پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

سینا جان یه سوال دیگه وسوال اخر من دستگام کپی خورنیست وکار کرده بود وقتی خریدم دیدم توش زیاد برنامه دارم فرمتش کردم الان پلی استیشن home پاک شده ونیستش تو پلی استور هم سرچ کردم اما نبود اخزین ابدیت 470 روهم دارم میشه لطف کنی بگی چیکار باید بکنم ممنونم

سینا جان یه سوال دیگه وسوال اخر من دستگام کپی خورنیست وکار کرده بود وقتی خریدم دیدم توش زیاد برنامه دارم فرمتش کردم الان پلی استیشن home پاک شده ونیستش تو پلی استور هم سرچ کردم اما نبود اخزین ابدیت 470 روهم دارم میشه لطف کنی بگی چیکار باید بکنم ممنونم
غیر ممکن نباشه حتما ایکونش عوض شده یه عکس از صحفه پلی 3 بگیر و بذار اینجا ببینم دقیقا باید زیر استور باشه بگیر ببینم هست یا نه

سلام اقا سینا ببین اومد

preview.php

- - -ویرایش - - -

اقا سینا عکس که نتونستم بزارم اما مطمین باش ایکون پلی home پاک شده ونیست به نظرت الان چه باید کرد

سلام اقا سینا ببین اومد

preview.php

- - -ویرایش - - -

اقا سینا عکس که نتونستم بزارم اما مطمین باش ایکون پلی home پاک شده ونیست به نظرت الان چه باید کرد

من عکسی نمیبینم لطفا لینک عکس رو بذار ببینم لینکشو نه خوده عکس

- - -ویرایش - - -

سلام دوستان

من تازه یک پلی استیشن 3 مدل اسلیم 250 گیگ کپیخور نرم افزاری گرفتم وژن اپدیتش هم 4.70 اما یک مشکل دارم اینکه دستگاه یکم بیش از حد گرم میشه و تو بازی god of war3 بعد از ده یا 15 دقیقه اخطار میده که دمای سی پی یو بالا رفته و ب 72 رسیده . و تو بازی مثل gtav تیک میزنه ینی یهو گیر میکنه و سریع خودش درست میشه بعد یکی دو ثانیه {توی نیم ساعتی که بازی کردم دوبار این اتفاق افتاد } و توی فوتبال هم احساس میکنم کنده و تیک میزنه اما خیلی محسوس نیست {قبلا با کامپیوتر بازی میکردم ب نظرم رونتر بود} . لطفا بگین مشکل چیه و باید چکار کنم ؟ موضوع رو ب فروشنده اطلاع دادم گفت برو تو rebug toolbox قسمت selectortoogle cobra mode و disablel کن . من هر چی گشتم نتونسم پیداش کنم چون تا حالا با ps3 بازی نکردم کسی میدونه مشکل ربطی ب این چیزی که گفته داره یا نه ؟ ب راهنماییاتون نیاز دارم لطفا زود جواب بدین ممنون
برید اونجا سوالتون رو مطرح کنید اینجا بخش اروجینال هست
هر سوال و هر مطلبی در مورد PS3 -...

سلام و خسته نباشید
یه سوالی داشتم
من کنسول را تازه خریدم
مدل slim هست
تا الان هم 7-8 ساعت باهاش پشت سر هم بازی کردم نه گیر داشته نه اذیت کرده
سوالم در مورد فن دستگاه هست
اول که روشن میکنم که کلا صدا نداره
بعد از نیم ساعت حدودا دور فن یه ذره بالا میره
بعد از 3-4 ساعت که بازی ها میکنم دور فن بازم بالاتر میره آیا طبیعی هست ؟
یه ذره تحقیق کردم هنوز مطمئن نیستم
صدای جت نمیده ولی تو فاصله 3-4 متری اگه صدای بازی را کم کنم صدای فن کامل به گوش میرسه
یه راهنمایی بکنید
ممنون

سینا جان من یه عکس با گوشیم گرفتم که رو دسکتابه کامپیوترمه منظورازلینک چیه نمیدونم اگه میشه بی زحمت بگو چیکار کنم
لینک منظورم از لینک عکس به ادرس سایتی که شما اونجا عکستون رو ابلود کردید پس شما ادرس سایت رو بدید به منن تا برم نگاه کنم چون من این جوری هیچ عکسی نمیبینم

سلام و خسته نباشید
یه سوالی داشتم
من کنسول را تازه خریدم
مدل slim هست
تا الان هم 7-8 ساعت باهاش پشت سر هم بازی کردم نه گیر داشته نه اذیت کرده
سوالم در مورد فن دستگاه هست
اول که روشن میکنم که کلا صدا نداره
بعد از نیم ساعت حدودا دور فن یه ذره بالا میره
بعد از 3-4 ساعت که بازی ها میکنم دور فن بازم بالاتر میره آیا طبیعی هست ؟
یه ذره تحقیق کردم هنوز مطمئن نیستم
صدای جت نمیده ولی تو فاصله 3-4 متری اگه صدای بازی را کم کنم صدای فن کامل به گوش میرسه
یه راهنمایی بکنید
ممنون
دوست من عادی هست مشکلی نداره به دلیل گرمی هوا فنش تند تند کار میکنه اگر میتوانی توی زیر کولر بذارش یا اینکه اتاقت خنک باشه یعنی یخ

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or