خیر، هیچ ضرورتی نیست که باید از HD TV استفاده کرد ولی خب طبیعی هست که تو HD TV خیلی بهتر میتونید از بازی لذت ببرید.
من دقیق نمیدونم مانیتور شما چی هست ولی اگر بخوای PS3 رو به مانیتور وصل کنی 2 تا راه داری:
1- استفاده از VGA BOX ( برای تمام مانیتور ها امکان پذیر هست )
2- استفاده از کابل HDMI To DVI که فقط برای مانیتور هایی این امکان وجود داره که HDCP رو ساپورت کنن.
VGA BOX گرونتر در میاد و اینکه اونجوری که باید و شاید تصویر نمیده اونایی که تو ایران من دیدم، اگر خیلی خوبش رو بخرید که احتمالاً حدود 100000 تومان هست، HD ـه و تصویر خیلی خوبی رو میده بهتون.
salam
vaghean moteasefam ke font farsi nadaram
age mishe gheimate modelhaiee mokhtalefe ps3 ro to dobei bedid faghat sari chon khali ajale daram
دوست عزیز این مدل این امکانات رو که شما گفتی نداره دقیقا همون مدل 40 گیگ هست با 40 گیگ هارد اضافهفعلا اطلاعاتی که تا الان موجوده ، این مدل کپی برابر اصل سری 40 گیگ هست به جز HDD ش که 80 گیگه پیام جون :biggrin1:[/QUOTE
علاوه بر Hdd ش 80 گیگ 4 تا پورت USB داره و توانایه خوندن کارتهای حافظه رو هم داره![]()
الان فقط 40 گیگ هست بیشتر به قیمت 399$ که خودت با درهم حسابش کن 80 هم 499$ هست قیمتش ولی چون کم هست اونجا هم گرونه پک متال گیر هم 599$ هست که حدود 600 میتونی همینجا پیدا کنی

:cheesygriسلام
1- این psn که میگن چی هست و چه استفاده ای میشه ازش کرد؟
2-با این که من طرفدار ps3 هستم ولی میخواستم بدونم وجدانا ps3 بهتره یا xbox360 اگر میشه با دلیل
خیلی متشکرم
in ke shoma gofti gheimate jahanie.الان فقط 40 گیگ هست بیشتر به قیمت 399$ که خودت با درهم حسابش کن 80 هم 499$ هست قیمتش ولی چون کم هست اونجا هم گرونه پک متال گیر هم 599$ هست که حدود 600 میتونی همینجا پیدا کنی