تروفی‌هام رو همه واقعا خودم گرفتم ارزشش رو نداره اصلا سر دو تا گیم تاریخچه رو به فنا بدم. مخصوصا اینکه تو leaderboard اینور اونور هم بالا بیای و ریپورت بشی

اون زمانا سال های ۲۰۱۴ ۲۰۱۵ پلی استیشت ۳ یکی از منابع درآمدی سونی بود واسه همین بن شدن خیلی رخ میداد ولی الان سونی هیچ درآمدی از پلی استیشن ۳ نداره ، واسه همین بهش اهمیت نمیده دیگه ، الانم که میخواد استورش رو تعطیل کنه درآمد صفر میشه از پلی استیشن ۳ ، همین سرویس آنلاینی هم که هنوز مونده دلیلش اینه برای استریم بازی های پلی استیشن ۳ رو فایو و فور از طریق اشتراک پلی استیشن پلاس نیاز داره آنلاین نگه داره سرور های پلی استیشن ۳ رو

می‌دونم جفت ـش رو تو همون discord مربوط به BAO منم هستم بگردی پیامام از همون موقع هست :دی این بنده خدا از 2024 داره کار می‌کنه ولی نتیجه نداده البته بازم دمش گرم
مشکل فقط تروفی‌های آنلاین گیم ـه برای خود من. می‌شه با کثیف کاری رو کنسول آنلاک کرد ولی خب خود من که تروفی‌هام رو همه واقعا خودم گرفتم ارزشش رو نداره اصلا سر دو تا گیم تاریخچه رو به فنا بدم. مخصوصا اینکه تو leaderboard اینور اونور هم بالا بیای و ریپورت بشی
من که میخوام تروفی های آنلاین مکس پین ۳ و بتمن آرخام اورجینز رو با سرور های کاستوم بگیرم با اینکه نتیجش میشه بن شدنم از لیدربورد psnp 🙂 ولی زیاد برام نیست لیدر بوردشون

• Like
Reactions: mobile1199

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or