پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

خیر، هیچ ضرورتی نیست که باید از HD TV استفاده کرد ولی خب طبیعی هست که تو HD TV خیلی بهتر میتونید از بازی لذت ببرید.
من دقیق نمیدونم مانیتور شما چی هست ولی اگر بخوای PS3 رو به مانیتور وصل کنی 2 تا راه داری:

1- استفاده از VGA BOX ( برای تمام مانیتور ها امکان پذیر هست )
2- استفاده از کابل HDMI To DVI که فقط برای مانیتور هایی این امکان وجود داره که HDCP رو ساپورت کنن.

VGA BOX گرونتر در میاد و اینکه اونجوری که باید و شاید تصویر نمیده اونایی که تو ایران من دیدم، اگر خیلی خوبش رو بخرید که احتمالاً حدود 100000 تومان هست، HD ـه و تصویر خیلی خوبی رو میده بهتون.

مشخصات این مانیتور::arrowd:
[FONT=&quot]SAMSUNG MONITOR LCD N 1740 مانیتور سامسونگ ال سی دی
نوع پنل a-si TFT/LCD
اندازه تصویر واقعی 17"
اندازه پیکسل 0.264mm
روشنایی 300 cd/m²
نسبت کنتراست 600:1
زاویه دید 160°/160°
نسبت طول به عرض 5:4
واسط کاربر Analog/Digital
زمان پاسخ 8ms
وضوح تصویر 1280 x 1024
حداکثر تعداد رنگ 16.2M
نوع سیگنال ورودی Analog RGB
Sync Type Separate H/V, Composite H/V,SOG
رابط ورودی 15 Pin D-Sub
مصرف انرژی 34 watts (max)
آویز دیواری : VESA 100mm
استاندارد تشععشع TCO '99
رنگ بدنه
Silver
یعنی بعضی بازی ها رو نمی توان اجرا کرد؟
[/FONT]

salam
vaghean moteasefam ke font farsi nadaram
age mishe gheimate modelhaiee mokhtalefe ps3 ro to dobei bedid faghat sari chon khali ajale daram

الان فقط 40 گیگ هست بیشتر به قیمت 399$ که خودت با درهم حسابش کن 80 هم 499$ هست قیمتش ولی چون کم هست اونجا هم گرونه پک متال گیر هم 599$ هست که حدود 600 میتونی همینجا پیدا کنی

فعلا اطلاعاتی که تا الان موجوده ، این مدل کپی برابر اصل سری 40 گیگ هست به جز HDD ش که 80 گیگه پیام جون :biggrin1:[/QUOTE

علاوه بر Hdd ش 80 گیگ 4 تا پورت USB داره و توانایه خوندن کارتهای حافظه رو هم داره:p
دوست عزیز این مدل این امکانات رو که شما گفتی نداره دقیقا همون مدل 40 گیگ هست با 40 گیگ هارد اضافه

الان فقط 40 گیگ هست بیشتر به قیمت 399$ که خودت با درهم حسابش کن 80 هم 499$ هست قیمتش ولی چون کم هست اونجا هم گرونه پک متال گیر هم 599$ هست که حدود 600 میتونی همینجا پیدا کنی

هیچ وقت قیمت دلار یه محصول رو تو دبی با درهم مقایسه نکنید !!! ;)

:cheesygriسلام
1- این psn که میگن چی هست و چه استفاده ای میشه ازش کرد؟
2-با این که من طرفدار ps3 هستم ولی میخواستم بدونم وجدانا ps3 بهتره یا xbox360 اگر میشه با دلیل
خیلی متشکرم

:cheesygriسلام
1- این psn که میگن چی هست و چه استفاده ای میشه ازش کرد؟
2-با این که من طرفدار ps3 هستم ولی میخواستم بدونم وجدانا ps3 بهتره یا xbox360 اگر میشه با دلیل
خیلی متشکرم

1-psn یه سیستم اینترنتی هست برای کنسول ps3 که به کاربر اجازه میده که در اون به انجام بازیهای انلاین به صورت رایگان بپردازه همچنین افراد میتونندر قسمتی از اون به نام psstore به دانلود دموهای بازهای .پک های الحاقی -بازیهای ps1 و psp و تریلر فیلمهای بلوری و بازیهای اون رو بگیرن همچنین درا ون سیستمی وجود داره برای خرید فیلم .
2-این سوال این قدر جواب داده شده که ...
بستگی به علاقه ی خودتون داره که 360 بگیرید یاps3 در حالاتی مشه گفت که 360 خیلی به صرفه تر هست به دلیل کپی شدن و.... شما میتونید 360 رو برای انجام بازی های مولتی و بازیهای خودش و ps رو برای بازیهای انحصاری خودش بخری

دوستان ببخشيد يك سوال.
من به سرم زده كه يك PS3 بگيرم.ميخواستم بدونم كه شماها با خريد بازي مشكل ندارين؟؟؟يعني بازي رو ميخرين يا تبادل ميكنين؟؟براي تبادل مشكل ندارين؟؟؟كلا راضي هستين؟؟؟

in ke shoma gofti gheimate jahanie.
aya to dobei ham hamin gheimate???
be derham bedi mamnon misham

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or