arash_1996
کاربر سایت
سلام میخواستم بدونم آرشیو بازی چیه??
چه سوال جالبی
،آرشیو به یک مجموعه میگن،حالا این مجموعه میتونه هر چیزی باشه،مثلا آرشیو فیلم،کنسول بازی ،عکس و .....سلام میخواستم بدونم آرشیو بازی چیه??
،آرشیو به یک مجموعه میگن،حالا این مجموعه میتونه هر چیزی باشه،مثلا آرشیو فیلم،کنسول بازی ،عکس و .....دوستان یه سوال بسیار مهم دارم که جوابشو سریع میخوام. از این هاردهای اینترنال کدومشون به PS3 میخورن؟
پیشاپیش ممنون از راهنمایی
Digionline - قیمت، خرید، فروش، مشاوره هارد ديسك كامپيوتر
لینکی که شما دادین همه هاردهای دسکتاپ (3.5 اینچی) هستن و بدرد PS3 نمیخوره دوست عزیز
چند نکته رو بهتون میگم امیدوارم کمکتون کنه:
هاردی که خریداری میشه باید SATA و از نوع 2.5 اینچی (لپ تاپی) باشه و همچنین 5400rpm باشه (7200rpm هم میتونین خریداری کنین ولی PS3 این سرعت رو پشتیبانی نمیکنه و پولتون رو دور ریختین)
در ضمن اگه اشتباه نکنم بیشتر از 750 GB چون سایز هارد کمی بیشتر میشه توی کنسول جا نمیشه و نمیتونین نصبش کنین
موفق باشید
ممنون دوست عزیز.
یه سوال دیگه هم داشتم اونم اینکه من تازه پلی 3 خریدم و کلا فریمورش از اول همون 3.55 بوده و اصلا آپدیت نشده. من الان هر چی DVD فیلم توش میزارم نمایش داده نمیشه و حتی اصلا آرم DVD هم تو قسمت VIDEO نمیاد. کلا انگار اصلا دیسکی توش نیست.
قربانت مشکل از کجا هستش؟ البته تو قسمت Video یه برنامه 45 مگابایتی هم ظاهرا باید دانلود بشه که من نکردم. الان این نیومدن DVD ها ربطی به این دانلودی که نکردم داره؟ یا کلا یه مشکل دیگه هستش؟
من خودم 3.55 داشتم و مشکلی نداشتم ، شما برنامه Showtime رو دانلود کن و نصب کن مشکلتون باید حل بشه:
دانلود آخرین ورژن برنامه ShowTime برای پخش فایل های تصویری در PS3
در ضمن دوست عزیز لطفا سوالاتتون در مورد کنسول کپیخور رو در بخش Jailbreak مطرح کنید
موفق باشید
ممنون داداش. اون مشکل نیومدن دی وی دی را باید یه بار ریبولد دتا میزدم تا حل میشد. بازم ممنون
البته این سوالات من اصلا ربطی به کپیخور بودن دستگاه نداشت
سلامدوستان از این ps3 slim 320 gb که دارن الان می فروشن و قیمتش هم 800 تومنه ارزش داره بخرم یا نه بعدا خراب میشه مهم نیست که کپی خور میشه یا نه چون واسه بازی های اورجینال می خوام؟؟؟؟؟
دوستان از این ps3 slim 320 gb که دارن الان می فروشن و قیمتش هم 800 تومنه ارزش داره بخرم یا نه بعدا خراب میشه مهم نیست که کپی خور میشه یا نه چون واسه بازی های اورجینال می خوام؟؟؟؟؟
سلام خدمت رفیق گلبا سلام خدمت اساتيد و دوستان عزيز
قبل از اينكه سوالاتمو بپرسم از مديريت سايت سپاسگذارم
بنده چند روزي هست كه از يكي از دوستان يك دستگاه ps3 اورجينيال 160 گيگ خريدم بقيمت ٤٥٠ هزار تومان همراه با ٢ عدد دستگيره و تعدادي ١٠ عدد بازي كه روي دستگاه دانلود شده بهمراه ٢ عدد بازي اورجينال pes2008 و grand turismo 5 و كابل HDMI و يك عدد كابل دستگيره اما متاسفانه كارتن دستگاه سريالش با دستگاه فرق ميكنه نسبت به توضيحاتي كه دادم لطفا بهم بگيد كه از قسمت مناسب هست يا مشكلي هست ؟
مورد بعدي راجع به پخش فايلها هست من يه فلش دارم كه فرمت fat32 هست بعد از اتصال به دستگاه كامل شناسايي ميشه اما هيچ و فرمتي رو نشون نميده اين پيام مياد they are not title چطور ميتونم باهاش فيلم ببينم و يا موزيك پخش كنم اما با DVD فايلها رو خوب پخش ميكنه
سوال آخر هم اينكه امكان پخش زير نويس براي فيلمها هست يا نه ؟
متاسفانه نميدونم چرا من هميشه اول خريد ميكنم و بعد تحقيق الانم خيلي از اين دستگاه خوشم نمياد لطفا با تجربه اي كه داريد منو راهنمايي كنيد
از اينكه سوالاتم طولاني و در حد مبتدي هست عذرخواهي ميكنم و پيشاپيش از تمام دوستان سپاسگذارم
با تشكر سعيد
1- اگه منظور بازیهای نصب شده Psn هست نه نمیشه ولی بازیهایی که روو هارد کپی شده باشن رو میشه به تعداد نامحدود ازشون کپی گرفت و انتقال دادبا سلام دوستان چند تا سوال دارم ممنون میشم جواب بدین
1-بازی های دیجیتالی که تو ps3 نصب شدن رو میشه از طریق سیم به یه ps3 دیگه انتقال داد ؟؟؟
2-کنسول ps3 رو بزارم روش باز بمونه یا با روکش ببندم باز بمونه اشغالی نداره ؟؟؟؟
3-میشه با دسته ps4 و psvita رو ps3 بازی انجام داد؟؟؟؟
جایی هست که بشه لینک بازی های ps3 رو از اونجا بردارم دانلود کنم تا با psx انتقال بدم ؟؟؟
با سلام دوستان چند تا سوال دارم ممنون میشم جواب بدین
1-بازی های دیجیتالی که تو ps3 نصب شدن رو میشه از طریق سیم به یه ps3 دیگه انتقال داد ؟؟؟
2-کنسول ps3 رو بزارم روش باز بمونه یا با روکش ببندم باز بمونه اشغالی نداره ؟؟؟؟
3-میشه با دسته ps4 و psvita رو ps3 بازی انجام داد؟؟؟؟
جایی هست که بشه لینک بازی های ps3 رو از اونجا بردارم دانلود کنم تا با psx انتقال بدم ؟؟؟
سلام دوستان
من یه مشکل خوردم موندم توش ممنون میشم کسی سر در بیاره بتونه کمکم کنه
من یه پس اس 3 فت دارم
داشتم یه بازی که تو فلش بود بازی میکردم هنگ کرد هیچ دکمه ای کار نمیکرد بعد با نگه داشتن دکمه خاموشش کردم
حالا که اومده بالا همه چیز اوکیه ولی بازی فانتوم پین به یه مشکل عجیب خورده که نمیدونم بخاطر اینه یا نه
وقتی میزنم ادامه ادامه بازی میاد ولی دکمه استارت کار نمیکنه که بتونم ماموریت بگیرم صدای بازیم مشکل داره یعنی صدای شلیکا مثلا نمیاد
بک تو منو هم میزنم هنگ میکنه و باید خارج شم از بازی
باقی بازی ها رو تست کردم من جمله زیرو اوور اوکی بود فقط این متال گیر ظاهرا مشکل داره
بازی رو دلیت کردم باز ریختم همین مشکل باز هست
کسی راهی بلده ک چکنم
چجور میشه مثل کلا بازی رو پاک کرد چون دفعه اول ک ریختم اینستال خواست ولی این دفعه نه
میگم شاید کلا پاک شه درست شه
ببخشید طولانی شد