پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

سلام
من بعد از مدتها پلی 3 رو به نت زدم انلاین بازی کنم . زمانی که تو منوی پلی3 هستم اکانتم انلاینه و مکلی ندارم همینکه رو بازی ضربدر میزنم برم تو بهد از چند ثانیه نتورک ارور میده و ساین اوت میشم
اینم اروره
80028ed6
کنسولم اورجینال خوره
با ای دی اس ال خانگی وصلم و نت تایپم 2 هست
ممنون میشم راهنمایم کنید

کسی میتونه با کنسول وصل شه به PSN؟ پنج ساعت بی وقفه دارم تلاش میکنم با چندتا مودم میزنه The connection with Sony entertainment Network timed out~X(
درود
الان تقریبا دو ماه شده، که من این مشکلو دارم، دقیقا مثل شما!! البته ظاهرا برای همه این مشکل بوجود اومده... . زیاد تلاش نکن:D فایده ای نداره:-w
موندیم به کی مشکلمونو بگیم... . اصلا کسی تو این خراب شده پاسخگو هست، آیا!؟[-(~X(

درود
الان تقریبا دو ماه شده، که من این مشکلو دارم، دقیقا مثل شما!! البته ظاهرا برای همه این مشکل بوجود اومده... . زیاد تلاش نکن:D فایده ای نداره:-w
موندیم به کی مشکلمونو بگیم... . اصلا کسی تو این خراب شده پاسخگو هست، آیا!؟[-(~X(
نزدیک 60 تا تروفی گرفتم از گیمای مختلف بعد نمیشه لاگین کرد بره تو اکانت چه گرفتار شدیم مث این که سال 2015 هم یه چنین مشکلی بوده

• Like
Reactions: se.phi.roth
سلام
من بعد از مدتها پلی 3 رو به نت زدم انلاین بازی کنم . زمانی که تو منوی پلی3 هستم اکانتم انلاینه و مکلی ندارم همینکه رو بازی ضربدر میزنم برم تو بهد از چند ثانیه نتورک ارور میده و ساین اوت میشم
اینم اروره
80028ed6
کنسولم اورجینال خوره
با ای دی اس ال خانگی وصلم و نت تایپم 2 هست
ممنون میشم راهنمایم کنید
سلام
منم دقیقا همین مشکل تو رو دارم
و نت من هم خانگی هست و از مخابرات بدرد نخور گرفتم
البته حلش کردم به طور عجیب و البته شانسی این راهکارهای که بهت میگم انجام بده ایشالله که حل میشه
اول DNS رو به صورت دستی بذار
بعد توی بازی که میری از خوده بازی وصل شو اگر هم نشد این قدر بزن تا دیگه وصل باشه و قطع نکنه من اینکار رو کردم دقیقا 6 ساعت وصل بود به طور عجیب
البته بگم ها با نت گوشی راحت رفتم و بدون مشکل که البته نت گوشی هم مشکلاته خودشو داره که بهتر از همون نت مخابرات استفاده کردم
سوالی بود بگو

• Like
Reactions: R@OUF
نزدیک 60 تا تروفی گرفتم از گیمای مختلف بعد نمیشه لاگین کرد بره تو اکانت چه گرفتار شدیم مث این که سال 2015 هم یه چنین مشکلی بوده
اگه میخواین بیشتر راجب این مشکل بدونید میتونید این تاپیک رو مطالعه کنید(فقط صفحه ی چهارم رو هم بخونید کافیه)

هک ریباگ دارم و میخوام تروفی بازی ها رو به اکانت PSN ـم اضافه کنم
چه کارهایی باید انجام بدم؟
به هیچ وجه تروفی سینک کردن روی CFW پیشنهاد نمیشه چون خطر بن بالایی داره.
کسی هست ps id داشته باشع
لازم دارم اگه بود
منم دنبالش هستم.اگه جایی پیدا کردید خوشحال میشم به من هم اصلاع بدید.

به هیچ وجه تروفی سینک کردن روی CFW پیشنهاد نمیشه چون خطر بن بالایی داره.
منم دنبالش هستم.اگه جایی پیدا کردید خوشحال میشم به من هم اصلاع بدید.
به آخرین فرم ویر اصلی آپدیت کنم چطور؟
یعنی کپی خورش از بین بره

سلام چند تا سوال دارم
آیا هنوزم میشه با پلی ۳ آنلاین بازی کنیم؟
آیا هر فریمور اورجینال رو میتونیم بازی بریزیم داخلش ؟ (کپی به صورت بکاپ)
و در آخر بازی هایی که بصورت بک آپ بریزیم تو هارد اورجینال خور قابلیت بازی کردن آنلاین رو دارن؟؟

سلام چند تا سوال دارم
آیا هنوزم میشه با پلی ۳ آنلاین بازی کنیم؟
آیا هر فریمور اورجینال رو میتونیم بازی بریزیم داخلش ؟ (کپی به صورت بکاپ)
و در آخر بازی هایی که بصورت بک آپ بریزیم تو هارد اورجینال خور قابلیت بازی کردن آنلاین رو دارن؟؟
سلام
بله هنوز بخش انلاینش باز هست و میشه بازی کرد ولی روم هاش خلوت هستن و کمتر کسی هست که بازی میکنن
نمیدونم

• Like
Reactions: R@OUF
باسلام
دوستان من یه ps3 slim 120gbدارم یه دوروزه صدای فنش بالاتر از قبلا شده البته خیلی بالا نیست ولی مثل روال عادیش نیست. داخل gta هم بعضی وقتا فریز میشه واسه چن ثانیه و بعدش همه چی تو بازی غیب میشه یا تار میشه میخواستم بپرسم از خمیرشه؟ اگر نیست مشکلش چیه و اگه ارزش داره چقد هزینه؟ آیا لازمه درستش کنم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or