پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

دوستان ps3 من با کابل composite به تلوزیون sd وصل میشه ... و مشکلی نداره ...

اما با کابل hdmi با اینکه مانیتور رو شناسایی میکنه ... ولی تصویری نمایش نمیده ...

این ده ثانیه دکمه پاور رو هم پونصد بار امتحان کردم ... فایده نداشت ...

حتی دستگاه رو هم کلا ریست کردم ..بازم فرقی نکرد ...

راه حلی هست ؟

کابل چی کابل رو عوض کردی یا نه احتمال داره از کابل باشه

سلام
من یه ps3 phat دارم از اون 80 گیگی ها
چند وقت پیش روشنش کردم دکمه سبز میشه اما نه دسته بهش وصل میشه نه تصویر میده
تصویر مینویسه که هیچ کابلی متصل نیست انواع کابل هم امتحان کردم فایده ای نداشه حتی اون سه فیشی
نمیدونم مشکلش از چیه اگه کسی میدونه لطفا راهنماییم کنه
متشکر

از دو تا کابل استفاده کردم ....

وقتی میزنمش ... میگه یک دستگاه hd شناسایی شد ... میخواید پورتتون رو hdmi تغییر بدید .. ok که میکنم بازم تقویر نمیاد

یعنی چی؟
اگه تصویر نمیاد چجوری میگین که شناسایی میشه؟!
واضح توضیح بدین تا بشه راهنمایی کرد :|

از دو تا کابل استفاده کردم ....

وقتی میزنمش ... میگه یک دستگاه hd شناسایی شد ... میخواید پورتتون رو hdmi تغییر بدید .. ok که میکنم بازم تقویر نمیاد

سلام
من یه ps3 phat دارم از اون 80 گیگی ها
چند وقت پیش روشنش کردم دکمه سبز میشه اما نه دسته بهش وصل میشه نه تصویر میده
تصویر مینویسه که هیچ کابلی متصل نیست انواع کابل هم امتحان کردم فایده ای نداشه حتی اون سه فیشی
نمیدونم مشکلش از چیه اگه کسی میدونه لطفا راهنماییم کنه
متشکر
سلام
شما دو نفر تنظیمات رو برگردنویت به تنظیمات اولیه کارخانه بین درست میشه یا نه

خوب پس دستو بذار روی دکمه پاور دو ت بوق پشت سر هم زد خودش تنظیمات تصویری رو ریستارت میکنه فقط بگم که فیش حتما به TV وصل باشه

اینکارو هم کردم وقتی دستمو نگه میدارم بوق اولو که میزنه بعد هشت ثانیه بوق دومو میزنه بعد دوباره خاموش میشه بازم تصویر نمیده
فک کنم مشکل سخت افزاری داره فقط نمیدونم چی

مشکل من که پیچیده ..مسخره شده .. من که یه تلویزیون دیگه گرفتم وصل کردم ..سریع شناخت ..و وصل شد حتی بدون گذفتن دکمه پاور

بعد که فکر کردم مشگل از مانیتورمه ... اونم وصل کردم به رشیور .. اونم به خوبی کار کرد ..

حالا موندم چطوری این پلی ۳ و مانیتور رو اشتی بدم .... ؟

مشکل من که پیچیده ..مسخره شده .. من که یه تلویزیون دیگه گرفتم وصل کردم ..سریع شناخت ..و وصل شد حتی بدون گذفتن دکمه پاور

بعد که فکر کردم مشگل از مانیتورمه ... اونم وصل کردم به رشیور .. اونم به خوبی کار کرد ..

حالا موندم چطوری این پلی ۳ و مانیتور رو اشتی بدم .... ؟

شما فقط تنظیمات تصویرتون بهم ریخته احتمالا هم tv ـای که تصویر نمیده فول اچ دی رو پشتیبانی نمیکنه و حالا نمیدونم چرا با نگه داشتن منوی ریکاوری حل نمیشه.بازم مشکل نیست. کنسول رو به tv که تصویر میده وصل کنید و تو تنظیمات تصویر تیک گزینه 1080 رو برداید و بقیه بذارید پیش فرض باشه و سیو کنید.حالا به tv دیگه که تصویر نمیداد وصل کنید اگه گزینه شناسایی اومد no رو بزنید.

شما فقط تنظیمات تصویرتون بهم ریخته احتمالا هم tv ـای که تصویر نمیده فول اچ دی رو پشتیبانی نمیکنه و حالا نمیدونم چرا با نگه داشتن منوی ریکاوری حل نمیشه.بازم مشکل نیست. کنسول رو به tv که تصویر میده وصل کنید و تو تنظیمات تصویر تیک گزینه 1080 رو برداید و بقیه بذارید پیش فرض باشه و سیو کنید.حالا به tv دیگه که تصویر نمیداد وصل کنید اگه گزینه شناسایی اومد no رو بزنید.

سه سال من با کنسول قبلیم با این مانیتور بازی کردم ... فول اچ دی هم هست

اینکارو هم کردم وقتی دستمو نگه میدارم بوق اولو که میزنه بعد هشت ثانیه بوق دومو میزنه بعد دوباره خاموش میشه بازم تصویر نمیده
فک کنم مشکل سخت افزاری داره فقط نمیدونم چی

محمد جان اگر این مشکل بر طرف نشد دیگه کاری از دست ما بر نمیاد ببرش پیش تعمییرکار ببین چی میگه این حتما مشکل سخت افزاری پیدا کرده که منم سر رشته ندارم

سلام دوستان بنده دسته پلی استیشنم رو بردم یکی از آنالوگهاش رو عوض کردن حالا که متصل میکنم به دستگاه و وارد مولتی من میشم ارور debug mode میاد و مولتی من بالا نمیاد بعدشم با دسته ی دیگه لیی که داشتم به عنوان دسته اصلی و خاموش کردن قبلی مولتی من اجرا شد!
و وقتی هم وارد بازی پی اس میشم یا هر بازی دیگه ایی ال ۲ و آر ۲ همزمان کار میکنن بدون اینکه اونارو فشار بدم!(تو دسته تعمیر شده)
خواهشا اگه کسی راهی بلده بگه دسته اصلی هم بود

سلام دوستان بنده دسته پلی استیشنم رو بردم یکی از آنالوگهاش رو عوض کردن حالا که متصل میکنم به دستگاه و وارد مولتی من میشم ارور debug mode میاد و مولتی من بالا نمیاد بعدشم با دسته ی دیگه لیی که داشتم به عنوان دسته اصلی و خاموش کردن قبلی مولتی من اجرا شد!
و وقتی هم وارد بازی پی اس میشم یا هر بازی دیگه ایی ال ۲ و آر ۲ همزمان کار میکنن بدون اینکه اونارو فشار بدم!(تو دسته تعمیر شده)
خواهشا اگه کسی راهی بلده بگه دسته اصلی هم بود

دوست عزیز اگه بعد تعمیر اینجوری شده خب ببر پیش خودش بگو . اگه مشکلش رو میخوای بنظر من یا دسته رو بد بسته که این دو دکمه خوب جا نیوفتاده یا قسمت فلت این دو دکمه پاره شده که اینطور عمل میکنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or