پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

در صورت نبود کنسول میشه از usb کامپیوتر برای شارژ دسته استفاده کرد ؟ مشکلی نداره ؟ چقدر باید بزارم تا شارژ بشه ؟
مشکل داره عزیز چون کامپیوتر اون درصد شارژ رو بهش نمیده و امکان طول عمر باطری دسته کم بشه و یا حتی خراب بشه باطریش و تا حد امکان دسته رو با کنسول شارژ کنید بهتره مرسی

میشه بیشتر توضیح بدی؟

بله
برقی که خوده کنسول میده به دسته فرق میکنه برقی که کامیپوتر میده به دسته فرق میکنه و ولتاژ معینی نداره مسلما دسته برای خوده کنسول طراحی شده و برقی که کنسول میده استاندارد است تا برقی که کامیپوتر میده حتی اگر خوده دفترچه کنسول هم بخونی نوشته حتی برای کنسول پلی4 هم هست باید مراقب دست هاتون باشید و حتما سعی کنید با کنسول شارژ کنید نه چیزه دیگه

بله
برقی که خوده کنسول میده به دسته فرق میکنه برقی که کامیپوتر میده به دسته فرق میکنه و ولتاژ معینی نداره مسلما دسته برای خوده کنسول طراحی شده و برقی که کنسول میده استاندارد است تا برقی که کامیپوتر میده حتی اگر خوده دفترچه کنسول هم بخونی نوشته حتی برای کنسول پلی4 هم هست باید مراقب دست هاتون باشید و حتما سعی کنید با کنسول شارژ کنید نه چیزه دیگه

فکر کنم استانداردی که برای USB مشخص شده یکی باشه ، چه برای PS3 چه کامپیوتر (در صورتی که کامپیوتر درست اسمبل شده باشه و پاور مناسب داشته باشه)
اگه اطلاعات علمی تر و بیشتری داری ممنون میشم علم منم افزایش بدی حسین جان

دوستان يك سوال بسيار مهم داشتم.

تو Xbox 360 زماني كه دسته دوم را روشن مي‌كنيم، يه پيغام مياد كه ميگه دسته دوم هم پروفايلشو انتخاب كنه.

ولي من تو پلي 3 اصلا چنين قابليتي را نديدم. يعني زماني كه ميخوام با دوستم يه بازي را دو نفره بزنم، دوستم نميتونه پروفايل خودشو انتخاب كنه و اگه بخواد پروفايل خودشو انتخاب كنه، در نتيجه پروفايل من ساين اوت ميشه و كلا يكي از ماها مجبوريم به اسم مهمان دو نفره بازي كنيم.

يعني واقعا پلي 3 چنين قابليتي نداره؟‌ واقعا اين قدر از نظر سوني قرار دادن چنين قابليتي سخت بوده؟

آخرین ویرایش:
فکر کنم استانداردی که برای USB مشخص شده یکی باشه ، چه برای PS3 چه کامپیوتر (در صورتی که کامپیوتر درست اسمبل شده باشه و پاور مناسب داشته باشه)
اگه اطلاعات علمی تر و بیشتری داری ممنون میشم علم منم افزایش بدی حسین جان
شما نمیتوانی بر ملال بذاری که از usb برقش رد میشه این اشتباهه چون برق خودش قوی و فرقی نمیکنه اون دستگاهی یا ترانسی که برق رو میفرسته مهمه نه usb
یه زمانی بچه ها همین جا بحث های درباره اش کردند دقیقا 4 یا 5 سال پیش و اخر با دعوا و بحث های زیاد به این نتیجه رسیدند که با کنسول بزنن بهتر چون کنسول برقشو قطع میکنه زمانیکه فول شارژ بشه ولی کامیپوتر نه همین طور به شارژ دادن ادامه میده و مسلما باطری رو خراب میکنه خلاصه اگر حرفمو قبول نداری و مدرک بیشتری میخواهی میتوانم از دفترچه راهنماش درش بیارم و بهش نشون بدم
چاکریم

دوستان يك سوال بسيار مهم داشتم.

تو Xbox 360 زماني كه دسته دوم را روشن مي‌كنيم، يه پيغام مياد كه ميگه دسته دوم هم پروفايلشو انتخاب كنه.

ولي من تو پلي 3 اصلا چنين قابليتي را نديدم. يعني زماني كه ميخوام با دوستم يه بازي را دو نفره بزنم، دوستم نميتونه پروفايل خودشو انتخاب كنه و اگه بخواد پروفايل خودشو انتخاب كنه، در نتيجه پروفايل من سايت اوت ميشه و كلا يكي از ماها مجبوريم به اسم مهمان دو نفره بازي كنيم.

يعني واقعا پلي 3 چنين قابليتي نداره؟‌ واقعا اين قدر از نظر سوني قرار دادن چنين قابليتي سخت بوده؟
چرا داره همچنین گزینه ای ولی بیشتر به خوده بازی بستگی داره که گذشته باشش
بیشتر بازی ندارند این گزینه رو
شما میتوانید ایدی دوستون رو توی دستگاه خودتون اکتیو کنید و زمانی که میخواهی دسته دوم رو وصل کنید بهت میگه یه پروفایل جدید انتخاب کنید که شما میتوانید پروفایل دوستون انتخاب کنید
البته بگم بستگی به بازی داره وگرنه خودته کنسول نداره همچینین گزینه ای بازم سوالی بود در خدمتم

شما نمیتوانی بر ملال بذاری که از usb برقش رد میشه این اشتباهه چون برق خودش قوی و فرقی نمیکنه اون دستگاهی یا ترانسی که برق رو میفرسته مهمه نه usb
یه زمانی بچه ها همین جا بحث های درباره اش کردند دقیقا 4 یا 5 سال پیش و اخر با دعوا و بحث های زیاد به این نتیجه رسیدند که با کنسول بزنن بهتر چون کنسول برقشو قطع میکنه زمانیکه فول شارژ بشه ولی کامیپوتر نه همین طور به شارژ دادن ادامه میده و مسلما باطری رو خراب میکنه خلاصه اگر حرفمو قبول نداری و مدرک بیشتری میخواهی میتوانم از دفترچه راهنماش درش بیارم و بهش نشون بدم
چاکریم

چرا داره همچنین گزینه ای ولی بیشتر به خوده بازی بستگی داره که گذشته باشش
بیشتر بازی ندارند این گزینه رو
شما میتوانید ایدی دوستون رو توی دستگاه خودتون اکتیو کنید و زمانی که میخواهی دسته دوم رو وصل کنید بهت میگه یه پروفایل جدید انتخاب کنید که شما میتوانید پروفایل دوستون انتخاب کنید
البته بگم بستگی به بازی داره وگرنه خودته کنسول نداره همچینین گزینه ای بازم سوالی بود در خدمتم

ممنون حسين جان.

اون وقت اين بازي‌هاي دو نفره كه خودش بهت ميگه پروفايل دوم را انتخاب بكن، چيا هستن؟ آخه مثلا من كين و لنچ و آرمي اف تو را كه بازي كردم چنين گزينه‌اي نداشت و دوستم مجبوره با پروفايل مهمان بازي كنه.

ولي من واقعا برام جاي سواله كه سوني نميتونست يه آپديت بده كه چنين گزينه‌اي مثل Xbox 360 به بازي اضافه بشه؟ تازه تو ايكس باكس اچيومنت‌ها هم براي هر پروفايل جداگونه ثبت ميشه و ميشه در هنگامي كه تو بازي هستي، بدون اين كه از بازي بياي بيرون پروفايلتم عوض كني. ولي اصلا چنين گزينه‌هايي تو PS3 نيست.

كلا با اين كه PS3 را بيشتر قبول دارم ولي از لحاظ راحتي كار و منو Xbox 360 خيلي بهتره.

ممنون حسين جان.

اون وقت اين بازي‌هاي دو نفره كه خودش بهت ميگه پروفايل دوم را انتخاب بكن، چيا هستن؟ آخه مثلا من كين و لنچ و آرمي اف تو را كه بازي كردم چنين گزينه‌اي نداشت و دوستم مجبوره با پروفايل مهمان بازي كنه.

ولي من واقعا برام جاي سواله كه سوني نميتونست يه آپديت بده كه چنين گزينه‌اي مثل Xbox 360 به بازي اضافه بشه؟ تازه تو ايكس باكس اچيومنت‌ها هم براي هر پروفايل جداگونه ثبت ميشه و ميشه در هنگامي كه تو بازي هستي، بدون اين كه از بازي بياي بيرون پروفايلتم عوض كني. ولي اصلا چنين گزينه‌هايي تو PS3 نيست.

كلا با اين كه PS3 را بيشتر قبول دارم ولي از لحاظ راحتي كار و منو Xbox 360 خيلي بهتره.
خواهش میکنم
نه دیگه نداره وقتی نداره دیگه دنبالش نگرد
اینا رو برای پلی4 گذاشته و بدون اینکه از بازی بیا بیرون میتوانی پروفایل رو انتخاب کنی ولی پلی3 نداره متاسفانه
بعد راستی حالا چرا گیر دادی به پروفایل بیشین بازیتو بکن و به این چیزها گیر نده چون هی زده حال میخوری و لدت بازی رو از دست میدی

چاکریم

اینکه برق رو قطع میکنه کنسول بعد از فول شارژ شدن درست ، میخوام بدونم از نظر پارامترهای تخصصی مثل ولتاژ و آمپر و... تفاوتی بین USB کنسول و PC یا هر وسیله ای هست؟ یا فقط همین قطع کردن برق دلیل پیشنهاد استفاده از کنسول به جای PC برای شارژ هست؟!
مخلصتم

اینکه برق رو قطع میکنه کنسول بعد از فول شارژ شدن درست ، میخوام بدونم از نظر پارامترهای تخصصی مثل ولتاژ و آمپر و... تفاوتی بین USB کنسول و PC یا هر وسیله ای هست؟ یا فقط همین قطع کردن برق دلیل پیشنهاد استفاده از کنسول به جای PC برای شارژ هست؟!
مخلصتم

اینکه برق رو قطع میکنه فکر نکنم درست باشه. اگه فرقی هم داشته باشه باید تو جریان بیشتر (بخاطر نیاز دسته ها ) باید باشه که بازم مشکلی بین شارژ با کنسول و وسیله ی دیگه نباید باشه بغیر از مدت زمان شارژ.

یه چیزی هم هست که عمر باتریه حالا چه با کنسول چه با pc چه با ... شارژ کنیم بعد اینکه عمرشو کرد دیگه مثل قبل کار نمیده و ربطی به استفاده از اینا نداره. حالا دوستی که میاد میگه بعد ۵ سال استفاده بخاطر اینکه با کنسول شارژ نکرده باتری خراب شده ...

حرف شما هم متین باطری بعداز پنچ سال عمر خود را میکنه
ولی ادم باید احتیاط کنه حرف من اینه هر چیزی با خودش سازگار داره نه با چیزه دیگری چرا باید کاری کنیم که باطری به 5 نکشه خراب بشه

با سلام من ps3 slim320 gb orginal رو تازi از دیجی کالا خریدم وقتی بازی فیف استریت رو میزارم هی صدای تک تک میاد این طبیعیه یا نه انچارتد 3 میزارم بعضی موقع ها اینجور میشه یا مثلا اساسین کرید 3 رو میزارم هر 5 دقیقه یکبار میشه یا وقتی بازی دیجیتالی می کنم اصلا این صدا نمیاد روزا اگه بیاد هم زیاد نمیشنوم اما شبا بعض موقع ها میره رو مخ فکر کنم صدای بلوریه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چیکار کنم ؟؟؟؟؟این امر طبیعیه ؟؟؟؟؟

سلام دوستان
1-امروز بازی پلمپ کیلزون 3 رو باز کردم و تو ps3 گذاشتم ps3 رو هم تازه خرید اسلیم 320 گیگ اورجینال خور پلمپ از دیجی کلا چند مرحله رفت بستم دو سه بار هم بازی کردم بستم بعد اومدم یبازی رو گذاشتم دانلود چند تا بازی دیگه انجام دادم بعد اومدم کیلزور گذاشتم تو فیلمش لرزنده شد مشکل از کجاست ؟؟؟؟؟
2-بعد اینکه هنگام بازی فیفا استریت از هی از کنسول صدا میاد بقیه بازی ها هم نه یا کم مشکل چیه ضرری به کنسول داره ؟؟؟؟
7-3 ساعت پشت سر هم با کنسول بازی کنم اتفاقی براش نمیفته تو این 7 ساعت مثلا یه 10 بار هم بازی عوض کنم و بازی بزارم دانلود؟؟؟؟؟؟؟
4- بعد اینکه کلا دیسک خش باشه صدا از کنسول بیاد یا بازی لرزنده بشه یا هنگ کنه جای نگرانی داره یا نه طبیعه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون میشم اونایی که تجربه دارن تجربشون رو در اختیار من هم بزارن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or