پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

سلام
ببخشید نمیدونستم مشکلم کجا مطرح کنم (تازه کارم) لطفا راهنمایی کنید بنده تا به امروز دستگاه ps3 مدل اسلیم به مانیتورم(ایکس ویژن xl2220alh) از طریق کابل hdmi وصل میکردم مشکلی هم نداشتم و خروجی مانیتور هم fhd هست ولی امروز موقعی داشتم بازی میکردم برق رفت و بعد آمدن برق وقتی دستگاه روشن میکنم صفحه مانیتور روشن و سیاه میمونه و هیچ تصویری نمیده و با 3 کابل hdmi امتحان کردم در ضمن همین مانیتور با همین کابلها و قتی به کامیپوتر یا لبتاب وصل از پورت hdmi هیچ مشکلی نداره ومثل قبل تصویر میده و دستگاه ps3 رو هم وقتی به تلویزیون وصل میکنم با hdmi به خوبی گذشته کار میکنه لطفا بگید مشکل چیه خیلی رو اعصاب از تعمیر کار تلویزون پرسیدم نفهمید ضمنا تنظیمات تصویر ps3 رو تلوزیون هر مدلی که می شد تغییر دادم بازم تو مانیتور تصویر نمیاد هیچ پیغامی هم نمیده روشی هم که دست میزاریم رو دکمه پاور ps3 تا 2 تا بوقی بده اونم جواب نداد بد جور گیرم کمک کنید
دستگاه تون رو ال سی دی دیگه امتحان کردید ببینید اونجا هم تصویر نمیاد یا میاد

دستگاه تون رو ال سی دی دیگه امتحان کردید ببینید اونجا هم تصویر نمیاد یا میاد

سلام
در ضمن همین مانیتور با همین کابلها و قتی به کامیپوتر یا لبتاب وصل از پورت hdmi هیچ مشکلی نداره ومثل قبل تصویر میده و دستگاه ps3 رو هم وقتی به تلویزیون وصل میکنم با hdmi به خوبی گذشته کار میکنه
گفتن کار می کنه

با سلام
من یه بار دستگاهو وصل کردن به LED32 سامسونگ رو حالت 1080p تصویر میپرید رفتم تو تنظیمات کیفیت خروجی اوردم پایین درست شد
شما اینو امتحان کن شاید نمیکشه
این احتمالا وقتی برق رفته یه قطعه ای داخل کنسول نیم سوز شده که بعضی اوقات کار می کنه و بعضی اوقات کار نمی کنه
به احتمال زیاد باید ببرش تعمیرکار تا براش درست کنه

سلام من ps3 رووقتی روشن میکنم صفحه تلویزیون تاریک میشه ودیگه تصویری بالا نمیاره اما کار میکنه چون طبق معمول که ps3 رو با دستگیره خاموش این دفعه هم تونستم خاموشش کنم . ممنون میشم راهنمایم کنید

سلام من ps3 رووقتی روشن میکنم صفحه تلویزیون تاریک میشه ودیگه تصویری بالا نمیاره اما کار میکنه چون طبق معمول که ps3 رو با دستگیره خاموش این دفعه هم تونستم خاموشش کنم . ممنون میشم راهنمایم کنید
سلام
تنها کاری که میتوانی بکنی که ریستارت کارخانه ای بکنی برای این ار هم به روش زیر عمل کن
برای رفتن به Recovery Menu باید وقتی کنسول رو روشن میکنید دستتون رو روی دکمه Power نگه دارید همینطور نگه دارید تا کنسول خاموش بشه باز دوباره دستتون رو روی دکمه Power نگه دارید تا صدای 2 تا بوق پشت سر هم بشنوید دستتون رو از روی دکمه پاور بردارید .

سلام
خسته نباشید لطفا سریع جواب بدید .
فیش ps3 رو چطوری به صفحه مانیتور متصل کنیم ؟؟
سلام
منظورتون رو دقیق متوجه نمیشم یه فیش وصل می کنی به پشت کنسول و اون یکی سرش هم وصل می کنی به پشت تی وی همین
کار خاصی رو نمی خواد انجام بدی

سلام . دور فن کنسول رو تو 45 درصد تنظیم کردم صداش اذیت میکنه تو مخه ، دورفن رو که زیر 45 درصد میزارم بعد چن دیقه دورفن اوتومات میره بالا دوربر 70 درصد و هشدار داغ شدن رو میده . دمای سی پی یو و گرافیکش هم تو دورفن 45 درصد دوربر 70 درجه هس . تا چه دمایی بهتر هس باشه ؟ به نظرتون اگر بدم تعمیر و گردوخاک گیری هم کنن میشه دورفن رو تا حدی پایین اورد (دوربر 37) که صداش اذیت نکنه و تا 2 3 ساعت بدون دردسر پلی داد ؟ هزینه تعمیر رو هم پرسیدم گفتن 150 تومن میشه :| چه خبره مگه سر گردنس :| . به نظرتون هزینش معقوله ؟

• Like
Reactions: se.phi.roth
سلام . دور فن کنسول رو تو 45 درصد تنظیم کردم صداش اذیت میکنه تو مخه ، دورفن رو که زیر 45 درصد میزارم بعد چن دیقه دورفن اوتومات میره بالا دوربر 70 درصد و هشدار داغ شدن رو میده . دمای سی پی یو و گرافیکش هم تو دورفن 45 درصد دوربر 70 درجه هس . تا چه دمایی بهتر هس باشه ؟ به نظرتون اگر بدم تعمیر و گردوخاک گیری هم کنن میشه دورفن رو تا حدی پایین اورد (دوربر 37) که صداش اذیت نکنه و تا 2 3 ساعت بدون دردسر پلی داد ؟ هزینه تعمیر رو هم پرسیدم گفتن 150 تومن میشه :| چه خبره مگه سر گردنس :| . به نظرتون هزینش معقوله ؟
سلام.
اینطور که معلومه دستگاتون نمیتونه gpu و cpu رو خنک نگه داره که میتونه از چیزهای مختلفی باشه.
یکیش میتونه فن باشه که ممکنه ضعیف شده باشه.
دومین دلیلش میتونه گرد و خاک داخل دستگاه باشه که براش یه نیمچه راه حل دارم که اینطوریه:
دستگاه رو از برق بکشید و سعی کنید پشت دستگاه چیزی نباشه که کثیف شه.حالا کابل برق رو که دوباره وصل کردید دستتون رو دکمه ی eject دستگاه نگه دارید تا اینکه صدای فن ها که یه دفعه بلند میشن رو بشنوید و بعد دستتون رو بردارید.وقتی دستگاه خاموش شد کابل برق رو جدا کنید و حدود 30-20 دقیقه دستگاه رو خاموش بزارید و دوباره تست کنید ببینید تاثیری داشته یا نه.
سومین دلیل بوجود اومدن این مشکل میتونه نزدیک شدن به چراغ زرد یا به اصطلاح ylod باشه که امیدوارم این نباشه.سعی کنید از سیو هاتون بکآپ داشته باشید تا اگه خدایی نکرده بعدا برای دستگاه اتفاقی پیش اومد سیوهاتون از دست نره.
مدل دستگاه فت هست یا اسلیم؟

سلام.
اینطور که معلومه دستگاتون نمیتونه gpu و cpu رو خنک نگه داره که میتونه از چیزهای مختلفی باشه.
یکیش میتونه فن باشه که ممکنه ضعیف شده باشه.
دومین دلیلش میتونه گرد و خاک داخل دستگاه باشه که براش یه نیمچه راه حل دارم که اینطوریه:
دستگاه رو از برق بکشید و سعی کنید پشت دستگاه چیزی نباشه که کثیف شه.حالا کابل برق رو که دوباره وصل کردید دستتون رو دکمه ی eject دستگاه نگه دارید تا اینکه صدای فن ها که یه دفعه بلند میشن رو بشنوید و بعد دستتون رو بردارید.وقتی دستگاه خاموش شد کابل برق رو جدا کنید و حدود 30-20 دقیقه دستگاه رو خاموش بزارید و دوباره تست کنید ببینید تاثیری داشته یا نه.
سومین دلیل بوجود اومدن این مشکل میتونه نزدیک شدن به چراغ زرد یا به اصطلاح ylod باشه که امیدوارم این نباشه.سعی کنید از سیو هاتون بکآپ داشته باشید تا اگه خدایی نکرده بعدا برای دستگاه اتفاقی پیش اومد سیوهاتون از دست نره.
مدل دستگاه فت هست یا اسلیم؟
مدل فت هس
این روشی که برای گردوخاک گفتین ، گردوخاک رو میده بیرون دیگه ؟ به نظرتون این طوری کاملا از گردوخاک تمیز میشه ؟ اگه خدای نکرده مشکل چراغ زرد پیش بیاد قابل تعمیر هس دیگه ؟ در مورد هزینه تعمیر چیزی نگفتین . اگه بدم تعمیرات به نظرتون هزینش زیاد نیس ؟

مدل فت هس
این روشی که برای گردوخاک گفتین ، گردوخاک رو میده بیرون دیگه ؟ به نظرتون این طوری کاملا از گردوخاک تمیز میشه ؟ اگه خدای نکرده مشکل چراغ زرد پیش بیاد قابل تعمیر هس دیگه ؟ در مورد هزینه تعمیر چیزی نگفتین . اگه بدم تعمیرات به نظرتون هزینش زیاد نیس ؟
اوه اوه حواست باشه که ممکنه مشکل چراغ زرد باشه چون مدل های فت اکثرشون این مشکل رو دارن .
تا یه حدی بیرون میده.کاری که میکنه اینه که فن ها رو روی 100% میزاره تا هر چی گرد و خاکه از دستگاه بندازه بیرون.به نظرم کامل کامل دستگاه رو تمیز نمیکنه ولی تا حد قابل قبولی از گرد و خاک داخل دستگاه رو تمیز میکنه.
اگه چراغ زرد باشه قابل تعمیر هست ولی حتما باید از طریق ریبال درست شه وگرنه چند وقت دیگه دوباره همینطوری میشه.اگر پول کافی داری بنظرم این رو به یه جای تعمیراتی بفروش و اسلیم بخر تا دیر نشده.چون مدل های فت از عمرشون زیاد گذشته و اگرم تعمیرش کنی ممکنه مثه روز اولش نشه.
برای هزینه اش هم نمیدونم ولی فکر نمیکنم بخوان بیشتر از 400 بگیرن.باز خودتون از جاهای دیگه بپرسین بهتره ;)

بعد مدت ها امروز دیسک رد دد یکو در اوردم و با یه صحنه واقعا ترسناک روبرو شدم چندتا خراش کوچیک رو دیسک بود واقعا نتونستم بخوابم تا الان واقعا نمیدونم من اصلا دیسکو از جاش در نیاوردم چندین وقته یا خراشا انقد کوچیک بوده که من ندیدم خواستم بدونم این چنتا خش کوچیک دیسکو غیر قابل خوندن میکنه؟:((:((:((
نه بابا مگه PS2 :D

سلام به همه امیدوارم حالتون خوب باشه.
ps3 من اسلیمه و درجه ی CPU و RSX اش هم تو فن 40% بین 50 تا 68 درجه است.نمیدونم چرا این چند وقته خیلی فریز میکنه مخصوصا وقتی مولتی من رو باز میکنم.
کسی راه حلی داره؟ آپدیت فریمور و مولتی من رو هم دوباره نصب کردم ولی فرقی نکرد.احتمال میدم از وبمن باشه :-?

• Like
Reactions: se.phi.roth

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or