پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

هیچ کاری نمیشه کرد و باید PS3 رو بندازی تو سطل آشغال !

ببین علیرضا باز حرف کارشناسی نشده زدیا :biggrin1:
باید بره تعمیر عزیز جان :biggrin1:
البته من به این موضوع شک دارم که اگه برق بره سیستم به مشکل میخوره یعنی تا حالا کسی رو ندیدم به همچین مشکلی برخورده باشه . نمی دونم شاید یه پیش بینی برای همچین لحظه ای کرده باشه sony

ببین علیرضا باز حرف کارشناسی نشده زدیا :biggrin1:
باید بره تعمیر عزیز جان :biggrin1:
البته من به این موضوع شک دارم که اگه برق بره سیستم به مشکل میخوره یعنی تا حالا کسی رو ندیدم به همچین مشکلی برخورده باشه . نمی دونم شاید یه پیش بینی برای همچین لحظه ای کرده باشه sony
من مطمئن نبودم که تعمیر میشه واسه همین پستم رو پاک کردم ولی فکر نمیکنم کاریش بشه کرد ! احتمالاً باید قطعه ایش عوض بشه.
اونی هم که اگه برق بره خراب میشه که 100% درست هست.

برق بره دستگاه چیزیش نمیشه فقط باید تا اپدیت بعدی صبر کنی (اگه موقع نصب باشه)
اگه موقع دانلود برق بره عیب نداره بعده دانلود یه 30 ثانیه طول می کشه نصب شه اون وقت نباید برق بره
من خودم تجربه دارم

من قبلا از نسخه بلوری بازی Warhawk استفاده می کردم و ریجن بازی هم 1 بود.بازی رو فروختم و الان می خوام با کارت اعتباری از PS Store بخش اروپا دانلود کنم.
می خواستم ببینم با این که ریجنش می شه 2 و دیگه نسخه بلوری دیسک نیست می تونم از این فایل سیو استفاده کنم یا نه ؟
ممنون

من قبلا از نسخه بلوری بازی Warhawk استفاده می کردم و ریجن بازی هم 1 بود.بازی رو فروختم و الان می خوام با کارت اعتباری از PS Store بخش اروپا دانلود کنم.
می خواستم ببینم با این که ریجنش می شه 2 و دیگه نسخه بلوری دیسک نیست می تونم از این فایل سیو استفاده کنم یا نه ؟
ممنون

اره اون save هات میپره چون من خودم داشتمlair رو بازی میکردم و دیدم اپدیت جدید بازی اومد گفتم dl کنم بعد رفتم ادامه بازی رو بدم گفت save game نداری

اگر پیشرانه بخرم این مشکل حل میشه دیگه!!!؟
نمیدونم پیشرانه چیه :دی ولی اگر یک ترانس حداقل 500W بخری، خیلی خوب میشه و میتونی PS3ـت رو بهش وصل کنی و اون از نوسانات برق که واقعاً زیاد هست جلوگیری میکنه.
ترانسِ من که فاراتل هست با روشن شدن یک چراغ نشون میده که چه زمانهایی نوسانات برق هست، جالب اینجاست که صبح ها از 11 صبح تا 4،5 ـه بعد از ظهر بدون استثنا اون چراغ روشن هست. :دی یک چیزِ دیگه ای هم که ترانس ازش جلوگیری میکنه، نوسانات برق در هنگام اومدن برق هست. ( که تو این مدت برق زیاد میره و میاد ) وقتی که برق میاد تا 2،3 دقیقه نوساناتش اونقدر زیاد هست که هر دفعه امکان داره کلی از وسایل الکتریکی بسوزه ولی ترانس از این کار هم جلوگیری میکنه و صبر میکنه تا 2 دقیقه که نوسانات کمتر شه و بعد روشن میشه. ( البته این آخری زیاد ربطی به PS3 نداره چون مطمئناً تا برق میاد PS3 رو روشن نمیکنید. :دی )

این ترانس چنده؟

قیمت دقیقش رو نمیدونم راستش ولی گرونه ! فاراتل که دیگه فکر نکنم باشه ولی مارک های دیگه هست.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or