پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

سلام.دوستان من دیسک اورجینال آنچارتد 3 رو خریدم ولی اجرا کردنی نوشته اول که میاد صفحه سیاه میشه هیچی نمیاد مشکل چیه؟؟/2-3 تا دیسک قدیمی داشتم انداختم راحت اجرا شدن.کنسولم 4.41 و مولتی منم 4.66 هستش.خیلی وقته باهاش کار نکردم آبدیت نیست
اخه شما اینجا توی پستون زدید مولتی من و یعنی هک نه اروجینال
ربطی به بازیتون نداره چون دستگاهتون رو هک کردید درست اجرا نمیشه منم زیاد از هک سر در نمیارم برو همون توی همون بخش بپرس دوستان جواب شما رو میدند
مرسی

• Like
Reactions: need to fight
درود نحوه شیرینگ در ps3 به چه صورت است>؟؟
سلام
اول باید طرف مورد اطمینان باشه چون خیلی ریسک داره
بعد حالا اکانت خوده یا طرف مقابل رو یه بازی میخرید مثلا بعد رمز اکانت خودتو بهش میدی اون اکانت شما رو توی دستگاهش اکتیو میکنه و میتوانید همزمان با هم اون بازی رو انجام بدید
فقط هواست باشه همزمان با یه اکانت انلاین نشید چون سونی میفهمه و بعدش بن میشید خیلی هواستون باشه
همین چیزه خاصی نداره که من بخوان اضافه کنم

دوستان دسته های ps3 ده سانت از دستگاه دور میشه ار کار میفته
قابل تعمبر نیست ؟
الان مجبورم با سیم باری کنم
مشکل هم ار دسته نیست ار دستگاهه
ای اولین بارم همچنین مشکلی رو میبینم
مطمئنی مشکل از دستگاه هست با دسته های دیگه امتحان کردی ببینی کار میکنه یا نه؟

دوستان خواهش میکنم پاسخ بدید...
کنسول اورجینال Slim 3k که ورژن فریمور کارخونه اش 3.65 بوده و الان 4.81 شده رو میشه دانگرید کرد به همون 3.65 یا 4.70؟...
میخوام چندتا بازی C00 روش بریزم ولی همه رو دمو اجرا میکنه :((

• Like
Reactions: se.phi.roth
دوستان کدوم عوامل موجب سوختن gpu دستگاه میشه؟
کنسول فت هست؟ معمولا حرارت موجب مشکلاتی میشه مثل از بین رفتن اتصالات و عموامل دیگه ای مثل عملکرد نامناسب بخش تغذیه میتونه به تراشه آسیب بزنه

• Like
دوستان من وقتی 720 میذارم همه چیز اکی هستش ولی وقتی 1080 میذارم هی قطع و وصل میشه.و بعضا صفحه کوچک میشود و برفک پخش میکنه.مشکل از کجاست؟تو بازی god of war هم وقتی استارت میزنم و تو منو آپگریت شمشیر میرم اول تار هستشو تو دو تا سه ثانیه یهو شفاف میشه.قبلا روی 32 اینچ بازی میکردم اینا تو چشم نبودند ولی الان تلویزیون بزرگتر خریدم و به اون وصل میکنم و تو چشمم هستش.

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or