پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

سلام .... ببخشید من میخواستم بدونم که چطور psp رو به ps3 وصل کنم؟

شما از قسمت Setting ـه دستگاه تو XMB، قسمت تنظیمات Remote Play رو پیدا کنید و PSPـتون رو از طریق USB به PS3 وصل کنید. ( PSP رو تو قسمت USB Connection بذارید. ) اون خودش PSPـتون رو میشناسه و در قسمت Connection ها یک Connection با نام Playstation3 تو PSPـتون میسازه که شما اول PS3 رو در حالت Remote Play میگذارید و با PSP هم به همین حالت که در Tab ـه Connection هست میرید و این دو تا همدیگر رو پیدا میکنند. فقط لازم به ذکر هست که حتماً باید یه چیزی رو دانلود کنید. ( که اگر این کارهایی که گفتم رو بکنید، خودش میگه که چی هست ! ) ( الان اسمش یادم نیست ولی تو قسمت Setting PS3 هست و بگردین پیداش میکنین. )

در ضمن Wireless ـه PSPـتون رو روشن کنید.

سلام نیما جان
داشتم توی تاپیک MGO ای دی دوستان رو ادد می کردم که دیدم به یی از مدیران پیشنهاد دادی Headset USB بگیرند.قبلا من از BH بازی Warhawk استفاده می کردم و زود شارژ تموم می کرد.
الان می خواستم یه مدل از این USB دار ها بگیرم می خواستم ببینم چه مدلی بگیرم ؟
ممنون

سلام نیما جان
داشتم توی تاپیک MGO ای دی دوستان رو ادد می کردم که دیدم به یی از مدیران پیشنهاد دادی Headset USB بگیرند.قبلا من از BH بازی Warhawk استفاده می کردم و زود شارژ تموم می کرد.
ممنون

آره ، منم کلا با بلوتوث مشکل داشتم ، زود شارژ خالی میکرد ، کیفیت صدا هم زیاد خوب نبود .
کلا USB بهتره ، فرقی نداره چه مارکی ، ولی مثلا Logitech خوبه ( من خودم دارم ) .

اینه دیگه ؟ می خوام به پیام بگم برام بیاره فکر نکنم اینجا گیر بیاد :
اون وقت این USB دار ها صدا بازی رو هم پخش می کنه یا نه مثل بلوتوث فقط صدای بازیکن ها رو پخش می کنه ؟
ممنون

41z7lNeuXCL._SL500_AA280_.jpg

تو run که Ping میزنم صفحه سیاه میادو زود میره تو speedtest هم بلد نبودم.لطفا راهنمایی کنید.
شما اگه از خود CMD ويندوز استفاده كنيد خيلي بهتر هست چون اصولا پينگي كه در سايت نشون داده ميشه واقعي نيست. براي اين منظور به Command Prompt بريد و دستور العمل
Ping Lax.speakesy.net براي سرور نيويورك و Ping www.speedtest.bbmax.co.uk براي سرور لندن رو ميتونيد بزنيد.
سلام نیما جان
ممنون
بله كلا با وجود اينكه PS3 طيف وسيعي از w-Headset ها رو پشتيباني ميكنه USB خيلي بهتر هست. من يك مدل از Logitech كه مخصوص PS3 هم هست رو پيشنهاد ميكنم. مدل Vantage كه من تحقيق كردم نسبت به ساير مدلها قيمت خيلي بهتر و Rating بالايي هم داشته اگه پيدا كردي براي من هم بگير !!!!:biggrin1: فكر كنم همون عكسي هم كه گذاشتي همون مدل باشه

یه سوال داشتم. اونایی که mgs4 limited edition خریدن ولی رجین بازی با رجین دستگاه یکی نیست میتونن blue-ray هایی که همراه بازی هست رو تماشا کنند؟؟؟؟

بله كلا با وجود اينكه PS3 طيف وسيعي از w-Headset ها رو پشتيباني ميكنه USB خيلي بهتر هست. من يك مدل از Logitech كه مخصوص PS3 هم هست رو پيشنهاد ميكنم. مدل Vantage كه من تحقيق كردم نسبت به ساير مدلها قيمت خيلي بهتر و Rating بالايي هم داشته اگه پيدا كردي براي من هم بگير !!!! فكر كنم همون عكسي هم كه گذاشتي همون مدل باشه
اره همونه.به پیام گفتم حالا فردا زنگ می زنم اگه اونجا داشت واست یه PM میدم.
می گم نیما جان من یه سوال پرسیدم مثل این که ندیدید :
می خواستم ببینم این هدست هم مثل هدست های 360 فقط صدای کاربرها رو پخش می کنه یا نه صدا بازی رو هم پخش می کنه ؟ ممنون

کسی از دوستان ميشه بگه بدون اتصال PS3 به PC هم ميشه با Modem DSL اتصال دادنش به کنسول اينترنت گرفت يا نه حتماً بايد از PC استفاده کرد ؟!

بله، مستقیم هم میتونی کابل اترنت ـه Modemـت رو به PS3 وصل کنی و به قول خودت اینترنت بگیری.

می خواستم ببینم این هدست هم مثل هدست های 360 فقط صدای کاربرها رو پخش می کنه یا نه صدا بازی رو هم پخش می کنه ؟ ممنون

اگر Headset هست که باید فقط صدای بازیکن ها رو پخش کنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or