پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

هنگام وصل شدن به مولتی توی Red Dead بهم اخطار میده که نت م از نوع Nat3 هستش...و با بقیه مشکل پیدا میکنم...وقتی اوکی و میزنم و میرم داخل هیچ پلیر دیگه ایی نیست!!! چیکار باس کنم؟؟!!!!
وایمکس ایرانسل هم دارم.

سلام

آقا یه سوال

عمودی گذاشتن ps3 ضرر داره مثل xbox؟؟؟

والا یکی میگی ضرر داره یکی میگه نداره دیوانه شدم یکی یه جواب درست بده بلاخره ضرر داره یا نداره؟؟؟/

ممنون

من بیشتر از 4 سال که ps3 عمودی هست و هیچ مشگلی نداره
xbox 360 چون زیرش هوا میکشه نباید عمودی گذاشت.مگر ایکه عمودی بزاری و کاری کنی فاصله بگیره از زمین مثلا 2 تا نوار کاست سمت راستش بزاری و 2 تا هم سمت چپبش
که من این کارو کردم و بیشتر 4 سال مشگلی ندارم

داداشی ها تو رو خدا یکی کمکم کنه :(
بازی Mortal Kombat Kompelete رو کامل نصب کردم ولی روی لوگو مورتال کمبت که میاد قفل میکنه و رد نمیشه
دستگام هم اخرین آپدیته و تمامی بازیهای جدید رو میاره .
کمک کنید جون مادرتون ، خیلی انتظار این بازی رو کشیدم الان که به دستم رسید اینطوری :(

ببخشید از کجا میشه دید چه بازیهایی و یا دیتایی در هارد اینترنال کنسول هست ؟ و یا بازیهای هارد اینترنال رو پاک کرد ؟

من هرچی منوهای setting رو گشتم چیزی ندیدم . فقط یه قسمت بود که میزان فضای باقیمانده از فضای کل رو زده بود. یه قسمت هم بود مربوط به game data cache .

داداشی ها تو رو خدا یکی کمکم کنه :(
بازی Mortal Kombat Kompelete رو کامل نصب کردم ولی روی لوگو مورتال کمبت که میاد قفل میکنه و رد نمیشه
دستگام هم اخرین آپدیته و تمامی بازیهای جدید رو میاره .
کمک کنید جون مادرتون ، خیلی انتظار این بازی رو کشیدم الان که به دستم رسید اینطوری :(
بازیت بلوری هست یا دیجیتالی خریدیش؟

ببخشید از کجا میشه دید چه بازیهایی و یا دیتایی در هارد اینترنال کنسول هست ؟ و یا بازیهای هارد اینترنال رو پاک کرد ؟

من هرچی منوهای setting رو گشتم چیزی ندیدم . فقط یه قسمت بود که میزان فضای باقیمانده از فضای کل رو زده بود. یه قسمت هم بود مربوط به game data cache .

دقیقا منظورتون رو متوجه نشدم
شما میخواهی ببینی چه بازی های روی هارد نصب شدند که همچنین چیزی نداریم بعضی از بازی های یه مقدار از دیتای خودشون رو روی هارد نصب میکنن برای بهتر عمل کردنه کنسول و اون بازی های دیجیتالی هم کلا وقتی نصب میشن روی هارد و از روی هارد اجراشون میکنی
حالا کدام ها رو درست جواب دادم دوست من

- - -ویرایش - - -

سلام
یه سوال
این قسمت pass برا ps3 به چه دردی می خوره؟من میرم بهش پسورد میدم ولی اصن هیچ جا نمیاد؟! :|

این پسورد درجه بندی داره باید درجه بندیش کنی که تا چه سنی کسی ازش استفاده کنه
از 1 داره تا 20 فکر کنم وقتی بزنیش فیلم یا بازی بلوری به همون شماره ی که گذاشتی اول میگه رمز رو بده بعد بازی یا فیلم اجرا میشه همین
اگر متوجه نشدی بگو تا بیشتر توصیح بدم

دقیقا منظورتون رو متوجه نشدم
شما میخواهی ببینی چه بازی های روی هارد نصب شدند که همچنین چیزی نداریم بعضی از بازی های یه مقدار از دیتای خودشون رو روی هارد نصب میکنن برای بهتر عمل کردنه کنسول و اون بازی های دیجیتالی هم کلا وقتی نصب میشن روی هارد و از روی هارد اجراشون میکنی
حالا کدام ها رو درست جواب دادم دوست من

فکر کنم اولی , ببینید توی ایکس باکس توی setting در قسمت هارد میتونید ببینید چه بازیهایی نصب هستند و هرکدوم رو که دلت بخواد میتونی پاک کنی . ولی توی ps3 من همچین چیزی ندیدم .

مثلا الان هارد کنسول من 120 گیگ هست که زده 4 گیگ فضای خالی داره . من چون کنسول رو از کسی دست دوم خریدم الان چچوری بدونم چی تو هارد کنسول هست ؟

یا اگه بخوام کلا هرچی قبلا طرف نصب کرده رو پاک کنم تا هارد خالی بشه چیکار باید بکنم ؟

پ.ن : خودم پیدا کردم چطور میشه فهمید چه بازیهایی در هارد اینترنال نصب هست :d

آخرین ویرایش:
فکر کنم اولی , ببینید توی ایکس باکس توی setting در قسمت هارد میتونید ببینید چه بازیهایی نصب هستند و هرکدوم رو که دلت بخواد میتونی پاک کنی . ولی توی ps3 من همچین چیزی ندیدم .

مثلا الان هارد کنسول من 120 گیگ هست که زده 4 گیگ فضای خالی داره . من چون کنسول رو از کسی دست دوم خریدم الان چچوری بدونم چی تو هارد کنسول هست ؟

یا اگه بخوام کلا هرچی قبلا طرف نصب کرده رو پاک کنم تا هارد خالی بشه چیکار باید بکنم ؟

پ.ن : خودم پیدا کردم چطور میشه فهمید چه بازیهایی در هارد اینترنال نصب هست :d
از قسمت utility در منوی ps3 میتوان بازی های نصب شده را پاک کرد

سلام
ps3 من وقتی روشن میشه صدا نداره ولی بعده اینکه تو بازی میرم صدای فن بلندی ازش در میاد . بعدش از بازی هم بیرون میام صدا قطع نمیشه تا وقتی خاموش شه .
کسی می تونه دقیق راهنمایی کنه .
ممنون
---
درضمن دستگاه من ps3 fat 40g هستش

آخرین ویرایش:
سلام
ps3 من وقتی روشن میشه صدا نداره ولی بعده اینکه تو بازی میرم صدای فن بلندی ازش در میاد . بعدش از بازی هم بیرون میام صدا قطع نمیشه تا وقتی خاموش شه .
کسی می تونه دقیق راهنمایی کنه .
ممنون
---
درضمن دستگاه من ps3 fat 40g هستش

دستگاهت فت و باید داغ کنه و حرارت بده بیرون و خنک کنه ...... فقط بگو که صداش خیلی بلند هستش ؟؟؟ یعنی قبلا هم اینطوری میشده یا تازگی اینطور شده؟؟
اگه هم میتونی ببین دمای cpu و gpu چقدر هستش؟؟؟؟ خدا نکنه مشکل ساز نشه .....

دستگاهت فت و باید داغ کنه و حرارت بده بیرون و خنک کنه ...... فقط بگو که صداش خیلی بلند هستش ؟؟؟ یعنی قبلا هم اینطوری میشده یا تازگی اینطور شده؟؟
اگه هم میتونی ببین دمای cpu و gpu چقدر هستش؟؟؟؟ خدا نکنه مشکل ساز نشه .....

من دستگاه رو دست دو تازه گرفتم . والا دمای cpu تا۸۰ درجه میرسه ولی وقتی فن دور میگیره دما رو رو 70 میاره . (یکی از دوستام میگه که یک سری فت 40 گیگ هستن که فابریک اینطورین ) نمی دونم والا ... صداش خیلی بلنده ! فکر کنم حداکثر سرعت فن باشه . هرچند من زیاد در مورد ps3 و فنش و.. نمیدونم .

من دستگاه رو دست دو تازه گرفتم . والا دمای cpu تا۸۰ درجه میرسه ولی وقتی فن دور میگیره دما رو رو 70 میاره . (یکی از دوستام میگه که یک سری فت 40 گیگ هستن که فابریک اینطورین ) نمی دونم والا ... صداش خیلی بلنده ! فکر کنم حداکثر سرعت فن باشه . هرچند من زیاد در مورد ps3 و فنش و.. نمیدونم .

دوست عزیز بنده هم قبلا فت 40 گیگ داشتم و همین مشکل رو داشتم. اگه با زیاد شدن فن و کم شدن دمای کنسول درجه ی فن پایین نیومده یا باید کنسول رو به یه تعمیر کار بسپارید یا باید از برنامه های کنترل فن استفاده کنید.
احتمالا کنسول شما مشکل دور فن داره.

هیچی متوجه نشدم اصلا درجه سنی و اینا نداره که، فقط پسورده که به صورت پیش فرض یه عدد بود 4 تا صفر بود یا 1234 درست یادم نیست عوضش کردم ولی هیچ جا ازم پسورد نمیخواد

هیچی متوجه نشدم اصلا درجه سنی و اینا نداره که، فقط پسورده که به صورت پیش فرض یه عدد بود 4 تا صفر بود یا 1234 درست یادم نیست عوضش کردم ولی هیچ جا ازم پسورد نمیخواد

پسورد زیاد چیزه مهمی نیست حالا اگر اصرار داری تا برات توصیح بدم که چی به چیه
ولی استفاده ی نداره به اون صورت مگر اینکه نخواهی هر کی یا هر کسی استفاده کنه از کنسولت
ولی به نظر من چیزه به خودی هست کلا حالا میله خوده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or