پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

من يه مشكل دارم .اين بود كه اين اپديتهايي رو كه واسه دانلود گذاشته بودين دانلود كردم.{ريجن 3}ps3 من هم 20 گيگه.وقتي فايل دانلود شده رو تو flash memory ميريزم وبعد flash رو به دستگاه وصل ميكنم تشخيص نميده.ميخواستم ببينم بايد توي flash فولدر جداگانه درست كنم وبعدش فايل رو تو folder بريزم يا وقتي flash رو به دستگاه وصل كردم بايد تو قسمت خاصي مثلا" system seting دنبال فايل update بگردم يا مثلا" عمليات خاصي رو بايد رو فايل انجام بدم.در ضمن دستگاه flash رو شناسايي ميكنه و فقط فايلي رو كه واسه update توش ميريزم پيدا نميكنه.لطفا" هر چه زودتر كمكم كنيد.

آقا یه سوال دیدین که هارد خود PS3 مال شرکت Seagate هستش میخوام بدونم اگه یه هارد 2.5 اینچی لپ تاپ بگیریم واسش چه مارکی بهتره بگیریم؟ همه ی مارکها رو ساپورت میکنه؟

old_snake عزیز؛

من هم فکر میکردم از روی CD نمیشه (تو manual ـش هم نوشته فقط از رو کارت یا فلش). اما میشه فایل آپدیت رو روی CD رایت کرد و آپدیتش کرد. از روی قسمت System Update از توی Setting ؛ گزینه ی Update Via Storage Media رو بزنی , فایل آپدیت رو از روی CD هم پیدا میکنه و کپی میکنه رو هارد.

اینو گفتم چون خودم هم تا همین چند وقت پیش فکر میکردم که نمیشه از روی CD آپدیت کرد. واسه کسایی که به هر دلیل کارت یا فلش ندارن؛ CD خیلی راحت تره.
من یه بار از روی Cd امتحان کردم ! نشد !

من یه بار از روی Cd امتحان کردم ! نشد !

فکر میکنم باید تهِ CD رو ببندی.

old_snake عزیز؛

من هم فکر میکردم از روی CD نمیشه (تو manual ـش هم نوشته فقط از رو کارت یا فلش). اما میشه فایل آپدیت رو روی CD رایت کرد و آپدیتش کرد. از روی قسمت System Update از توی Setting ؛ گزینه ی Update Via Storage Media رو بزنی , فایل آپدیت رو از روی CD هم پیدا میکنه و کپی میکنه رو هارد.

اینو گفتم چون خودم هم تا همین چند وقت پیش فکر میکردم که نمیشه از روی CD آپدیت کرد. واسه کسایی که به هر دلیل کارت یا فلش ندارن؛ CD خیلی راحت تره.

ممنون از توضیحت...

من میخوام آپدیت موتور استورم رو با pc دانلود کنم با proxyserver بریزم ولی لینک آپدیت رو توی log برنامه نشون نمیده وقتی وارد بازی میشه توی proxyserver فقط این لینک میاد و دیگر هیچ :
a0.ww.np.dl.playstation.net:443
برای آپدیت burnout از همین روش امتحان کردم جواب داد ولی روی این بازی لینک نمیده
کسی لینک آپدیت motorstorm ریجن پال رو نداره ؟؟

دوستان سلام !

یکی لطف کنه یه لیست از بازیهای PS3 که موس و کیبورد رو ساپورت میکنند بذاره .

مثلا بازی Resistance ساپورت میکنه یا نه ؟ اگه اره چه جوری ؟
نه Resistance ساپورت نمیکنه تنها بازی که قرار بود ساپورت کنه ut3 بود که تونم فکر کنم کنسل شد
:blushing:

بله موجود هست با قیمت 650 البته باید بگردی

ایا اگر بازیهای ps3 کپی خور بشه باز هم میشه از psn استفاده کرد یا اشتراک بازیهای انلاین کاملا از بین میره
فعلا هیچی معلوم نیست !! بزارید کپی خور بشه بعدا در این مورد بحث کنید !!

ABOVE
مدلش زیاد فرقی نمیکنه بستگی به بودجت داره
هاردشم میشه ارتقا داد اگه اشتباه نکنم هارد لپ تاپ هم بهش میخوره
برا بازی انلاین هم اینترنت پرسزعت لازمه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or