پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

سلام دوستان
دوستم یه سوالی براش پیش اومده ممنون میشم راهنماییش کنید

اینم متنش:

سلام

ببخشید من قصد خرید پلی استیشن دارم ولی موندم که اسلیم بگیرم یا فت

تو بعضی تاپیک ها من دیدم که میگن اسلیم بهتره ولی بعضی جا ها میگن فت دیر تر داغ میکنه و صدا نداره و ...

اگه میشه راهنمایی کنید منو ممنون میشم.

سلام دوستان
دوستم یه سوالی براش پیش اومده ممنون میشم راهنماییش کنید

اینم متنش:

سلام

ببخشید من قصد خرید پلی استیشن دارم ولی موندم که اسلیم بگیرم یا فت

تو بعضی تاپیک ها من دیدم که میگن اسلیم بهتره ولی بعضی جا ها میگن فت دیر تر داغ میکنه و صدا نداره و ...

اگه میشه راهنمایی کنید منو ممنون میشم.

دوست عزیز اینکه فت کمتر داغ میکنه و کمتر صدا داره اشتباه اس. شما دنبال اسلیم باش فقط .

سلام.
من سیو بازی Deadpool رو تا دستگاهم دارم ولی وقتی داخل بازی میرم میگه سیوی داخل دستگاه نیست.سیو رو هم دانلود نکردم.
میشه لطفا یه نفر راهنمایی کنه؟

آخه من با همین سیو بازی میکردم و یه بار که اومدم بازی کنم دیدم نوشته که سیوی تو دستگاه نیست.
مطمئنی این سیو رو روی یه اکانت دیگه بازی نکرده بودی چون میدونی خو هر سیو مخصوصا یه اکانت هست و لاک داره سیو بازی ها

مطمئنی این سیو رو روی یه اکانت دیگه بازی نکرده بودی چون میدونی خو هر سیو مخصوصا یه اکانت هست و لاک داره سیو بازی ها
بله مطمئنم.
من فقط یه اکانت دارم و با همون بازی میکنم و تنها بازی که سیوش اینجوری شده فقط همینه.

بله مطمئنم.
من فقط یه اکانت دارم و با همون بازی میکنم و تنها بازی که سیوش اینجوری شده فقط همینه.

اها
فقط یه راه میمونه به ذهنم که بهت بگم
اونم اینه که سیوت خراب شده احتمال میره وقتی خواست سیو کنه قبل از سیو کردند از بازی خراج شدی یا کنسول رو سریع خاموش کردی
چون اگر این کارها رو کرده باشی سیو خراب میشه خودت میگی این تنهای سیوی هست که خراب شده پس این تنها فکری بود به ذهن من رسید و کاریش نمیشه کرد

درود
دوستان من یه ps3 superslim دارم رسما تو کل عمرم باهاش 1 ساعت بازی کردم :دی الان دو سالی میشه که دارمش . بعد همین الان دیدم یه اتفاق مسخره افتاده :|
من دکمه ps کنترلر رو فشار میدم کار منوی های کنسول رو میبره سمت راست :| بعد یکم دسته رو تکون دادم تا شاید درست شه این دفعه دیدم همون موقع که تکون میدم اگه دستم به هیچ دکمه ای هم نخوره این دسته خودش بالا و پایین میکنه تو کنسول :-o دسته هم مال خود کنسوله و رسما استفاده ای نشده و ضربه هم ندیده :دی
مشکل چیه ؟ :(

درود
دوستان من یه ps3 superslim دارم رسما تو کل عمرم باهاش 1 ساعت بازی کردم :دی الان دو سالی میشه که دارمش . بعد همین الان دیدم یه اتفاق مسخره افتاده :|
من دکمه ps کنترلر رو فشار میدم کار منوی های کنسول رو میبره سمت راست :| بعد یکم دسته رو تکون دادم تا شاید درست شه این دفعه دیدم همون موقع که تکون میدم اگه دستم به هیچ دکمه ای هم نخوره این دسته خودش بالا و پایین میکنه تو کنسول :-o دسته هم مال خود کنسوله و رسما استفاده ای نشده و ضربه هم ندیده :دی
مشکل چیه ؟ :(

این مشکل از دسته هست که مربوط به وایرلس دسته میشه ببری بیرون حله مال منم اینطوری هست :smoke:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or