پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

داداش گلم
منم PS3 دارم و هم PS4
آنلاین هم فقط با PS4 میزنم
واقعیت نمیدونم وضعیت سروراش چطوریه
مثلا می دونم حدود چند ماه پیش یا شاید پارسال مثلا سرورهای KILZON 2 و 3 خاموش کردن و تمام شد
کالاف و بتل معمولا تا چند سال روشن هست من سال 92 کالاف MW1 سد دیش گرفتم آنلاین هم بازی کردم ولی الان نمیدونم

• Like
Reactions: se.phi.roth
داداش گلم
منم PS3 دارم و هم PS4
آنلاین هم فقط با PS4 میزنم
واقعیت نمیدونم وضعیت سروراش چطوریه
مثلا می دونم حدود چند ماه پیش یا شاید پارسال مثلا سرورهای KILZON 2 و 3 خاموش کردن و تمام شد
کالاف و بتل معمولا تا چند سال روشن هست من سال 92 کالاف MW1 سد دیش گرفتم آنلاین هم بازی کردم ولی الان نمیدونم
کیلزون 3 رو من قبل از بسته شدن یه مدت انلاین بازی کردم اخرین بارش فکر کنم کمتر از 50 نفر بود
انچارتد 2 هم با وجود انچارتد 3 و 4 حتی اگه بسته نشده باشه سروراش فکر نکنم کسی توش باشه به جز 10 20 نفر اصلا ارزش نداره کنسول رو از هک در بیاره مگر اینکه بخواد بازی هایه دیگه ای رو هم انلاین بازی کنه بازی هایی مثل فیفا 12 یا فیفا استریت هنوز هم سروراش پره
دوم اینکه میشه تو حالت کپی خور هم با نرم افزار های امنیتی بازی کردم

داداش
کیلزون 3 رو من قبل از بسته شدن یه مدت انلاین بازی کردم اخرین بارش فکر کنم کمتر از 50 نفر بود
انچارتد 2 هم با وجود انچارتد 3 و 4 حتی اگه بسته نشده باشه سروراش فکر نکنم کسی توش باشه به جز 10 20 نفر اصلا ارزش نداره کنسول رو از هک در بیاره مگر اینکه بخواد بازی هایه دیگه ای رو هم انلاین بازی کنه بازی هایی مثل فیفا 12 یا فیفا استریت هنوز هم سروراش پره
دوم اینکه میشه تو حالت کپی خور هم با نرم افزار های امنیتی بازی کردم

داداش کنسول من کپی خوره و آپدیت میخواد. چطور میشه در حالت کپی خور انلاین بازی کنم؟ با اپدیت سیستم اورجینال میشه

• Like
داداش

داداش کنسول من کپی خوره و آپدیت میخواد. چطور میشه در حالت کپی خور انلاین بازی کنم؟ با اپدیت سیستم اورجینال میشه
داداش وقتی میگی کپی خور من که نمیتونم بگم میشه یا نه
ابتدا بگین فریمور فعلیش چنده و با چی کپی خور شده سخت افزاری بوده یا نرم افزاری بعد بگیم

• Like
سلام.باتشکرازسایت خوبتون
ببخشین من دسته 2 دستگاهم قاطی کرده میشه کمکم کنین
واین دستگاهی که تازه خربدم 300گیگ اسلیم هستش با دودسته و موم و بازی هایی مثل خدای جنگ3 و
GTA IV
به همراه دودسته که یکیش همین قاطی کرده هست میرزه 500هزارتومن

• Like
سلام.باتشکرازسایت خوبتون
ببخشین من دسته 2 دستگاهم قاطی کرده میشه کمکم کنین
واین دستگاهی که تازه خربدم 300گیگ اسلیم هستش با دودسته و موم و بازی هایی مثل خدای جنگ3 و
GTA IV
به همراه دودسته که یکیش همین قاطی کرده هست میرزه 500هزارتومن

درود
اول دسته : با توجه به وضعیت دستت بهتر بری یکی دیگه بخری
دستگاه کپی خور میشه یا نه : تو اینترنت بگرد یه فایل هست که دانلود میکنی با حجم کمه فریمور اول دستگاهتو میگه اگه 3.55 و یا زیر این باشه کپیخور میشه
شما یه راه دیگه ای هم دارید اینکه اگه دوستی یا آشنایی داری و دستگاهش کپیخوره میتونی بازیها رو از اون رو دستگاهت بریزی که آموزشش تو همین فورم هست
اگه تهرانی بیا PV آدرس مغازه بهت بدم برو اونجا برات بازیها رو بریزه

• Like
سلام دوستان وقتتون بخیر
ی مشکلی برای ps3 پیش اومده و اون این که ی ضربه خیلی کوچیک بهش وارد شده از فاصله 2 3 سانتی متری خورده زمین بعدش که روشنش کردم دیدم تصویر نمیده و دسته هم میزنم روشن شه فقط چراغ ها چشمک میزنن و روشن نمیشه
بعد از حدودا نیم ساعت ک میزنم روشن شه دکمه نگه میدارم که یک بوق بزنه و بره توی تنظیمات تصویر av به hdmi که تصویر میاد در حد چند ثانیه ( کمتر از 6 7 ثانیه ) تصویر هست و بعدش کلا شطرنجی میشه و هنگ میکنه و هیچ کاری نمیکنه تا دوباده خاموشش کنی و وقتی روشن کنی باز هم تصویر نداری و روال قبل داره
ی تعمیرکار بردم گفت از gpu هست و باید تعویض بشه و این چیزا
توی اینترنت سرچ زدم دیدم یکی دیگه هم همین مشکل براش پیش اومذه ولی اون خواسته فریمور نصب کنه و بعدش اینطوری شده و گگفته بودن باید دستگاه رو ببره تا تعمیر بشه
یکی دیگه هم گفته بود آی سی های محافظتی که با حرف f نام گذاری شدن عیب دارن
کسی تاحالا به این موضوع برخورده راهنمایی کنه

سلام دوستان وقتتون بخیر
ی مشکلی برای ps3 پیش اومده و اون این که ی ضربه خیلی کوچیک بهش وارد شده از فاصله 2 3 سانتی متری خورده زمین بعدش که روشنش کردم دیدم تصویر نمیده و دسته هم میزنم روشن شه فقط چراغ ها چشمک میزنن و روشن نمیشه
بعد از حدودا نیم ساعت ک میزنم روشن شه دکمه نگه میدارم که یک بوق بزنه و بره توی تنظیمات تصویر av به hdmi که تصویر میاد در حد چند ثانیه ( کمتر از 6 7 ثانیه ) تصویر هست و بعدش کلا شطرنجی میشه و هنگ میکنه و هیچ کاری نمیکنه تا دوباده خاموشش کنی و وقتی روشن کنی باز هم تصویر نداری و روال قبل داره
ی تعمیرکار بردم گفت از gpu هست و باید تعویض بشه و این چیزا
توی اینترنت سرچ زدم دیدم یکی دیگه هم همین مشکل براش پیش اومذه ولی اون خواسته فریمور نصب کنه و بعدش اینطوری شده و گگفته بودن باید دستگاه رو ببره تا تعمیر بشه
یکی دیگه هم گفته بود آی سی های محافظتی که با حرف f نام گذاری شدن عیب دارن
کسی تاحالا به این موضوع برخورده راهنمایی کنه
به نظر اگه فریمور رو از طریق منوی ریکاوری نصب کنی احتمالا درست میشه.اگه نشد راه های دیگه هم هستن.

• Like
سلام. من قبلنا بازی های ps3 رو از اینترنت دانلود میکردم و میریختم تو فلش و به راحتی نصبشون میکردم. ولی الآن هر کاری میکنم نمیشه!! فلش رو که وصل میکنم هیچ صدا یا نشونه ای توی صفحه نمیاد! بازی ها رو هم که اصلاً پیدا نمیکنه! بازی رو ریختم تو هارد ولی بازم همون آش و همون کاسه! هر دوتا پورت usb همین مشکل رو دارن. انگار فلش رو نمیخونن اصلاً!!
ممنون

سلام. من قبلنا بازی های ps3 رو از اینترنت دانلود میکردم و میریختم تو فلش و به راحتی نصبشون میکردم. ولی الآن هر کاری میکنم نمیشه!! فلش رو که وصل میکنم هیچ صدا یا نشونه ای توی صفحه نمیاد! بازی ها رو هم که اصلاً پیدا نمیکنه! بازی رو ریختم تو هارد ولی بازم همون آش و همون کاسه! هر دوتا پورت usb همین مشکل رو دارن. انگار فلش رو نمیخونن اصلاً!!
ممنون
فرمت فلش باید FAT32 باشه

• Like
سلام
واسه تابستون بچه ها یه دستگاه PS3 کپی خور از یه رفیقی گرفتم. چندتا بازی مثل فیفا 16 و blur و God of War: Ascension و ... رو دستگاه هست
سوال اولم اینه که 4-5 تا بازی معرفی کنید که برم دانلود کنم بریزم رو دستگاه فقط کیفیت خوب و خیلی بچگانه نباشه (درحد آخرین کیفیتی که ps3 ساپورت میکنه)
سوال دوم اینه که چندتا بازی دو نفره آفلاین معرفی کنید (مثل rayman یا cod و ...)
سوال سومم اینه که یه کنسول دیگه هم یکی دیگه داره باهمین مشخصات. آیا میشه با این دوتا کنسول گروهی بازی کرد از طریق اینترنت؟ چجوری و آیا کپی خور خراب نمیشه؟
ببخشید سوالا زیاد و مبتدی هست

سلام
واسه تابستون بچه ها یه دستگاه PS3 کپی خور از یه رفیقی گرفتم. چندتا بازی مثل فیفا 16 و blur و God of War: Ascension و ... رو دستگاه هست
سوال اولم اینه که 4-5 تا بازی معرفی کنید که برم دانلود کنم بریزم رو دستگاه فقط کیفیت خوب و خیلی بچگانه نباشه (درحد آخرین کیفیتی که ps3 ساپورت میکنه)
سوال سومم اینه که یه کنسول دیگه هم یکی دیگه داره باهمین مشخصات. آیا میشه با این دوتا کنسول گروهی بازی کرد از طریق اینترنت؟ چجوری و آیا کپی خور خراب نمیشه؟
سلام.
1-بعضی بازی ها هستن که عالین اما سلیقه ای هستن مثل Heavy Rain و Beyond:Two Souls که جزو بهترین ها به حساب میان و احتمال داره خوشت بیاد یا بدت بیاد.اما بعضی بازی ها هم هستن که اکثرا واقعا باهاشون حال میکنن مثل: GTA V,Red Dead Redemption,Far Cry 3-4,God of War 3,The Last of Us,Uncharted 2-3,Call of Duty Modern Warfare1-2-3,
Sleeping Dogs,Kill Zone 2-3, Resistance 3 و کلی بازی های دیگه که اکثرشون واقعا عالین.اگه بگی چه سبکی دوست داری بهتر میتونم راهنماییت کنم.
2- اینا برای دو نفره خوبن:
Call of Duty Modern Warfare 3,Call of Duty Black Ops 2,Uncharted 3,Borderlands 2,Splinter Cell Blacklist,Tekken Tag Tournament 2 و Rayman Legends
3-شدن که میشه اما به هیچ وجه پیشنهاد نمیکنم که با کپی خور آنلاین بازی کنی مگه اینکه کاملا وارد باشی چیکار کنی.چون اگه دستگاهت بن بشه یکم داستان درست میشه.
بنظر من اول از همه بازی هایی که آفلاین میخوای بازی کنی رو بازی کن و عجله ای برای آنلاین شدن نداشته باش چون بازی های زیاد و خوبی هستن که قشنگ میتونن برای کل تابستون سرگرمت کنن و نیاز نیس نگران باشی.
سوال دیگه ای بود درخدمتم ;)

سلام
حتما اینا رو تجربه کن:
The Last of Us
Uncharted 1,2,3
God of War 1,2,3
Infamous 1,2
Killzone 2,3
Red Dead Redemption
Bioshock
Metal Gear Solid 4
Assassin's Creed 2
Batman Arkham City
Max Payne 3
خیلی بازی دیگه هست اما الان یادم نیست. با همینا میتونی بهترین تابستون رو تجربه کنی!
======================================================
فکر کنم میتونی از طریق لن بدون اینترنت وصل کنی دو تا کنسول رو

حتما اینا رو تجربه کن:
The Last of Us
Uncharted 1,2,3
God of War 1,2,3
Infamous 1,2
Killzone 2,3
Red Dead Redemption
Bioshock
Metal Gear Solid 4
Assassin's Creed 2
Batman Arkham City
Max Payne 3
خیلی بازی دیگه هست اما الان یادم نیست. با همینا میتونی بهترین تابستون رو تجربه کنی!
======================================================
فکر کنم میتونی از طریق لن بدون اینترنت وصل کنی دو تا کنسول رو
سلام
ببخشید نمیدونستم مشکلم کجا مطرح کنم (تازه کارم) لطفا راهنمایی کنید بنده تا به امروز دستگاه ps3 مدل اسلیم به مانیتورم(ایکس ویژن xl2220alh) از طریق کابل hdmi وصل میکردم مشکلی هم نداشتم و خروجی مانیتور هم fhd هست ولی امروز موقعی داشتم بازی میکردم برق رفت و بعد آمدن برق وقتی دستگاه روشن میکنم صفحه مانیتور روشن و سیاه میمونه و هیچ تصویری نمیده و با 3 کابل hdmi امتحان کردم در ضمن همین مانیتور با همین کابلها و قتی به کامیپوتر یا لبتاب وصل از پورت hdmi هیچ مشکلی نداره ومثل قبل تصویر میده و دستگاه ps3 رو هم وقتی به تلویزیون وصل میکنم با hdmi به خوبی گذشته کار میکنه لطفا بگید مشکل چیه خیلی رو اعصاب از تعمیر کار تلویزون پرسیدم نفهمید ضمنا تنظیمات تصویر ps3 رو تلوزیون هر مدلی که می شد تغییر دادم بازم تو مانیتور تصویر نمیاد هیچ پیغامی هم نمیده روشی هم که دست میزاریم رو دکمه پاور ps3 تا 2 تا بوقی بده اونم جواب نداد بد جور گیرم کمک کنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or