سلام
آقا یه سوال
عمودی گذاشتن ps3 ضرر داره مثل xbox؟؟؟
والا یکی میگی ضرر داره یکی میگه نداره دیوانه شدم یکی یه جواب درست بده بلاخره ضرر داره یا نداره؟؟؟/
ممنون

بازیت بلوری هست یا دیجیتالی خریدیش؟داداشی ها تو رو خدا یکی کمکم کنه
بازی Mortal Kombat Kompelete رو کامل نصب کردم ولی روی لوگو مورتال کمبت که میاد قفل میکنه و رد نمیشه
دستگام هم اخرین آپدیته و تمامی بازیهای جدید رو میاره .
کمک کنید جون مادرتون ، خیلی انتظار این بازی رو کشیدم الان که به دستم رسید اینطوری![]()
ببخشید از کجا میشه دید چه بازیهایی و یا دیتایی در هارد اینترنال کنسول هست ؟ و یا بازیهای هارد اینترنال رو پاک کرد ؟
من هرچی منوهای setting رو گشتم چیزی ندیدم . فقط یه قسمت بود که میزان فضای باقیمانده از فضای کل رو زده بود. یه قسمت هم بود مربوط به game data cache .
سلام
یه سوال
این قسمت pass برا ps3 به چه دردی می خوره؟من میرم بهش پسورد میدم ولی اصن هیچ جا نمیاد؟!![]()
دقیقا منظورتون رو متوجه نشدم
شما میخواهی ببینی چه بازی های روی هارد نصب شدند که همچنین چیزی نداریم بعضی از بازی های یه مقدار از دیتای خودشون رو روی هارد نصب میکنن برای بهتر عمل کردنه کنسول و اون بازی های دیجیتالی هم کلا وقتی نصب میشن روی هارد و از روی هارد اجراشون میکنی
حالا کدام ها رو درست جواب دادم دوست من
از قسمت utility در منوی ps3 میتوان بازی های نصب شده را پاک کردفکر کنم اولی , ببینید توی ایکس باکس توی setting در قسمت هارد میتونید ببینید چه بازیهایی نصب هستند و هرکدوم رو که دلت بخواد میتونی پاک کنی . ولی توی ps3 من همچین چیزی ندیدم .
مثلا الان هارد کنسول من 120 گیگ هست که زده 4 گیگ فضای خالی داره . من چون کنسول رو از کسی دست دوم خریدم الان چچوری بدونم چی تو هارد کنسول هست ؟
یا اگه بخوام کلا هرچی قبلا طرف نصب کرده رو پاک کنم تا هارد خالی بشه چیکار باید بکنم ؟
پ.ن : خودم پیدا کردم چطور میشه فهمید چه بازیهایی در هارد اینترنال نصب هست :d
سلام
ps3 من وقتی روشن میشه صدا نداره ولی بعده اینکه تو بازی میرم صدای فن بلندی ازش در میاد . بعدش از بازی هم بیرون میام صدا قطع نمیشه تا وقتی خاموش شه .
کسی می تونه دقیق راهنمایی کنه .
ممنون
---
درضمن دستگاه من ps3 fat 40g هستش
دستگاهت فت و باید داغ کنه و حرارت بده بیرون و خنک کنه ...... فقط بگو که صداش خیلی بلند هستش ؟؟؟ یعنی قبلا هم اینطوری میشده یا تازگی اینطور شده؟؟
اگه هم میتونی ببین دمای cpu و gpu چقدر هستش؟؟؟؟ خدا نکنه مشکل ساز نشه .....
من دستگاه رو دست دو تازه گرفتم . والا دمای cpu تا۸۰ درجه میرسه ولی وقتی فن دور میگیره دما رو رو 70 میاره . (یکی از دوستام میگه که یک سری فت 40 گیگ هستن که فابریک اینطورین ) نمی دونم والا ... صداش خیلی بلنده ! فکر کنم حداکثر سرعت فن باشه . هرچند من زیاد در مورد ps3 و فنش و.. نمیدونم .
هیچی متوجه نشدم اصلا درجه سنی و اینا نداره که، فقط پسورده که به صورت پیش فرض یه عدد بود 4 تا صفر بود یا 1234 درست یادم نیست عوضش کردم ولی هیچ جا ازم پسورد نمیخواد